S dzejkejom na rybach (blog)
Re: S dzejkejom na rybach (blog)
ahoj vseved, studnica mudrosti, otec furas , oracle , alebo jednoduchsie Dzejkej aka je ta vzorka ruk pri ktorej by som mal vediet urcit svoju winrate ? Pozeram svoj graff za poslednych 6mesiacov a zda sa mi malo aj 330 k ruk.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle napísal:Pozeram svoj graff za poslednych 6mesiacov a zda sa mi malo aj 330 k ruk.
Je to tým, že máš winrate prekvapivo vysokú alebo prekvapivo nízku?
330k na jednom limite je istotne dostatočná vzorka
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
ne skor ide o to, ze predtym som mal slusny run a poslednych 100k ruk mam winrate asi tak 13k pod ev a to devastuje moju winrate skoro na even , nejake 2k+ som. Myslim , ze vzdy som hral styl a hrajem ze Ev je priblizne rovnako ako real. Potom ma ten poker ani tak nebavi ako by som chcel a furt sa hrajem http://www.heroesofnewerth.com
-
300 az 500k hands proti rovnakym superom a pri nezmenenej tvojej hre by ti malo dat slusny obrazok o tvojej winrate
bohuzial podmienky "proti rovnakym superom" a "nezmenena hra" sa nedaju splnit takze skutocnu winrate sa nikdy nedozvies s rozumnou urcitostou
a nehraj somariny a drt poker more
bohuzial podmienky "proti rovnakym superom" a "nezmenena hra" sa nedaju splnit takze skutocnu winrate sa nikdy nedozvies s rozumnou urcitostou
a nehraj somariny a drt poker more
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Heroes of Newerth nie je somarina Ale ako som objavil multiplayer Call of Duty Modern Warfare 2, tak mi uz ani na ten poker cas neostava
Ja som sa velmi rad "odtiltovaval" na PC hrach. Hram session, chytim nervy, zapnem game a na vsetko zabudnem.
IMO 300K ruk Ti uz urcite musi ukazat, ci si winning player. Ale ziskat nejake cislo, ktore ked si das do kalkulacky a zistis, ze za 2roky mozes kupovat bentley, tak to take jednoduche asi nebude. A IMO Tvoja hra po polroku by mala byt o dost lepsie ako ta z pred polroka. Ale to sa ostatne da povedat aj o ostatnych regularoch. Je tam jednoducho prilis vela premennych, s ktorymi je takmer nemozne pocitat. A nemyslim si, ze nutne musi platit cim viac BB/100 tym lepsi hrac.
Ja som sa velmi rad "odtiltovaval" na PC hrach. Hram session, chytim nervy, zapnem game a na vsetko zabudnem.
IMO 300K ruk Ti uz urcite musi ukazat, ci si winning player. Ale ziskat nejake cislo, ktore ked si das do kalkulacky a zistis, ze za 2roky mozes kupovat bentley, tak to take jednoduche asi nebude. A IMO Tvoja hra po polroku by mala byt o dost lepsie ako ta z pred polroka. Ale to sa ostatne da povedat aj o ostatnych regularoch. Je tam jednoducho prilis vela premennych, s ktorymi je takmer nemozne pocitat. A nemyslim si, ze nutne musi platit cim viac BB/100 tym lepsi hrac.
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
buschle napísal:ne skor ide o to, ze predtym som mal slusny run a poslednych 100k ruk mam winrate asi tak 13k pod ev a to devastuje moju winrate skoro na even , nejake 2k+ som. Myslim , ze vzdy som hral styl a hrajem ze Ev je priblizne rovnako ako real. Potom ma ten poker ani tak nebavi ako by som chcel a furt sa hrajem http://www.heroesofnewerth.com
Jaky mas nick na HoNe ? s kamosorm parime tak 5 her denne
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
Lidi, lidi, co je to ten HoN (vysvetli mi nekdo?) je to neco jako W3?
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
Viacmenej vylepsena Dota
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
___Mortylen___ napísal:Ja som sa velmi rad "odtiltovaval" na PC hrach.
ja som 3/4 novembra namiesto pokra hral Need for Speed, rozdychaval som 10 BI DS zo zaciatku mesiaca
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
hon nick : zaskodnik
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.