Blog Luckyace fishky
Re: Blog Luckyace fishky
check behind river urcite nie imo je to calling station callne ti kopec horsich ruk myslim ze tuto handu si zahral ok flop by som hral ako ty ako si spomenul do 3 hracov...
len si myslim ze na turne vacsi raise ja by som daval na 2.5
len si myslim ze na turne vacsi raise ja by som daval na 2.5
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
presne ako povedal wolfik imo
- KriPat
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
skús povedať úprimne či by si túto ruku postol s otázkou či máš chceknút behind river,ak by Ti v showdowne ukázal napr AK
Naposledy upravil LOCAT3R dňa 08 Nov 2009 19:54, celkovo upravené 1 krát.
-
LOCAT3R - Príspevky: 451
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
mate pravdu ked si to teraz spatne pozriem:) bola to blba otazka:) chcel som tam hlavne vediet ci som to zahral v poriadku
- kelo1111
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 9 krát/0 krát
precitat 2/3 knihy za den nestaci, aplikacia na vlastny myslienkovy pochod a schopnost sam lepsie rozmyslat je inde, takisto hrat 6-7 stolov ti k zlepseniu hry takmer urcite nepomoze
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:precitat 2/3 knihy za den nestaci, aplikacia na vlastny myslienkovy pochod a schopnost sam lepsie rozmyslat je inde, takisto hrat 6-7 stolov ti k zlepseniu hry takmer urcite nepomoze
jasne, nikde som nepisal, ze precitat knihu staci a teraz hram ako maly boh,aplikovat to do svojej hry vsetko nepride z jedneho dna na druhy..to mi je jasne....ale s tym multitablingom mas pravdu, zacnem hrat menej stolov
Moj problem spociva v tom, ze som vela hral predtym ako som sa ako tak zacal venovat teorii , celkom sa mi darilo,kazdy mesiac som skoncil v pluse, tak som to neriesil a teraz mam v krvi vela zlych zlozvykov,cize hej v tomto pripade je multitabling uplny nezmysel
- kelo1111
- Poďakoval/li: 9 krát/0 krát
Zapni si napr. 2-3 stoly na zaciatok a za kazde kliknutie na akciu do 3 sekund a bez zamyslenia si das lyzicu rybacieho oleja .. uvidis ako to pojde!
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:Zapni si napr. 2-3 stoly na zaciatok a za kazde kliknutie na akciu do 3 sekund a bez zamyslenia si das lyzicu rybacieho oleja .. uvidis ako to pojde!
JK, kdyz jsi byl maly, tak te doma asi hodne mlatili, co?
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
spax napísal:JK, kdyz jsi byl maly, tak te doma asi hodne mlatili, co?
A ked som vyrastol, tak prisla chut mlatit Teba za tie mudre reci .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Prave som dostal brilantny investicny napad, budem vyrabat ICM treinera, ktory na zlu odpoved zareaguje elektroshokom.
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.