NL 200 live cg-zasa KK......
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
NL 200 live cg-zasa KK......
Nl 200 vcera v pokerroyale.at,hram celkom normalne,mam asi 800 e stack,proste pohoda,nachadzam na buttone KK.
je tam asi 5 limperov a existuje nepisana vyska raisu pri stole podla toho kolko tam chcem hracov,raisujem na 18 a pocitam,ze callnu dvaja,hlavne fishka s medzicasom velkym stackom,ktora som spominal v rubrike "najabsurnejsie zmyslanie",prekvapivo ma dorovnava asi 60 r dama na sb.
Nehrala pf prilis loose,a za dve hodiny raz navysovala,mala esa....
Po flope navysovala tiez raz,ked hitla dva pary a na kazdej street betla 10...
Mala asi 250 e stack a mal som v planu ho dostat cely.
Flop je 3-3-4 bez FD a dama sa prekvapivo zobudza a betuje 20.
Ja som zaskoceny a rozmyslam co s tym.Ak ju reraisnem neziskam ziadnu informaciu,lebo to zrejme len callne a nebudem vediet na com som.
Som pripraveny hrat s nou o cca 100 euro,predpokladam jej nejake mensie bety na dalsich streets.
Silno inklinujem k tomu,ze ma trojku,ale KK zhodit nechcem....
Turn T a dama betuje do potu cca 90 e dalsich 30,ja dorovnavam.
Rozmyslam co moze mat,v jej rangi su urcite nejake X3,plus vsetky pary vratane AA,cisty bluff a Sd vylucujem uplne.
Som rozhodnuty dorovnat rozumny river bet.
River dalsia T a dama insta pushuje do potu 150 svojich 180 euro.
Toto vo mne vzbudi podozrenie a pomerne rychlo to dorovnavam,aj ked som jej dovtedy daval silnu ruku,najmenej tie trips.
Ako by ste hrali tuto ruku vy,myslim na vsetkych streets?
Je to fancy play syndrom?
je tam asi 5 limperov a existuje nepisana vyska raisu pri stole podla toho kolko tam chcem hracov,raisujem na 18 a pocitam,ze callnu dvaja,hlavne fishka s medzicasom velkym stackom,ktora som spominal v rubrike "najabsurnejsie zmyslanie",prekvapivo ma dorovnava asi 60 r dama na sb.
Nehrala pf prilis loose,a za dve hodiny raz navysovala,mala esa....
Po flope navysovala tiez raz,ked hitla dva pary a na kazdej street betla 10...
Mala asi 250 e stack a mal som v planu ho dostat cely.
Flop je 3-3-4 bez FD a dama sa prekvapivo zobudza a betuje 20.
Ja som zaskoceny a rozmyslam co s tym.Ak ju reraisnem neziskam ziadnu informaciu,lebo to zrejme len callne a nebudem vediet na com som.
Som pripraveny hrat s nou o cca 100 euro,predpokladam jej nejake mensie bety na dalsich streets.
Silno inklinujem k tomu,ze ma trojku,ale KK zhodit nechcem....
Turn T a dama betuje do potu cca 90 e dalsich 30,ja dorovnavam.
Rozmyslam co moze mat,v jej rangi su urcite nejake X3,plus vsetky pary vratane AA,cisty bluff a Sd vylucujem uplne.
Som rozhodnuty dorovnat rozumny river bet.
River dalsia T a dama insta pushuje do potu 150 svojich 180 euro.
Toto vo mne vzbudi podozrenie a pomerne rychlo to dorovnavam,aj ked som jej dovtedy daval silnu ruku,najmenej tie trips.
Ako by ste hrali tuto ruku vy,myslim na vsetkych streets?
Je to fancy play syndrom?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: NL 200 live cg-zasa KK......
Palo na 4hi sparovanom boarde v 3b pote s KK by som akurat riesil, ci skor dostanem jej 120BB do potu ak ju callnem a raisnem na turne, alebo raisom na flope . Ak ma esa, alebo 44, nic sa neda robit. Ako to zahrala, stale tam moze mat aj JJ alebo skor QQ, aj ked je ten push podla popisu jej predchadzajucej hry divny, fold by bol velmi weak.
