Buschle Blog
Re: Buschle Blog
Buschle, mna neskutocne vytiltovalo uz len to, ze som si to precital Citim s Tebou...
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
dnes som zazil najhorsi den v pokri
hral som NL1k , prehral som 4x AI s AK proti JJ, 88 ,QQ , QQ. Dostal som dost tilt. -4k
Potom som prehral s KK kde som na turne chytil flush a super mal set a riverol full . -1k
Prehral som s JJ v rr pote proti flushdraw na flope sme sli AI. -1k
pozeram do HM - 4k pod EV.
prisiel taky tilt ,ze som sa nedokazal aboslutne ovladat a odpalil 215BB s AJ v rrpote na boarde AKT a najhorsie vyhodene peniaze von oknom v mojom zivote. -2k
nakonieco som to zavrel stylom insta zavretie herne s rozohratymi stolmi a s vysledkom -7K.
nechem poker ani vidiet.
Asi mal w4x pravdu ,nemam nato a ani nebudem mat nato byt pro.
Uvidime sa neskor . Snad.
hral som NL1k , prehral som 4x AI s AK proti JJ, 88 ,QQ , QQ. Dostal som dost tilt. -4k
Potom som prehral s KK kde som na turne chytil flush a super mal set a riverol full . -1k
Prehral som s JJ v rr pote proti flushdraw na flope sme sli AI. -1k
pozeram do HM - 4k pod EV.
prisiel taky tilt ,ze som sa nedokazal aboslutne ovladat a odpalil 215BB s AJ v rrpote na boarde AKT a najhorsie vyhodene peniaze von oknom v mojom zivote. -2k
nakonieco som to zavrel stylom insta zavretie herne s rozohratymi stolmi a s vysledkom -7K.
nechem poker ani vidiet.
Asi mal w4x pravdu ,nemam nato a ani nebudem mat nato byt pro.
Uvidime sa neskor . Snad.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
-uz to svedci o tom,ze si dobry,ze to dokazes zavriet a neodprasis dalsich par buy inov resp.vyznamnu cast bankrollu,vyjdi si do mesta,daj si pauzu a pokracuj s cistou hlavou
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
zvyknes si imo
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
cheer up man je to "len" 7BI..urcite sam vies, ze ak sa necitis comfortable pri swingoch pri tomto limite, tak proste hraj nizsie
a btw. to ze nie si dobry nikomu nenakecas blogy-f94/buschle-blog-t2187-330.html#p79084
a btw. to ze nie si dobry nikomu nenakecas blogy-f94/buschle-blog-t2187-330.html#p79084
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
zaskodnik jeden co je s tebou, hadam si to nevzdal??
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
nevzdal fero, zistil som ze moja najvacsia slabina v pokri je tilt a 50% casu nehram A game. Ja aj ked tilt dostanem 2 mesacne aj tak to stoji za to. Od prveho oktobra som vyhral priblizne 20% flipov. Sa to vo mne hromadilo a buchlo to naposledy ked som hral .
-
buschle napísal:nevzdal fero, zistil som ze moja najvacsia slabina v pokri je tilt a 50% casu nehram A game. Ja aj ked tilt dostanem 2 mesacne aj tak to stoji za to. Od prveho oktobra som vyhral priblizne 20% flipov. Sa to vo mne hromadilo a buchlo to naposledy ked som hral .
ono to tak byva ked bezis pol roka ako boh ze ti jeden den nevyjde
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
nebezal som ako boh, na to ake limity a kolko ruk som hral som mal normal winrate.
samozrejme ze tento rok som spokojny keby bol kazdy rok taky, tak som rad.
samozrejme ze tento rok som spokojny keby bol kazdy rok taky, tak som rad.
-
nigga co je s tebou?
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.