Hufelix napísal:No, veď píšem! LUCKER!!!
Grudge wars GOGOGO!
FYI: FLOP HERO> 31.92% TURN> 36.36%
Runner runner! One outer! Two outer! OMG! THE HORROR! Ehm, not! Pretty standard.
Hufelix napísal:No, veď píšem! LUCKER!!!
___Mortylen___ napísal:Skor by som poprosil vyjadrenie od niekoho, kto aj trosku rozumie pokru.
Hufelix napísal:........... aby sa o LUCKERoch vedelo.
pegas1975x napísal:Mortylen teraz len obhajuje to co pred nedavnom strasne odsudzoval. Ked on prehra tak je to zle a ked vyhra tak je to super hra.
APminer napísal:___Mortylen___ napísal:Skor by som poprosil vyjadrenie od niekoho, kto aj trosku rozumie pokru.
to sice nejsu, ale u mne jsi na turnu mel akorat FD a u Hufeho jsi mel na flopu jen "top" pair - proti nasim 2pairs - myslim, ze neni moc co dodat
zahral jsi to agresivne (i kdyz PF jsme teoreticky mohli foldnout), ale jak jsem uz napsal, tvuj AI byl v dobe, kdy jsi byl pozadu a doslo ti to
PS: "aj trosku rozumie pokru" ti odpoustim
___Mortylen___ napísal:
nut straight .................
APminer napísal:Hufelix napísal:........... aby sa o LUCKERoch vedelo.
PS: OPL v Cardu ti neco rika ?
Hufelix napísal:APminer napísal:Hufelix napísal:........... aby sa o LUCKERoch vedelo.
PS: OPL v Cardu ti neco rika ?
Flipy preflop sa predsa nerátajú... , tam sa to aj tak vždy vyrovná nakoniec. A čo sú to dva LUCKy proti veľa ANTiLUCKom? Dnes jedno šťastie a tri nešťastia. Ja luckerom nemôžem byť
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.