problematicka ruka - babo rad

Všetko, čo sa týka Texas Holdem cash games

Re: problematicka ruka - babo rad

Odoslaťod 3flash3 20 Nov 2009 11:50

Komedia,napisem ti moj nazor...
Prva vec...SB 99 raise 9€ - nice tell :) ...ale to je jedno...
Skoda ze si neopisal viac kolko hracov bolo v hre..nejake limpy,proste aka bola akcia...lebo toho ze ste boli traja v hre moc nevim...cash 1/2 SB – naco raisovat 99 bez pozicie??? Na BTN ano ale na SB asi ne...a este ked je drunk na BB,vies ze ta doplati s hocicim...staci limp a dufam na 9 na flope,potom sa ho mozes pokusit „stacknut“...dobre vies ze vo vacsine pripadov pride na flop over card a potom uz nie si taky „comfortable“...keby si to limpol,tak je ovela mensi pot a nemusis prehrat cely stack s dementom...teda ak si schopny zahodit 99 na turne...co by si mohol byt...samozrejme ze ked si bol v tom raise,tak bol problem tu handu zahodit a zahral by som to na flope rovnako ako ty,all in or fold...kedze nie si dost deep,tak tam ine riesenie nebolo...callovat si nemohol...
....na cash 1/ 2 naraisuj male pary mimo pozicie...niekedy ani v pozicii..staci limp...aj tak live game je trosku viac soft,polovicke ludi sa tam nexce len tak sediet,tak doplacaju hocico...netreba sa nikde nahlit,staci pockat na tvoje silne ruky a urcite ich budes mat zaplatene...netreba sa pustat do suboja s nejakym drunkom s 99 mimo pozicie...
ak sa ti moj nazor nepaci,tak mi kludne oponuj,mozem sa mylit...
PS: dufam ze si sa potom nabil a stackol si ho v dalsich rukach ;)
Obrázok používateľa
3flash3

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 53 krát/410 krát

Odoslaťod WishDeath 20 Nov 2009 11:53

Komedia napísal:55 BB short :shock: ? na stole sme boli traja nadrbany mal 100bb+ a další hráč ani ne 30 bb :/

yop je to dost malo, ja niesom zvyknuty hrat s takym malym stackom ja hovorim stackom pod 50BB short ... nabuduce si kup 150 BB a mas pokoj baby

flash +1
Obrázok používateľa
WishDeath

Založený: Dec 2008
Poďakoval/li: 2 krát/2 krát

Odoslaťod 3flash3 20 Nov 2009 11:58

ferkan napísal:pravdepodobne by som to tam natlacil pred flopom, 99 je proti takemuto hracovi nuts nuts... Da sa to zahrat aj safe, check raisnut do allinu vacsinu flopov okrem ultra zlych typu AKQ a pod :D Ten tvoj flop bol uplne mega dobry cize nieje o com. To ze vycaroval co vycaroval holt shit happens :D

cash game..55 BB a ty by si pushoval all in s 99 ??? omg toto neni turnaj...a neznamena ze ked je niekto trosku opity,tak mu doplati all in na A2off a podobne...ked dostane call,tak stoji proti vyssiemu paru,prinajlepsom proti AK...neviem kto by ho na tom mieste platil s 88 alebo mensim parom...toto mi nepride ako moc konstruktivne riesenie...holt kazdy hra svoju hru...
Obrázok používateľa
3flash3

Odoslaťod ferkan 20 Nov 2009 14:03

omg no predchadzujuce prispevky ma nenechali chladnym... :D
3flash3 limpovat 99 zo SB 3handed ? Si snad robis prdel... Tu raisujem QJo+, 66+ ... Pravda s 50BB stackom mozno trosku uzsie ale 99 su 3handed skoro nuts. To akoze chces hrat v trojke a cakat na QQ+ ? Aj ked ich konecne dostanes aka je sanca ze ostatni hraci budu mat tiez ruku ked zostavaju az dvaja v hre ? :D
Nevim ake mas skusenosti s live hrou ale 80/30 drunk typek ti JE schopny doplatit tvoj allin s KOPCOM horsich ruk. Toto neni internet. Videl som to tisickrat kedze hravam live pravidelne. Bud si isty ze kludne by to doplatil podla mna aj s 22 lebo si povie ze uz to reraisoval tak to nemoze zahodit. Ked hras ustrachane s maniakom len preto ze je maniak tak stracas kopec penazi. Vylozene cakat na nuts/set je cisty nezmysel. Pravda obcas sa stane ze s nim zhoris lebo ho strasne triafa a teba zabija karta ale to je zas otazka bankrollu.
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod palo1973 20 Nov 2009 14:21

