Zdaňovanie výhier – stanovisko Daňového riaditeľstva SR v Ba
Re: Zdaňovanie výhier – stanovisko Daňového riaditeľstva SR v Ba
som hore spominal ze ked ma herna sidlo v Eu tak je dost velka moznost ze nemusis platit dane. Jeden sved co vyhral 80k na stars sa sudil a vyhral sud lebo stars ma sidlo v eu a platia dane a islo by o dvojite zdanovanie. Ja hram bohuzial na ft..
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
Chalani ta novela co tu citujete nam od marca zabezpecuje ze online prijmy nezdanujeme, vsetko ostatne su len reci, ale ak to tak ma ostat, tak navrhujem prestat to tu riesit aby si to nevsimol nejaky horlivy uradnik
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle napísal:Chalani ta novela co tu citujete nam od marca zabezpecuje ze online prijmy nezdanujeme, vsetko ostatne su len reci, ale ak to tak ma ostat, tak navrhujem prestat to tu riesit aby si to nevsimol nejaky horlivy uradnik
svata pravda
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
je jasne, ze sa to nezdanuje, tu skor ide o to ako zdokladujes ak ti pride do banky napr. 6 000€, kedze banka vsetky prevody nad 100.000sk hlasi uradom
- marcoo12snv
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/18 krát
marcoo12snv napísal:je jasne, ze sa to nezdanuje, tu skor ide o to ako zdokladujes ak ti pride do banky napr. 6 000€, kedze banka vsetky prevody nad 100.000sk hlasi uradom
a\ posielaj si mensie ciastky
b\ nic nelegalne nerobis
oki, myslim ze teda mozeme nechat tuto temu zapadnut prachom...
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
- KriPat
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
KriPat napísal:http://www.mesec.cz/clanky/z-redakcni-schrankyonline-hrani-pokru/
Upozornujem ze ide o vyklad Ceskeho danoveho zakona.
Na Slovensku su ine pravne predpisy.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
a ja upozornujem, aby sme na tuto temu neupozornovali...
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
a tak este o nikom som nepocul na svk/cz ze by mal za zadkom danovnikov kvoli pokru ... hadam tento nestastny "pionier" sa podeli snami o zazitky
-
MiskoKvo - Príspevky: 350
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 12 krát/9 krát
No vidim, ze radsej by sme tuto temu mali zamknut, nechat zapadnut prachom a potom odomknut na pripade zmeny a novinky .
To all: please kym nemate nejake dodatocne argumenty/dokazy, ci dane ano alebo nie, tak to nechajte tak a prispievajte ak sa dozviete nieco podstatne, inak tu par vela zarabajucich a dane neplatiacich clenov podrazdite (nie mna, ja nezarabam ).
To all: please kym nemate nejake dodatocne argumenty/dokazy, ci dane ano alebo nie, tak to nechajte tak a prispievajte ak sa dozviete nieco podstatne, inak tu par vela zarabajucich a dane neplatiacich clenov podrazdite (nie mna, ja nezarabam ).
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.