THe (5) BEST onlince CG hraci zo Slvoenska
Počet príspevkov: 19 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: THe (5) BEST onlince CG hraci zo Slvoenska
LooserSR hráva NL1K.
-
KoPe - Príspevky: 289
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/13 krát
caute, freeroll poker ligu urcite nehram, to bude asi moj menovec.
JK ma pravdu minuly mesiac bol fakt zly. Preto som zmenil pristup. Pozeram videa s DC /parallels 2 sa mi fakt pacila/ s Hram kratsie, a menej stolov. Snazim sa viac rozmyslat a vytazit max value aj v marginalnych spotoch. Zatial to prinasa ovocie a tento mesiac vyzera ovela lepsie ako ten minuly.
btw. momentalne hram iba na party. Na FT som bustol BR a neda sa mi tam vlozit, pretoze som prekrocil limit. Ziadal som o navysenie ale sa mi neozvali.
edit1 hodim do blogu nejake zaujimave ruky
JK ma pravdu minuly mesiac bol fakt zly. Preto som zmenil pristup. Pozeram videa s DC /parallels 2 sa mi fakt pacila/ s Hram kratsie, a menej stolov. Snazim sa viac rozmyslat a vytazit max value aj v marginalnych spotoch. Zatial to prinasa ovocie a tento mesiac vyzera ovela lepsie ako ten minuly.
btw. momentalne hram iba na party. Na FT som bustol BR a neda sa mi tam vlozit, pretoze som prekrocil limit. Ziadal som o navysenie ale sa mi neozvali.
Naposledy upravil Rybár dňa 07 Dec 2009 00:21, celkovo upravené 1 krát.
- Rybár
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
-rybar priznaj sa to nie je hanba,sme ta tam aj s pegasom viackrat videli
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal:-rybar priznaj sa to nie je hanba,sme ta tam aj s pegasom viackrat videli
ok, mas pravdu som to ja. Chcel som to zapriet ale vidim, ze sa mi to nepodari.... Musis ma ale pochopit, ved potrebujem niekde nahrat prachy co som prehral na NL1k
- Rybár
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Rybár napísal:Pozeram videa s DC /parallels 2 sa mi fakt pacila/ s Hram kratsie, a menej stolov. Snazim sa viac rozmyslat a vytazit max value aj v marginalnych spotoch. Zatial to prinasa ovocie a tento mesiac vyzera ovela lepsie ako ten minuly.
Tak to su super spravy . VIdim na PTR, ze sa Ti na Party dari v poslednej dobe. Tak aj nadalej.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Rybár napísal:caute, freeroll poker ligu urcite nehram, to bude asi moj menovec.
btw. momentalne hram iba na party /nick RybarX/. Na FT som bustol BR a neda sa mi tam vlozit, pretoze som prekrocil limit. Ziadal som o navysenie ale sa mi neozvali.
a co hravas? FR/SH/HU? alebo PLO? ci daco ine? alebo sa to dozviem v vojom blogu a odkazes ma nan?
inak GL
a nehravas obcas aj nizsie? lebo vela ludi co hrava NL1k tak skoci aj na NL400-600 ked je tam strasna fish
-
josipjs - Príspevky: 544
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
josipjs napísal:Rybár napísal:caute, freeroll poker ligu urcite nehram, to bude asi moj menovec.
btw. momentalne hram iba na party /nick RybarX/. Na FT som bustol BR a neda sa mi tam vlozit, pretoze som prekrocil limit. Ziadal som o navysenie ale sa mi neozvali.
a co hravas? FR/SH/HU? alebo PLO? ci daco ine? alebo sa to dozviem v vojom blogu a odkazes ma nan?
inak GL
a nehravas obcas aj nizsie? lebo vela ludi co hrava NL1k tak skoci aj na NL400-600 ked je tam strasna fish
NL400-600......strasne fish, to ide dohromady, nie sme tu akisi velki frajeri?
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
1zart1 napísal: NL400-600......strasne fish, to ide dohromady, nie sme tu akisi velki frajeri?
Dost nechapem ... Nie "strasne fish", ale "strasna fish". A ano, aj na NL400-600 moze prist nejaka fishka, ktora rozhadzuje paniaze a vtedy tam vybehnu niektori NL200 hraci a zbehnu NL1000 hraci .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Počet príspevkov: 19 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.