emjaykov only the strong will continue blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: emjayko potrebuje vasu pomoc

Odoslaťod Horsey7 05 Nov 2009 14:58

suhlasim, ze je to mala vzorka..zaujimalo by ma co by si robil keby bol 53/3/1 po 1k rukach :) tiez push for value?
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod dzejkej 05 Nov 2009 15:07

Horsey7 napísal:suhlasim, ze je to mala vzorka..zaujimalo by ma co by si robil keby bol 53/3/1 po 1k rukach :) tiez push for value?

Vacsinou nie :). Otazka by bola ako hra set, 2 pary a flush na flope. Ak si myslim, ze flushe by raisoval niekde po ceste a so zvyskom by cakal na FH, pricom s tripsami 3bet push necallne, tak je to easy call :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod emjayko 13 Nov 2009 17:21

tak po dlhsej odmlke som zas tu aby som sa vam postazoval... tento mesiac sa zacal celkom fine co to som vyhral na NL4 tak som si skusil opat shotnut NL10 ale zase som dopadol na hubu tak som siel naspat... nedarilo sa a nedarilo a nedarilo tak som si dal par dni pauzu neco precital neco pozel etc.. posledne dva dni som sa zas pustil do hrania so zistenim ze nedokazem beatovat ani tu posranu NL4ku... nechcem nejako vyplakavat ze online je rigged to uz sa tu napisalo dost ani nic podobne len mam strasne nervy na noiq... prehravam 90% flipov, prehravam strasne casto na dva na tri outy aj ked vacsinou proti shortom ale ono sa to postupne nazbiera... set mi pride asi tak raz za 2K ruk... btw neda sa nejako v trackeri zistit ako casto sa moja ruka zlepsi z paru pf na set na flope? strasne by ma toto cislo zaujimalo myslim ze by to bolo u mna tak raz za sto parov... z coho do riti ma plynut moj profit ked prehravam flipy, ked som favorit, proste vsetko... posledne dni nemam ani chut hrat poker sa mi pomaly ale isto znechucuje
pripajam stats a graf za tento mesiac viem ze je to minimum ruk ale preboha ako sa da s takymito statistikami byt loose hrac na NL4 toto mi nekto vysvetlite...
Obrázok
Obrázok
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod dzejkej 13 Nov 2009 17:33

No v PT3 neviem ako nastavit filter na to, ale ak by si mal HEM, tak by som vedel pomoct :).

Obdobie, kedy sa nedaju vyhravat flipy a nic nechodi ma kazdy. Len to chce trpezlivost to prekonat.

ako sa da s takymito statistikami byt loose hrac na NL4 toto mi nekto vysvetlite...

Nesustred sa na to byt loose hrac a nesustred sa na to overovat si ake hrozne nestastie mas a neflopujes sety a pod. Sustred sa na to, co si mohol urobit lepsie.
Obrázok používateľa
dzejkej

Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod emjayko 13 Nov 2009 18:26

dzejkej napísal:No v PT3 neviem ako nastavit filter na to, ale ak by si mal HEM, tak by som vedel pomoct :).

Obdobie, kedy sa nedaju vyhravat flipy a nic nechodi ma kazdy. Len to chce trpezlivost to prekonat.

ako sa da s takymito statistikami byt loose hrac na NL4 toto mi nekto vysvetlite...

Nesustred sa na to byt loose hrac a nesustred sa na to overovat si ake hrozne nestastie mas a neflopujes sety a pod. Sustred sa na to, co si mohol urobit lepsie.

myslim ze v trackeri sa to asi ani neda snazil som sa to postudovat ale bezvysledne...
ale ked ono sa to neda na to nesustredit ked je to do oci bijuce dych vyrazajuce a slzy tlaciace :D sranda je ze som sa dostal do stadia kedy ma to uz ani nedostane do tiltu len sa nad tym pousmejem, par krat sa zhlboka nadychnem troska pofuckujem hernu a poviem si hehe dalsi do zbierky jupi... dostava ma to do takej nejakej fazy tiltu ked uz mi je jedno ze prehravam ale vo vnutri kypim jak cesto na langose (proky copyright) ale smejem sa na tom... taka uboha bezmocnost
Obrázok používateľa
emjayko

Odoslaťod WolfiKxx 13 Nov 2009 19:05

dalsi co nevydrzal a musel sa vyventilovat :D ( ja som to urobil tiez :lol2: )

ale ved tu modru mas celkom dobru az od 5.4k hands to slo mierne dole ... mozno chyba nebude len v tom ze nechytas sety adt...

:gl: :gl:
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod emjayko 13 Nov 2009 19:35

WolfiKxx napísal:dalsi co nevydrzal a musel sa vyventilovat :D ( ja som to urobil tiez :lol2: )

ale ved tu modru mas celkom dobru az od 5.4k hands to slo mierne dole ... mozno chyba nebude len v tom ze nechytas sety adt...

:gl: :gl:

ale ved urcite to neni len tym urcite nehram svoju a game myslim ze je to mix viacerych faktorov jednak toho ze ma napodrzia karty velmi casto myslim ze to tvori momentalne tak 1/2 mojej straty... jednak toho ze nemam vela casu a casto hram nie uplne fit + moja netrpezliva povaha tiez nieje pre poker asi to najlepsie, stane sa mi ze este ani nezacnem session uz som z toho znechuteny + rozchod po dvoch rokoch urcite neprida na psychickej pohode aj ked je to uz mesiac a pol odvtedy ale stale to je poznat a ked sa toto vsetko da do mixera vijde z toho taky krasny graf jak mam teraz...
pomaly ale isto zistujem to ze mozes mat skill jaky chces ale psychika je v pokri dolezitejsia...
Obrázok používateľa
emjayko

Odoslaťod emjayko 13 Nov 2009 19:44

anyway zajtra si idem kupit mic + pokukat ten teamviewer ak by sa nasla nejaka dobra dusa ochotna ma zdrbat prefackat a vynadat mi za moju hru budem velmi rad :-)
Obrázok používateľa
emjayko

Odoslaťod poldinhoo 13 Nov 2009 20:56

tuším sa nám tu microstakerom darí momentálne - ty,ja,wolfi,drobec,...

:gl: chlapci ono sa to otočí a za chvílu beatujeme lowstakes :D
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod tucniak 13 Nov 2009 23:40

otoci sa to, ked budeme na sebe makat
ked niekto napise ze tak polka jeho straty je kvoli zlym kartam, tak to asi nie je uplne v pohode, ak je teda zmiereny s tym, ze za druhu polku moze sam

spis si pravidla, niekto to tu uz minule rozpisoval, nieco ako
hrat fit-kludne pred tym ako ides hrat si daj 10 minut nejake dychove meditacne cvicenie aby si sa focusoval na to, co robis, ked hras
podobne nehrat chory, unaveny, psychicky vypluty-napr po dlhom dlhom dni
hrat sessions s casovym limitom
nepozerat na graf
ak ta beaty beru prerusit session atd
a este raz psychohygiena

chyby treba hladat predovsetkym v sebe, mne trvalo dlho to pochopit, inak dik JK:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 14 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!