tonix napísal:
turnaj: blindy 100-200 7 ludi limp, pot 1400!!!chlapec na SB ruka J3...flop J J 3 prvy jeho bet: 15000 :D:D vsetci sa zacali smiat a zhodili, on ukaze ruku, a povie bal som sa farby
Najabsurdnejsie pokrove "zmyslanie" ake ste poculi pri stole
Re: Najabsurdnejsie pokrove "zmyslanie" ake ste poculi pri stole
U mna je toto zatial jasne no.1:
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Ešte som si spomenul na kolegu, ktorý si myslí, že čím viac súper vsadí, tým lepšiu ruku má.
V praxi sa to najviac prejavilo v jednej hande, kedy na flope Q 5 2 rainbow súper do potu 800 raisol počiatočný bet na 2000 a dotyčný zahodil set pätiek lebo pri takom veľkom raise súper nemohol mať nič iné než QQ.
V praxi sa to najviac prejavilo v jednej hande, kedy na flope Q 5 2 rainbow súper do potu 800 raisol počiatočný bet na 2000 a dotyčný zahodil set pätiek lebo pri takom veľkom raise súper nemohol mať nič iné než QQ.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
turnaj 50/100 stacky pri stole vyrovnane 2000-3000. Nasiel som si na UTG KK a raisol som to na 5BB (pri tej kvalite hráčov sa inak nedalo, J2o raise pred flopom normalna vec ). Zo strednej pozicie som dostal call. Flop nejak 7d 5s 2h. Ja all in, tipek call a ukazal A9 diamantové. Samozrejme ako vždy prišlo mu A, ale dorazilo ma že potom prišiel za mnou a povedal mi: "Jednoznačne som išiel na flush"
- Penco
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
turnaj...
UTG raise s Ad Kd a dementny chlapec (ktory ocividne nevedel co robi) calluje.
Flop : Qd Jd 3h
Nie prilis velke stacky,takze All In..chlapec v momente call...a ked vidi moje karty tak velmi spokojne ukaze svoje karty : 92off
A krici : "Ja som vedel ze nic nema!!!! " a este si da high-five s kamaratom vedla
A to nie je najlepsia cast...
Turn je blank,river 2h : a krici na celu miestnost : "yeees,musis hrat hraca,nie karty!!! "
Nie prilis velke stacky,takze All In..chlapec v momente call...a ked vidi moje karty tak velmi spokojne ukaze svoje karty : 92off
A krici : "Ja som vedel ze nic nema!!!! " a este si da high-five s kamaratom vedla
Turn je blank,river 2h : a krici na celu miestnost : "yeees,musis hrat hraca,nie karty!!! "
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
3flash3 napísal:turnaj...
si zabil !!
- Penco
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
hral som si poker, AQ na ruke, raise preflop kamaratka call, flop QQx, a hovorim jej mam kralovnu, a ona: "figu mas a nie kralovnu" betujem ju vsetky tri streety a na konci v SD ukaze air.
alebo, hrali sme s kamaratom heads up sng shortstack, kazdy z nas mal 15 - 14 bb stack, na ruku my dosla nieco ako Q7o(ci je to dobry move netusim co som spravil) a pushol som ALL IN. "Kamarat mi hovori nieco v tom zmysle. Ty musis mat riadne dobre karty ale mne to nevadi lebo ja som sialeny." A dorovnal. Ukazal 34s
alebo, hrali sme s kamaratom heads up sng shortstack, kazdy z nas mal 15 - 14 bb stack, na ruku my dosla nieco ako Q7o(ci je to dobry move netusim co som spravil) a pushol som ALL IN. "Kamarat mi hovori nieco v tom zmysle. Ty musis mat riadne dobre karty ale mne to nevadi lebo ja som sialeny." A dorovnal. Ukazal 34s
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
v zivote som sa nejak extra pri stole nenasral ale pri tomto by som asi vyletel z koze
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
intrakovy sng pred 2 rokmy s buy inom neuveritelnych 1euro(vtedy este 30sk)....(winer takes all ...kolo 300sk-nie maly peniaz na tu dobu)
5 hracov z 9 .... kazdy kolo 20-30BB... lietaju raisi 3-6BB pre flop ... typek raise 6bb s AQ ... .dalsi re-raise 12bb.... prvy typek sa usmeje a spyta sa ci nepojdeme all in ... nato mu ten druhy odpoveda .. "mozme ved mam jednu z najlepsich ruk" .... pajko s AQ sa usmeje a supne sa all in... druhy typek otoci T5 .... typek s T5 chyti fullhouse a vyhra ... "ja som to vedel...toto je najlepsia ruka ... mozes chytit postupku zhora,zdola ... male...velke karty" ... typek s AQ (vyhral uz zopar freerolov na nete) ... "ty si ko***!"
nechcite vediet kdo bol ten typek s T5 ... nj kazdy sme raz zacinali
5 hracov z 9 .... kazdy kolo 20-30BB... lietaju raisi 3-6BB pre flop ... typek raise 6bb s AQ ... .dalsi re-raise 12bb.... prvy typek sa usmeje a spyta sa ci nepojdeme all in ... nato mu ten druhy odpoveda .. "mozme ved mam jednu z najlepsich ruk" .... pajko s AQ sa usmeje a supne sa all in... druhy typek otoci T5 .... typek s T5 chyti fullhouse a vyhra ... "ja som to vedel...toto je najlepsia ruka ... mozes chytit postupku zhora,zdola ... male...velke karty" ... typek s AQ (vyhral uz zopar freerolov na nete) ... "ty si ko***!"
nechcite vediet kdo bol ten typek s T5 ... nj kazdy sme raz zacinali
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
Penco napísal:turnaj 50/100 stacky pri stole vyrovnane 2000-3000. Nasiel som si na UTG KK a raisol som to na 5BB (pri tej kvalite hráčov sa inak nedalo, J2o raise pred flopom normalna vec ). Zo strednej pozicie som dostal call. Flop nejak 7d 5s 2h. Ja all in, tipek call a ukazal A9 diamantové. Samozrejme ako vždy prišlo mu A, ale dorazilo ma že potom prišiel za mnou a povedal mi: "Jednoznačne som išiel na flush"
to kde si hral ? v senatore ?
a este k teme :
Najabsurdnejsie pokrove "zmyslanie" ake ste poculi pri stole
,, Idem už domov,,
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 32 hostí.