- tomm
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 13 krát/10 krát
-nebol to 3betovany pot
-
nejak si prilis protirecis
teta ta dorovna a ty napises ze nehrala prilis loose a chces cely jej stack a ked pride flop 334r tak zrazu silne inklinujes k tomu ze ma ma 3x a uz chces hrat len o 100E. S akym flopom si teda ratal ked si chcel hrat o tych jej 250E povodne?
jedine 3x ktore moze mat je pritom 33 a to je jedno kombo, povedzme ze moze hrat aj A3s a samozrejme 44 - preco by ale betovala s tak silnymi rukami ked na boarde nie je FD?
dalsia vec ktora mi pride cudna je toto
to znie ako keby hlavny dovod pre raise bola informacia ktoru tym mozes ziskat. Hlavnym dovodom pre raise ale v tejto situacii je samozrejme value, myslis ze ti foldne ruky ako 77-QQ s ktorymi prave takto moze hrat v obave ze mas AK a kedze si netrafil tak checknes a mohol by si trafit turn a pobit ju? Staci sa opytat ci ta dorovna s horsimi rukami, odpoved je ano. Iste dorovna ta aj s lepsmi ale horsich je ovela viac. Podla mna by si vobec nemal menit na takomto flope plan a snazit sa dostat allin kym nepride nejaka overkarta ktora ju zbrzdi a nebude sa chciet so svojimi 99 odovzdat
ked uz si flop zahral tak ako si ho zahral tak asi dalej musis pokracovat ta ako si to hral
teta ta dorovna a ty napises ze nehrala prilis loose a chces cely jej stack a ked pride flop 334r tak zrazu silne inklinujes k tomu ze ma ma 3x a uz chces hrat len o 100E. S akym flopom si teda ratal ked si chcel hrat o tych jej 250E povodne?
jedine 3x ktore moze mat je pritom 33 a to je jedno kombo, povedzme ze moze hrat aj A3s a samozrejme 44 - preco by ale betovala s tak silnymi rukami ked na boarde nie je FD?
dalsia vec ktora mi pride cudna je toto
betuje 20.
to znie ako keby hlavny dovod pre raise bola informacia ktoru tym mozes ziskat. Hlavnym dovodom pre raise ale v tejto situacii je samozrejme value, myslis ze ti foldne ruky ako 77-QQ s ktorymi prave takto moze hrat v obave ze mas AK a kedze si netrafil tak checknes a mohol by si trafit turn a pobit ju? Staci sa opytat ci ta dorovna s horsimi rukami, odpoved je ano. Iste dorovna ta aj s lepsmi ale horsich je ovela viac. Podla mna by si vobec nemal menit na takomto flope plan a snazit sa dostat allin kym nepride nejaka overkarta ktora ju zbrzdi a nebude sa chciet so svojimi 99 odovzdat
ked uz si flop zahral tak ako si ho zahral tak asi dalej musis pokracovat ta ako si to hral
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
-no ja mam z tej hry celkovo v hlave zmatok a je mozne,ze si protirecim,v mnohych komentaroch k online partiam viaceri/vsetci pisete,ze ked sa absolutne pasivna cs zobudi treba to default foldovat
Naposledy upravil palo1973 dňa 21 Nov 2009 11:43, celkovo upravené 1 krát.
-
-a este neviem si predstavit preco pasivna teta zrazu zmeni svoju celovecernu liniu a nehra svoje 77-QQ pasivne check-call,preto ze ma dava na AK,AQ a chce svoju ruku chranit to nebude,to si ju yegon podla mna precenil
-
-dalsia vec mi prave napadla,ako si teta zahrala o asi 15 BB pot s dalsim odbornikom,ked drzali,teraz uz neviem kto mal presne co QQ a KK na nizkom boarde,to je dalsi kamienok do mozaiky,ako asi hrala...
-sme sa smiali s mladym nemcom,ktory mal tiez 300 BB+ stack,ze keby to rozdali nam dvom,zrejme by tam bolo o malicko viac akcie
-sme sa smiali s mladym nemcom,ktory mal tiez 300 BB+ stack,ze keby to rozdali nam dvom,zrejme by tam bolo o malicko viac akcie
-
pomylil som sa, mal som na mysli raisnuty pot. Co teta nakoniec ukazala?
- tomm
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 13 krát/10 krát
tomm napísal:pomylil som sa, mal som na mysli raisnuty pot. Co teta nakoniec ukazala?
-teta sa trochu poblaznila,neukazala nic,povedala ze hra board
-
board hra len 22
inak kazdopadne nech hra akokolvek nemozes vylucit nikdy overpary na 334 boarde, zda sa ze si dostal z nej maximum - nahodou
inak kazdopadne nech hra akokolvek nemozes vylucit nikdy overpary na 334 boarde, zda sa ze si dostal z nej maximum - nahodou
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.