-plny suhlas s ferkanom :poklona:
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod 3flash3 20 Nov 2009 14:22

sme sa asi nepochopili...teda ja som nepochopil spravne prvy prispevok...nevedel som ze hrali traja shorthand...myslel som ze boli traja v tej hande...ze bolo viac ludi za stolom...ak hrali traja short,tak potom berem beriem spet,samozrejme 99 je slusna handa pri tolkych ludoch aj na all in...my bad..sry sir
Obrázok používateľa
3flash3

Odoslaťod Komedia 20 Nov 2009 16:10

ferkan napísal:omg no predchadzujuce prispevky ma nenechali chladnym... :D
3flash3 limpovat 99 zo SB 3handed ? Si snad robis prdel... Tu raisujem QJo+, 66+ ... Pravda s 50BB stackom mozno trosku uzsie ale 99 su 3handed skoro nuts. To akoze chces hrat v trojke a cakat na QQ+ ? Aj ked ich konecne dostanes aka je sanca ze ostatni hraci budu mat tiez ruku ked zostavaju az dvaja v hre ? :D
Nevim ake mas skusenosti s live hrou ale 80/30 drunk typek ti JE schopny doplatit tvoj allin s KOPCOM horsich ruk. Toto neni internet. Videl som to tisickrat kedze hravam live pravidelne. Bud si isty ze kludne by to doplatil podla mna aj s 22 lebo si povie ze uz to reraisoval tak to nemoze zahodit. Ked hras ustrachane s maniakom len preto ze je maniak tak stracas kopec penazi. Vylozene cakat na nuts/set je cisty nezmysel. Pravda obcas sa stane ze s nim zhoris lebo ho strasne triafa a teba zabija karta ale to je zas otazka bankrollu.

Tak toto je +1 niekolko hier predtym mi na flope Q53r zaplatil bet pot s 22 ja Q8s turn 2 river Q trosku som pustil :D

Inak teraz som sa zobudil a myslim ze som stale v zlom sne co som precital par prispevkov dozadu :D
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod Mareccc1 20 Nov 2009 17:55

Turnaj hron 10€ 1rb a 1addon skor pre zabavu ako nejaky poker ale zvlastna ruka prisla: ja UTG stack 22k avg. 13k. na cutoffe typek s co ma VPIP tak 90 a PRF tak 5. ja na UTG Qd Qc blindy 200/400/50 ja raise 1300 tento hrac na CO call ostatni fold..
FLOP: Qh 10d 4h
ja check
on bet 2000
ja raise 6500
on insta call
TURN: Jh (najhorsi turn na svete)
ja check
on check behind
RIVER: 7h
ja check
on check
SHOWDOWN:
ja QQ
on Ah Jd (neriesim ze checkol nuts behind) :))

Otazka na Vas ako inak sa da zahrat tato ruka? mal som dost problem ,ze som nevedel co spravit na turne? Poradte
Mareccc1

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 1 krát/11 krát

Odoslaťod Horsey7 20 Nov 2009 18:58

ked hra 90/5 tak preco nebetujes flop? preco nebetujes turn? moze tam mat kopec horsich ruk, ktore zavola..river uz je c/f
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod koumacik 22 Dec 2009 01:50

Absolute Poker $25.00 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 435891
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

panko vyzeral celkom solidne, i ked s malou vzorkou ruk

GRAYWIND (BB): $30.60
MEPROOK (UTG): $25.86
WOYTAAS (MP): $21.86
H0RNY (CO): $29.11
HERO (BTN): $27.11
RVR_KNG (SB): $29.67

Pre Flop: ($0.35) HERO is BTN with J :heart: J :spade:
1 fold, WOYTAAS calls $0.25, 1 fold, HERO raises to $1, 2 folds, WOYTAAS calls $0.75

Flop: ($2.35) 9 :heart: K :spade: Q :spade: (2 players)
WOYTAAS checks, HERO bets $1.50, WOYTAAS calls $1.50

Turn: ($5.35) 3 :heart: (2 players)
WOYTAAS checks, HERO checks

River: ($5.35) 3 :club: (2 players)
WOYTAAS bets $5.35, HERO folds

:poklona:
koumacik

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Cash games - Texas Holdem

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!