dnes som konfrontoval snimky porobene na Plitvickych jazerach s filmom Poklad na striebornom jazere a skutocne sa mi podarilo zachytit kopec miest ktore boli vo filme, takze som nateseny ako maly chlapec
sfotoshopoval som to so screenshotmi z filmu pre porovnanie
PS: berte ohlad na kvalitu mojich fotiek, robil som ich videokamerou, obv bez polarizaku a inych vymozenosti
nwm aku strategiu volis, ale skus to niekedy zvolit na FISHY aj z pozicii, ktore by nepripadali k uvahu pretoze turnaj nieje len o skills drzim ti palce nech ti to vyjde na jednicku bahamy a ostatne big evets!!! GL & HF !
no moja MTT kariera ako sa uz dalo uhadnut z predchadzajuceho prispevku nenabrala prave dobry smer. Po odohrati 105 turnajov mam stratu takmer 3000USD. Lietam zo vsetkeho ako handra. Pozeral som nejake posty a docital som sa ze v 180man SNGckach ktore tiez hravam nie je neobvykle mat 200-300BI downswing (dakujem neprosim)
za posledne 2 dni mam 2ITM umiestnenia zo skoro 70 turnajov - ak by som aj uznal ze som trapko - tak zase az TAKY trapko nie som
len pre ilustraciu handy s ktorymi som dnes vypadol QQ < AA JJ < KK JJ < AA 7Ts < JJ (push SB vs BB) 99 < QQ QJs < AA (push BTN vs BB) 77 < AK 65o < 66 (push SB vs BB) QQ < AQ AQ < JJ 99 < 33 JJ < 44 AK < KK 6To < AA (push SB vs BB) AJ < 96 (nice call sir)
no a zopar standardnych kedy ludia dorovnaju 3bet s 88 a strafia set proti mojmu AA, alebo callnu pf na SB s 54s pri 20BB stackoch a flopnu postupku protiu mojmu top setu, pripadne po drovnani 3betu s A8 callnu flop s A high a dorovnaju allin na turne s oesd a ta im dojde na river
ale hura - dnes som trafil royal flush
hmmm co z toho???
zajtra sa rozhodnem ci mam na toto aj dalej nervy (a bankroll) alebo sa na turnaje vykaslem
zober manzelku a syna na velkolepu veceru na ktoru by si utatil denny buyins na turnaje a dalsi den si daj az turnaje a uvidis zmenu Ked nie nehaj turnaje az na evets mozno to stastie sa prejavi az vtedy a budeme citat clanky o tebe ako si vyradil hviezdy ))) Najkrajsie sny maju ti co nic nemaju !!!