Turnaje / Freerolly
Re: B**n Poker
dpc uz asi mesiac vsetko ok a zase sa im to dneska zacne doje..vat..ach...potrebujem hrat cash ...skoda aj toho turnaja,xcel som si zahrat,aj ked turnaje nehravam...
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
Uvidime co povie B**n. Ja navrhujem aby sa to odohralo v nahradnom termine. Ale nie na konci ligy. Skor niekedy v stredu. Napriklad buduci tyzden. Ale potrebujeme vyjadrenie ci sa to da a ako sa to da....
Co hovorite na buduci tyzden stredu? Myslim, ze v sobotu vela ludi chlasta, tak do vikendu by som to netlacil. Ja navrhujem stredu
Co hovorite na buduci tyzden stredu? Myslim, ze v sobotu vela ludi chlasta, tak do vikendu by som to netlacil. Ja navrhujem stredu
- 016roy
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
ja som za stredu neni lebo stredu sa chlasta a tuto stredu vynimocne v NR A pondelok utork a stvrtok uz je to aj tak dost na husto... Skor dva turnaje sucasne jak su navrhnute terminy
- j0jiii
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
To už raději hlasuji aby se turnaj přidal na úterek či pondělí, prostě k nějakému dalšímu turnaji OPT. A vůbec, proč se vlastně nehrají turnaje všech heren ve stejný den a čas? Vždyť by se tím ušetřily další dva večery pro jiné věci než poker!!!
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
acvonmilan napísal:To už raději hlasuji aby se turnaj přidal na úterek či pondělí, prostě k nějakému dalšímu turnaji OPT. A vůbec, proč se vlastně nehrají turnaje všech heren ve stejný den a čas? Vždyť by se tím ušetřily další dva večery pro jiné věci než poker!!!
myslim ze hrat turnaje na vsetkych troch herniach v jeden den nie je dobry napad... uz len z toho dovodu ze je osobitna dotacia pre kazdu hernu.. clovek si aspon moze vybrat, v ktorej herni bude hrat ked uz nema cas dany den (trebars utorok) tak bude hrat aspon stvrtky na bwine
- Matej Zavacky
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
acvonmilan napísal:To už raději hlasuji aby se turnaj přidal na úterek či pondělí, prostě k nějakému dalšímu turnaji OPT. A vůbec, proč se vlastně nehrají turnaje všech heren ve stejný den a čas? Vždyť by se tím ušetřily další dva večery pro jiné věci než poker!!!
Aj vsetky frajerky si davas na jeden den? co na to hovoria? pomoz, ani mne sa nechce kazdy den stravit s frajerkami a pokrom, je to otrava
- 016roy
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 10 krát/39 krát
Som v tomto novacik, ale chcel som sa spytat, ze ak by som to chcel cele vyhrat, tak by som zrejme mal hrat kazdy jeden turnaj vo vsetkych hernach, co?....Zrejme, ak budem hravat len na Bwine, tak nemam sancu uspjet.
- HaPpY LuMpY
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 62 krát/3 krát
no herna uz ide xD Tez si to nacasovali
- j0jiii
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
ved to dajme dnes na 21:00
- Matej Zavacky
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
HaPpY LuMpY napísal:Som v tomto novacik, ale chcel som sa spytat, ze ak by som to chcel cele vyhrat, tak by som zrejme mal hrat kazdy jeden turnaj vo vsetkych hernach, co?....Zrejme, ak budem hravat len na Bwine, tak nemam sancu uspjet.
Sancu mas, ale strasne malu...
Matej Zavacky napísal:ved to dajme dnes na 21:00
nerealne, najskorsi mozny termin by bol nejako v nedelu, ale aj tak to bude az dalsi tyzden niekedy pravdepodobne...
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.