tonix napísal:
turnaj: blindy 100-200 7 ludi limp, pot 1400!!!chlapec na SB ruka J3...flop J J 3prvy jeho bet: 15000
:D:D vsetci sa zacali smiat a zhodili, on ukaze ruku, a povie bal som sa farby

tonix napísal:
turnaj: blindy 100-200 7 ludi limp, pot 1400!!!chlapec na SB ruka J3...flop J J 3prvy jeho bet: 15000
:D:D vsetci sa zacali smiat a zhodili, on ukaze ruku, a povie bal som sa farby
3flash3 napísal:turnaj...
UTG raise s Ad Kd a dementny chlapec (ktory ocividne nevedel co robi) calluje.
Flop : Qd Jd 3h
Nie prilis velke stacky,takze All In..chlapec v momente call...a ked vidi moje karty tak velmi spokojne ukaze svoje karty : 92off
A krici : "Ja som vedel ze nic nema!!!! " a este si da high-five s kamaratom vedla
A to nie je najlepsia cast...
Turn je blank,river 2h : a krici na celu miestnost : "yeees,musis hrat hraca,nie karty!!! "
Nie prilis velke stacky,takze All In..chlapec v momente call...a ked vidi moje karty tak velmi spokojne ukaze svoje karty : 92off
A krici : "Ja som vedel ze nic nema!!!! " a este si da high-five s kamaratom vedla
Turn je blank,river 2h : a krici na celu miestnost : "yeees,musis hrat hraca,nie karty!!! "
Penco napísal:turnaj 50/100 stacky pri stole vyrovnane 2000-3000. Nasiel som si na UTG KK a raisol som to na 5BB (pri tej kvalite hráčov sa inak nedalo, J2o raise pred flopom normalna vec). Zo strednej pozicie som dostal call. Flop nejak 7d 5s 2h. Ja all in, tipek call a ukazal A9 diamantové. Samozrejme ako vždy prišlo mu A, ale dorazilo ma že potom prišiel za mnou a povedal mi: "Jednoznačne som išiel na flush"
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.