Najabsurdnejsie pokrove "zmyslanie" ake ste poculi pri stole

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: Najabsurdnejsie pokrove "zmyslanie" ake ste poculi pri stole

Odoslaťod WolfiKxx 07 Nov 2009 21:50

Riddlah napísal:A môžu ?:D

Nie ! Az ked zazvoni na prestavku :lol2: :lol2:
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod w4444x 08 Nov 2009 12:04

komedia daj viac perliciek ! :) prosim !
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod TomMolivan 08 Nov 2009 12:26

Asi tretí level turnaja, nejaký 3- / 4-handed pot, board niečo ako Qh Js 5s Td 2s, chlapík sediaci vedľa mňa čelí veľkému betu/raisu, rozmýšľa a zrazu si ma "zoberie bokom" a šepká mi do ucha: "Čo je viac, postupka alebo farba?"

Alebo ešte... nie je to konkrétna príhoda, ale vo všeobecnosti sa to z času na čas stane, že niekto dorovná veľký raise s niečim ako 47o a pri showdowne to odôvodňuje slovami "som dorovnal, lebo dneska chodia štvorky" alebo dorovajú so 85s a obraňujú to tým, že to "bolo vo farbe".

Prípadne mám kamaráta, ktorý dorovnal 2 all-iny pred ním s K8, trafil na rivri 8 (jeden mal AK, druhý neviem) a podľa vlastných slov dorovnal pretože "vedel, že nič nepríde". Medzi jeho špeciality ešte patrí minraise z UTG s 38o a podobne.

Ešte sú dobrí takí "hráči", čo v štvrtej hande nadávajú, ako im nič nechodí.

Alebo minulý týždeň na turnaji bola ultimate pecka. Final table, chalan all-in, druhý chalan call a taký "ujo" chvíľu rozmýšlal, či callnuť. Nakoniec zahodil, showdown TT vs 88, normálne sa vyložil board, TT zobralo pot a niekto sa spýtal toho uja "Vyhrali by ste to?" a on na to "Ťažko povedať" :D
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod Chlpo1989 08 Nov 2009 13:11

TomMolivan napísal:... TT zobralo pot a niekto sa spýtal toho uja "Vyhrali by ste to?" a on na to "Ťažko povedať" :D

Mozno len nechcel prezradit silu toho co zahodil ;)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod Slniecko 08 Nov 2009 14:37

zial, hlaska "mal som to vo farbe" je asi pokrove najrozsirenejsie slovne spojenie na svete. Toto vam s kamennou tvarou zahlasia ludia aj vo Vegas.

Ja sa to uz velmi snazim nevnimat ale vcera ma zabil jeden chalan s pohladom "kto som, co tu robim a co su tie veci na stole". Kratko po tom ako mi ustedril jeden zo serie mojich vcerajsich monster bad beatov bola dalsia velka hra. Dokazal zahodit nieco ako 58o. Okrem ineho bol v hre aj clovek s A5, ktory to nakoniec vyhral. Na board vyslo nieco ako A 5 2 J 3r. Po hre sa zacal strasne rozculovat ze by to bol vyhral keby tam ten clovek s A 5 nebol. Cely stol sme na noho pozreli sposobom "z ktoreho vesmiru prisiel", trosku zneistel a povedal, vsak tam boli dve 5-ky, nie?

No a este jedna vec z rovnakeho zdroja ale zial tiez je ju pocut dost casto. Chlapcovi som monster raisol s AQ jeho limp, na co mi povie "len preto, ze to je moja karta! call!!!" Ukazal 69c, na flope eso a dva cluby. Nastastie nic dalsie podstatne nedorazilo.

:wall:
Obrázok používateľa
Slniecko

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod tonix 14 Nov 2009 07:44

Neviem ci sem vsetko patri ale dajme tomu:

Best of the best :)
Turnaj, freezout, double chance...prve rozdanie:hrac dostane na ruku AA, raisne, chlapik s KJ call, flop K,10,2, AA hlasi all in, KJ-call, turn J a river 5 :) vsetko v normale...chlapik zobere rebuy a ide sa dalej, druhe rozdanie: ...druha handa pre toho typka: AA :D poucenie z minuleho kola hlasi all in pred flopom...chlapec s 8 3 call s argumentom " vidim ze ti dnes nejde" flop 8 8 3 :D :) proste dream...chlapec zahral dve ruky a odisiel domov :)

turnaj: blindy 100-200 7 ludi limp, pot 1400!!!chlapec na SB ruka J3...flop J J 3 :D prvy jeho bet: 15000 :D:D:D vsetci sa zacali smiat a zhodili, on ukaze ruku, a povie bal som sa farby :D

turnaj: posledna hra pred breakom na ktorom sa robil chip raise...chlapec sa dostal do all inu a zostalo mu pred chip raisesom 300 zetonov :D kedze nasledujuce blindy mali byt 1000-2000 tak chudak na chip raise vypadol :DDD

turnaj: prva hra po rebuy faze, blindy 200-400, sb raise 3600, dealer call. FLOP K 3 5 :) SB ALL IN :) dealer povie, idem domov a povie call...ukazu karty, sb AK, dealer K2 :D TURN 2 a dealer hraje dalej :)

hlasky typu: mal som to vo farbe, mal som poziciu atd uz ani nevnimam :))
tonix

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Komedia 14 Nov 2009 11:58

w4444x napísal:komedia daj viac perliciek ! :) prosim !

Neviem si takto z hlavy spomenut lebo je toho na miliony :) ked dakto dá nejaku vec tak to sem hned napisem :D
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod TomMolivan 14 Nov 2009 12:49

Podľa oficiálnych turnjaových pravidiel žiaden hráč nemôže vypadnúť "na chip race". Hráč, ktorý nemá dostatok chipov automaticky dostane namiesto zvyšných chipov 1 chip najnižšej nominálnej hodnoty, ktorá zostáva v hre.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod 3flash3 14 Nov 2009 12:53

Heads up pre-flop

hrac 1 : Myslim ze mas AA ale call...
hrac 2 : Preco si calloval ak si myslis ze ma AA???
hrac 1 : No,ak ma AA,tak moje 44 su na tom rovnako ako keby som mal KK,a ani z boha nezahodim KK preflop... :D

Za tento príspevok od 3flash3 poďakovali - 2:
clasic5, Fendo
Obrázok používateľa
3flash3

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 53 krát/410 krát

Odoslaťod emjayko 14 Nov 2009 12:58

3flash3 napísal:Heads up pre-flop

hrac 1 : Myslim ze mas AA ale call...
hrac 2 : Preco si calloval ak si myslis ze ma AA???
hrac 1 : No,ak ma AA,tak moje 44 su na tom rovnako ako keby som mal KK,a ani z boha nezahodim KK preflop... :D

haha tak toto bol bonbonik
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!