Online Poker Tour 5 o $6,000 štartuje: Najnovšia a opäť najv
Re: Online Poker Tour 5 o $6,000 štartuje: Najnovšia a opäť najv
ja len cakam kedy sa hoho vyjadri, lebo teraz je to o nom bez neho...
myslim, ze si dnes urcite prizna, ze mal dnes urcite zopar lucky fishy moves...
- marcoo12snv
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/18 krát
marcoo12snv napísal:ja len cakam kedy sa hoho vyjadri, lebo teraz je to o nom bez neho...
jak ho znám (a to celkem dobře), tak se na to vys...., protože každý ví, ze LUCK k pokeru patří
dáam do placu svoji live cash ze soboty, kdy mi soupeř na boardu xxA K x ukázal, že má A a ja mu stejně s KT poslal plnou
je to fish move ?
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
GusTapka14 napísal:tak, tu sa teda zmenilo velmi vela veci , vzdy co si pamatam jak opt bola ( myslel som si ze aj je) tour nas priatelov Cesko-Slovenskeho pokru ( vid. hlavny slogan na homepage pokerportalu).
jj, bejvavalo za starych casu ted jde uz vice o prachy
snazme se to udelat
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
-celkom zaujimave,zde sa,ze niekto nevie prehravat............
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
no, marco, jak som tak videl tvoju hru v tychto dvoch turnajoch na LA, tak by som na tvojom mieste superov nenazyval fishkami...
Ale inak
Ale inak
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
ja som uz tiez dostal vynadane za to ze som sipol 11BB s A10, je to fascinujuce ako skoro kazdy hrac precenuje svoje schopnosti ved su to 5 dolarove turnaje , ja som v poslednych dvoch turnajoch schytaval jeden bad beat za druhym a niektore cally sa mi zdali otrasne ale zato nemam potrebu nikomu nadavat, zvlast nie krajanom
- joco66
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Na svoju obhajobu by som chcel povedat, ze v ramci pokrovej etiky ma prehravajuci hrac nepisane pravo trosku si pop*covat. Ten, co ruku vyhral, by mu to mal tolerovat, ved ma nejake tie jeho chipy ako bolestne
Co sa tyka live pokru, mam lifetime winnings okolo 20 000SK za par turnajov (alebo SNGO?) v ALLINE a HRONE ale live uz dnes nehravam najma kvoli>
1. cigarety & cigary. Ked mate pri stole 10 nervoznych hracov a 4ria nonstop fajcia, je to na zgrcanie a nie je proti tomu ziadna obrana
2. Astronomicka rake> ked zacinate na min. -20% a nie je vynimkou -35%ROI tak vlastne uz co i len breakeven vlastne znamena, ze to celkom beatujete. Cash games detto. 15 RUK za hodinu, rake, tips dealerom (rad dam, ale nie z 15BB potu ffs)
3. Zrychlene (idioticke) struktury, kde je kopu hry early a minimum late, co by malo byt presne naopak.
4. Neprofesionalita (ukazovanie kariet, couching, nepozorni dealeri (neplati pre top dealera na Slovenska mind you!)
5. Neda sa multitable
Horsey7 ked mi zvysi cas, mozno nieco postnem, ale ako povedal moj rumunsky (idiot from eastern Europe) hero na WSOPME2008, kazdy ma pravo si prehrat(!) svoje peniaze ako sam chce
Co sa tyka live pokru, mam lifetime winnings okolo 20 000SK za par turnajov (alebo SNGO?) v ALLINE a HRONE ale live uz dnes nehravam najma kvoli>
1. cigarety & cigary. Ked mate pri stole 10 nervoznych hracov a 4ria nonstop fajcia, je to na zgrcanie a nie je proti tomu ziadna obrana
2. Astronomicka rake> ked zacinate na min. -20% a nie je vynimkou -35%ROI tak vlastne uz co i len breakeven vlastne znamena, ze to celkom beatujete. Cash games detto. 15 RUK za hodinu, rake, tips dealerom (rad dam, ale nie z 15BB potu ffs)
3. Zrychlene (idioticke) struktury, kde je kopu hry early a minimum late, co by malo byt presne naopak.
4. Neprofesionalita (ukazovanie kariet, couching, nepozorni dealeri (neplati pre top dealera na Slovenska mind you!)
5. Neda sa multitable
Horsey7 ked mi zvysi cas, mozno nieco postnem, ale ako povedal moj rumunsky (idiot from eastern Europe) hero na WSOPME2008, kazdy ma pravo si prehrat(!) svoje peniaze ako sam chce
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Zaujimave...
Mortylen pocuj je uplne jedno kto je aka fish OPT ma byt zabava ako ta moze napadnut nadavat niekomu do retardov? Ked si na tilte rozbi klavesnicu ako Tuke ale nemusis ludom nadavat a uz vobec nie Hohomanovi
Marco ty si s tou fish nadviazal na tu tvoju ruku, ten Hohov push s K5s ci ci to mal bol superstandardny, cokolvek ine by bolo zle, takze je to divne ked ho za toto nazyvas rybou.
Presne ako vravi Joco trochu sebakritiky by tu mnohym nezaskodilo
Mortylen pocuj je uplne jedno kto je aka fish OPT ma byt zabava ako ta moze napadnut nadavat niekomu do retardov? Ked si na tilte rozbi klavesnicu ako Tuke ale nemusis ludom nadavat a uz vobec nie Hohomanovi
Marco ty si s tou fish nadviazal na tu tvoju ruku, ten Hohov push s K5s ci ci to mal bol superstandardny, cokolvek ine by bolo zle, takze je to divne ked ho za toto nazyvas rybou.
Presne ako vravi Joco trochu sebakritiky by tu mnohym nezaskodilo
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
-mi napadlo,ze by sa to mohlo dat do pravidiel OPT,ze nejake hrube nadavky superom nejake body dolu,mozno by sa potom niektori jedinci naucili pri stoloch spravat
-trash talk je v poriadaku,aj vzajomne hecovanie,podpichovanie,kludne aj fish,ci fishy moves,to je len good,mozeme to potom rozobrat v diskusii a urcit kto ta fish naozaj je,ale taketo nadavky do OPT urcite nepatria
-trash talk je v poriadaku,aj vzajomne hecovanie,podpichovanie,kludne aj fish,ci fishy moves,to je len good,mozeme to potom rozobrat v diskusii a urcit kto ta fish naozaj je,ale taketo nadavky do OPT urcite nepatria
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 35 hostí.