Titan Poker
Re: Titan Poker
Titan Poker?...jednoducho hrozná herňa...neprehladná...už nikdy viac...s paradise poker kde chodím sa nedá porovnať ani náhodou...2mesiace sa neviem dostať k peniazom čo som u nich vyhral...poradí niekto?...som z toho fakt sklamaný...
- safin13
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
-preco sa nevies dostat k peniazom?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Nema niekto skusenosti s vyberom z titanu cez moneybookers? Maju tam kolonky amount to withrdaw a account id, a neviem ci account id je moj moneybookers email alebo titan id.
-
marjan556 - Príspevky: 292
- Poďakoval/li: 23 krát/30 krát
marjan556 napísal:Nema niekto skusenosti s vyberom z titanu cez moneybookers? Maju tam kolonky amount to withrdaw a account id, a neviem ci account id je moj moneybookers email alebo titan id.
moneybooker
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
dakujem
snazil som sa to zistit aj od supportu ale tvaria sa ze tam niesu ked ide o cashout
snazil som sa to zistit aj od supportu ale tvaria sa ze tam niesu ked ide o cashout
-
marjan556 - Príspevky: 292
- Poďakoval/li: 23 krát/30 krát
caute. aj ja by som mal otazku ohladom cashoutu. dal som si poslat peniaze bankovym prevodom na svoj ucet. vsetko bolo OK, na druhy den vsak dosiel mail, ze z bezpecnostnych dovodov by som im mal do 10 dni poslat nascanovany alebo ofoteny nejaky preukaz s fotografiou kde je aj moja adresa. Stretol sa s tym uz niekto? Lebo ja este nie, u ziadnej herni. A zda sa mi, ze chcu az privela informacii o mne
- teebee
- Založený: Jan 2008
odo mna to chceli, je to namatkova kontrola, nic skryteho za tym nehladaj
- medzik
- Založený: Júl 2009
- Poďakoval/li: 3 krát/9 krát
medzik napísal:odo mna to chceli, je to namatkova kontrola, nic skryteho za tym nehladaj
ok, jasne a co si poslal? vychadza mi obciansky preukaz, lebo na vodicaku nemas adresu. a pas ani neviem ci mi plati
- teebee
- Založený: Jan 2008
teebee napísal:caute. aj ja by som mal otazku ohladom cashoutu. dal som si poslat peniaze bankovym prevodom na svoj ucet. vsetko bolo OK, na druhy den vsak dosiel mail, ze z bezpecnostnych dovodov by som im mal do 10 dni poslat nascanovany alebo ofoteny nejaky preukaz s fotografiou kde je aj moja adresa. Stretol sa s tym uz niekto? Lebo ja este nie, u ziadnej herni. A zda sa mi, ze chcu az privela informacii o mne
Asi si nevyberal viac penazi, ale je to uplne normalne v kazdej herni...
-
admin - Príspevky: 22450
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Co dnes vsetci oslavujete Mikulasa?
Na kloske som zatial sam,heslo ostalo rovnake.
Na kloske som zatial sam,heslo ostalo rovnake.
- fidelko
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/2 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.