THe (5) BEST onlince CG hraci zo Slvoenska

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

Re: THe (5) BEST onlince CG hraci zo Slvoenska

Odoslaťod KoPe 18 Nov 2009 00:31

LooserSR hráva NL1K.
Obrázok používateľa
KoPe

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 3 krát/13 krát

Odoslaťod Rybár 18 Nov 2009 10:17

caute, freeroll poker ligu urcite nehram, to bude asi moj menovec.

JK ma pravdu minuly mesiac bol fakt zly. Preto som zmenil pristup. Pozeram videa s DC /parallels 2 sa mi fakt pacila/ s Hram kratsie, a menej stolov. Snazim sa viac rozmyslat a vytazit max value aj v marginalnych spotoch. Zatial to prinasa ovocie a tento mesiac vyzera ovela lepsie ako ten minuly.

btw. momentalne hram iba na party. Na FT som bustol BR a neda sa mi tam vlozit, pretoze som prekrocil limit. Ziadal som o navysenie ale sa mi neozvali.

edit1 hodim do blogu nejake zaujimave ruky
Naposledy upravil Rybár dňa 07 Dec 2009 00:21, celkovo upravené 1 krát.
Rybár

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod palo1973 18 Nov 2009 10:52

-rybar priznaj sa to nie je hanba,sme ta tam aj s pegasom viackrat videli :lol2:
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod Rybár 18 Nov 2009 11:16

palo1973 napísal:-rybar priznaj sa to nie je hanba,sme ta tam aj s pegasom viackrat videli :lol2:

ok, mas pravdu som to ja. Chcel som to zapriet ale vidim, ze sa mi to nepodari.... Musis ma ale pochopit, ved potrebujem niekde nahrat prachy co som prehral na NL1k :D
Rybár

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod dzejkej 18 Nov 2009 11:58

Rybár napísal:Pozeram videa s DC /parallels 2 sa mi fakt pacila/ s Hram kratsie, a menej stolov. Snazim sa viac rozmyslat a vytazit max value aj v marginalnych spotoch. Zatial to prinasa ovocie a tento mesiac vyzera ovela lepsie ako ten minuly.

Tak to su super spravy :). VIdim na PTR, ze sa Ti na Party dari v poslednej dobe. Tak :gl: aj nadalej.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod josipjs 18 Nov 2009 15:33

Rybár napísal:caute, freeroll poker ligu urcite nehram, to bude asi moj menovec.

JK ma pravdu minuly mesiac bol fakt zly. Preto som zmenil pristup. Pozeram videa s DC /parallels 2 sa mi fakt pacila/ s Hram kratsie, a menej stolov. Snazim sa viac rozmyslat a vytazit max value aj v marginalnych spotoch. Zatial to prinasa ovocie a tento mesiac vyzera ovela lepsie ako ten minuly.

btw. momentalne hram iba na party /nick RybarX/. Na FT som bustol BR a neda sa mi tam vlozit, pretoze som prekrocil limit. Ziadal som o navysenie ale sa mi neozvali.

a co hravas? FR/SH/HU? alebo PLO? ci daco ine? alebo sa to dozviem v vojom blogu a odkazes ma nan? :D
inak GL
a nehravas obcas aj nizsie? lebo vela ludi co hrava NL1k tak skoci aj na NL400-600 ked je tam strasna fish
Obrázok používateľa
josipjs

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 34 krát/3 krát

Odoslaťod spax 18 Nov 2009 15:35

Obrázok používateľa
spax

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 9 krát/24 krát

Odoslaťod 1zart1 18 Nov 2009 15:36

josipjs napísal:
Rybár napísal:caute, freeroll poker ligu urcite nehram, to bude asi moj menovec.

btw. momentalne hram iba na party /nick RybarX/. Na FT som bustol BR a neda sa mi tam vlozit, pretoze som prekrocil limit. Ziadal som o navysenie ale sa mi neozvali.

a co hravas? FR/SH/HU? alebo PLO? ci daco ine? alebo sa to dozviem v vojom blogu a odkazes ma nan? :D
inak GL
a nehravas obcas aj nizsie? lebo vela ludi co hrava NL1k tak skoci aj na NL400-600 ked je tam strasna fish

NL400-600......strasne fish, to ide dohromady, nie sme tu akisi velki frajeri?
1zart1

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

Odoslaťod dzejkej 18 Nov 2009 15:55

1zart1 napísal: NL400-600......strasne fish, to ide dohromady, nie sme tu akisi velki frajeri?

Dost nechapem ... Nie "strasne fish", ale "strasna fish". A ano, aj na NL400-600 moze prist nejaka fishka, ktora rozhadzuje paniaze a vtedy tam vybehnu niektori NL200 hraci a zbehnu NL1000 hraci :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!