Najabsurdnejsie pokrove "zmyslanie" ake ste poculi pri stole
Re: Najabsurdnejsie pokrove "zmyslanie" ake ste poculi pri stole
je v nejakom vesmire nejaka miziva sanca ze pf sa 2xKK a raz AA nedostanu AI?
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
emjayko napísal:je v nejakom vesmire nejaka miziva sanca ze pf sa 2xKK a raz AA nedostanu AI?
Ja osobne som zazil tuto situaciu 2x.
A raz som zazil situaciu ze pf sa do AI dostali 2xAA a KK.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
emjayko napísal:je v nejakom vesmire nejaka miziva sanca ze pf sa 2xKK a raz AA nedostanu AI?
absolutne nechapem co tym xces povedat...na co narazas...co xces pocut....
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
No neviem ci to je "dementne" zmyslanie, ale raz som bol na multitable rebuy+addon turnaji, hralo sa o slusne prachy, na finalovom table dvaja chalani zahlasia all-in jeden vylozi A,9 a druhy mal nieco na ten styl akoze povedzme J,10...chvilku na seba pozeraju dealer vezme karty polozi k ostatnym a pomiesa to...kazdy pozeral ci dealerovy dat jednu na celo alebo volat majitela, ja som sa tak strasne s ostatnymi smial ze som ani nevnimal co nakoniec spravili.. )
Alebo ina prihoda na stole jedna caja zahlasi all-in a zbiera si veci ze ide domov lebo dnes nema stastie...tak niekto si teda povedal ze uz ju to asi nebavi a dal call...ona otocila dve AA otocila sa od stola a odisla
Nedavno sa mi stalo ze pf jeden zahlasil all-in a dvaja mu dali call, mali viac zetonov tak hrali 2+ ten chalan v alline...dosiel flop nieco ako K,Q,7 a ostatny daja zahlasili all-in, ten chalan co bol na pf v alline vyhodil svoje karty, dosiel turn 2 a river 2..vsetci sa pytaju toho co polozil svoje karty co mal a on ze 2,2 a pytal si karty od dealera nazad (ten dealer sa predtym na tie jeho karty pozrel a povedal ze vazne mal pocket 2 ale ze karty mu neda)
Alebo ina prihoda na stole jedna caja zahlasi all-in a zbiera si veci ze ide domov lebo dnes nema stastie...tak niekto si teda povedal ze uz ju to asi nebavi a dal call...ona otocila dve AA otocila sa od stola a odisla
Nedavno sa mi stalo ze pf jeden zahlasil all-in a dvaja mu dali call, mali viac zetonov tak hrali 2+ ten chalan v alline...dosiel flop nieco ako K,Q,7 a ostatny daja zahlasili all-in, ten chalan co bol na pf v alline vyhodil svoje karty, dosiel turn 2 a river 2..vsetci sa pytaju toho co polozil svoje karty co mal a on ze 2,2 a pytal si karty od dealera nazad (ten dealer sa predtym na tie jeho karty pozrel a povedal ze vazne mal pocket 2 ale ze karty mu neda)
- Jos3ph
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
nice fold with 22
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
nechapem preco by zahadzoval karty ked uz bol all in a este neboli rozdane turn a river.
No je pravda ze aj profikom sa stava ze zlozia vitazne handy (Ivey)
Kazdopadne by som karty nezahadzoval ked som uz v AI a rozdavaju sa este dalsie 2 karty.
No je pravda ze aj profikom sa stava ze zlozia vitazne handy (Ivey)
Kazdopadne by som karty nezahadzoval ked som uz v AI a rozdavaju sa este dalsie 2 karty.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
Jos3ph napísal:No neviem ci to je "dementne" zmyslanie, ale raz som bol na multitable rebuy+addon turnaji, hralo sa o slusne prachy, na finalovom table dvaja chalani zahlasia all-in jeden vylozi A,9 a druhy mal nieco na ten styl akoze povedzme J,10...chvilku na seba pozeraju dealer vezme karty polozi k ostatnym a pomiesa to...kazdy pozeral ci dealerovy dat jednu na celo alebo volat majitela, ja som sa tak strasne s ostatnymi smial ze som ani nevnimal co nakoniec spravili.. )
Skor ako demenciu hraca by som pozdvihol demenciu dilera kedže muckol karty hráča, ktorý bol v alline
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Komedia napísal:Jos3ph napísal:No neviem ci to je "dementne" zmyslanie, ale raz som bol na multitable rebuy+addon turnaji, hralo sa o slusne prachy, na finalovom table dvaja chalani zahlasia all-in jeden vylozi A,9 a druhy mal nieco na ten styl akoze povedzme J,10...chvilku na seba pozeraju dealer vezme karty polozi k ostatnym a pomiesa to...kazdy pozeral ci dealerovy dat jednu na celo alebo volat majitela, ja som sa tak strasne s ostatnymi smial ze som ani nevnimal co nakoniec spravili.. )
Skor ako demenciu hraca by som pozdvihol demenciu dilera kedže muckol karty hráča, ktorý bol v alline
Spravne, pokial je hrac v alline, malo by dojst k showdownu, inak by bola mozna koluzia. Ked este dvaja hraci hraju o sidepot, nemoze mu predsa dealer zabit ruku.
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
___Mortylen___ napísal:Komedia napísal:Jos3ph napísal:No neviem ci to je "dementne" zmyslanie, ale raz som bol na multitable rebuy+addon turnaji, hralo sa o slusne prachy, na finalovom table dvaja chalani zahlasia all-in jeden vylozi A,9 a druhy mal nieco na ten styl akoze povedzme J,10...chvilku na seba pozeraju dealer vezme karty polozi k ostatnym a pomiesa to...kazdy pozeral ci dealerovy dat jednu na celo alebo volat majitela, ja som sa tak strasne s ostatnymi smial ze som ani nevnimal co nakoniec spravili.. )
Spravne, pokial je hrac v alline, malo by dojst k showdownu, inak by bola mozna koluzia. Ked este dvaja hraci hraju o sidepot, nemoze mu predsa dealer zabit ruku.
Pozri ak svoje karty proste zahodis tak si ich zahodil...neviem ci by ich dealer este mal ukazat kazdopadne mu ich vzal a bral to ako fold
- Jos3ph
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.