Najabsurdnejsie pokrove "zmyslanie" ake ste poculi pri stole

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: Najabsurdnejsie pokrove "zmyslanie" ake ste poculi pri stole

Odoslaťod A_Rimmer 14 Nov 2009 15:55

U mna je toto zatial jasne no.1:
tonix napísal:
turnaj: blindy 100-200 7 ludi limp, pot 1400!!!chlapec na SB ruka J3...flop J J 3 :D prvy jeho bet: 15000 :D:D:D vsetci sa zacali smiat a zhodili, on ukaze ruku, a povie bal som sa farby :D

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod TomMolivan 15 Nov 2009 10:41

Ešte som si spomenul na kolegu, ktorý si myslí, že čím viac súper vsadí, tým lepšiu ruku má.

V praxi sa to najviac prejavilo v jednej hande, kedy na flope Q 5 2 rainbow súper do potu 800 raisol počiatočný bet na 2000 a dotyčný zahodil set pätiek lebo pri takom veľkom raise súper nemohol mať nič iné než QQ.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod Penco 15 Nov 2009 10:59

turnaj 50/100 stacky pri stole vyrovnane 2000-3000. Nasiel som si na UTG KK a raisol som to na 5BB (pri tej kvalite hráčov sa inak nedalo, J2o raise pred flopom normalna vec 8-) ). Zo strednej pozicie som dostal call. Flop nejak 7d 5s 2h. Ja all in, tipek call a ukazal A9 diamantové. Samozrejme ako vždy prišlo mu A, ale dorazilo ma že potom prišiel za mnou a povedal mi: "Jednoznačne som išiel na flush"
Penco

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod 3flash3 15 Nov 2009 12:28

turnaj...
UTG raise s Ad Kd a dementny chlapec (ktory ocividne nevedel co robi) calluje.
Flop : Qd Jd 3h
Nie prilis velke stacky,takze All In..chlapec v momente call...a ked vidi moje karty tak velmi spokojne ukaze svoje karty : 92off
A krici : "Ja som vedel ze nic nema!!!! " a este si da high-five s kamaratom vedla :)
A to nie je najlepsia cast...
Turn je blank,river 2h : a krici na celu miestnost : "yeees,musis hrat hraca,nie karty!!! "

Za tento príspevok od 3flash3 poďakovali :
clasic5
Obrázok používateľa
3flash3

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 53 krát/410 krát

Odoslaťod Penco 15 Nov 2009 13:02

3flash3 napísal:turnaj...
Nie prilis velke stacky,takze All In..chlapec v momente call...a ked vidi moje karty tak velmi spokojne ukaze svoje karty : 92off
A krici : "Ja som vedel ze nic nema!!!! " a este si da high-five s kamaratom vedla :)
Turn je blank,river 2h : a krici na celu miestnost : "yeees,musis hrat hraca,nie karty!!! "

si zabil !! :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Penco

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Riddlah 15 Nov 2009 17:24

hral som si poker, AQ na ruke, raise preflop kamaratka call, flop QQx, a hovorim jej mam kralovnu, a ona: "figu mas a nie kralovnu" betujem ju vsetky tri streety a na konci v SD ukaze air.

alebo, hrali sme s kamaratom heads up sng shortstack, kazdy z nas mal 15 - 14 bb stack, na ruku my dosla nieco ako Q7o(ci je to dobry move netusim co som spravil) a pushol som ALL IN. "Kamarat mi hovori nieco v tom zmysle. Ty musis mat riadne dobre karty ale mne to nevadi lebo ja som sialeny." A dorovnal. Ukazal 34s
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 15 Nov 2009 19:38

:bad: :bad: :bad:
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod mr_kaktus 16 Nov 2009 10:06

v zivote som sa nejak extra pri stole nenasral ale pri tomto by som asi vyletel z koze :D
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod MiskoKvo 17 Nov 2009 04:08

intrakovy sng pred 2 rokmy s buy inom neuveritelnych 1euro(vtedy este 30sk)....(winer takes all ...kolo 300sk-nie maly peniaz na tu dobu)

5 hracov z 9 .... kazdy kolo 20-30BB... lietaju raisi 3-6BB pre flop ... typek raise 6bb s AQ ... .dalsi re-raise 12bb.... prvy typek sa usmeje a spyta sa ci nepojdeme all in ... nato mu ten druhy odpoveda .. "mozme ved mam jednu z najlepsich ruk" .... pajko s AQ sa usmeje a supne sa all in... druhy typek otoci T5 .... typek s T5 chyti fullhouse a vyhra ... "ja som to vedel...toto je najlepsia ruka ... mozes chytit postupku zhora,zdola ... male...velke karty" ... typek s AQ (vyhral uz zopar freerolov na nete) ... "ty si ko***!"

nechcite vediet kdo bol ten typek s T5 :crazy: :crazy: ... nj kazdy sme raz zacinali :D
Obrázok používateľa
MiskoKvo

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 12 krát/9 krát

Odoslaťod GusTapka14 17 Nov 2009 04:47

Penco napísal:turnaj 50/100 stacky pri stole vyrovnane 2000-3000. Nasiel som si na UTG KK a raisol som to na 5BB (pri tej kvalite hráčov sa inak nedalo, J2o raise pred flopom normalna vec 8-) ). Zo strednej pozicie som dostal call. Flop nejak 7d 5s 2h. Ja all in, tipek call a ukazal A9 diamantové. Samozrejme ako vždy prišlo mu A, ale dorazilo ma že potom prišiel za mnou a povedal mi: "Jednoznačne som išiel na flush"

to kde si hral ? v senatore ? :)

a este k teme :
Najabsurdnejsie pokrove "zmyslanie" ake ste poculi pri stole

,, Idem už domov,,
Obrázok používateľa
GusTapka14

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!