___Mortylen___ napísal:APminer napísal:___Mortylen___ napísal:Skor by som poprosil vyjadrenie od niekoho, kto aj trosku rozumie pokru.
to sice nejsu, ale u mne jsi na turnu mel akorat FD a u Hufeho jsi mel na flopu jen "top" pair - proti nasim 2pairs - myslim, ze neni moc co dodat
zahral jsi to agresivne (i kdyz PF jsme teoreticky mohli foldnout), ale jak jsem uz napsal, tvuj AI byl v dobe, kdy jsi byl pozadu a doslo ti to
PS: "aj trosku rozumie pokru" ti odpoustim
Prvy hit> Draw to nut flush + nut straight plus two overs + fold equity + moj stack = standard
Druhy hit> Overpair three handed (!) opat aggressor cize + fold equity + backdoor flush draw + backdoor straight draw + set draw + two pair counterfeit draw = standard.
Zaujimave, ze tu nikto neriesi K6 vs KK typ beatov, ale taketo standard zalezitosti.
Prvý, kto raisoval som bol ja. Ty si ma reraisol. Teda, prvé upozornenie na to, že by bolo fajn porozmýšľať a nie len sa tváriť s 99 ako agresor. A ako píšeš 3 handed, v podstate HU, že? Na tom flope, aj s neviem akou vymyslenou draw by som sa po reraise mojom, skoro o celý stack, zamyslel. Nakoniec nebolo treba, tak možno nabudúce