Heado reborn bloq
Re: Heado reborn bloq
h5-preco betujes tak malo v 3b spote vs fish?´
h10-preco raisujes flop ked mas v plane fold na 3b?
h11-preco pf limpujes?
btw. pozeram,ze na NL30 mas same aggro opice
h11-preco pf limpujes?
-
LOCAT3R - Príspevky: 451
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
LOCAT3R napísal:h5-preco betujes tak malo v 3b spote vs fish?´
h11-preco pf limpujes?
h5 -mno 3betoval som vzhladom na jeho raise ale asik som mal teda ist akoby raisoval normalne
h10- pretoze mam TP a cakal som call od neho. to co zahral som u toho hraca este nevidel, vystrasil ma myslim dostatocne
h11 - nj to je chyba, no ked uz som to zahral ako som zahral tak by ma zaujimalo ako som to mal dokoncit
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
obivano napísal:h5 -mno 3betoval som vzhladom na jeho raise ale asik som mal teda ist akoby raisoval normalne
asi sme sa nerozumeli , ja sa nepýtam prečo si pf 3b ale prečo betuješ tak málo na flope
obivano napísal:h10- pretoze mam TP a cakal som call od neho. to co zahral som u toho hraca este nevidel, vystrasil ma myslim dostatocne
To,že máš TP neznamená,že máš raisovať,ak by Tvoj súper vedel,že si tu schopný raisovať takto air/draw/tp/2p/set tak je rais okej ale bez readov/history mi príde rais/foldovanie TP zbytočným mrhaním potenciálu handy
obivano napísal:h11 - nj to je chyba, no ked uz som to zahral ako som zahral tak by ma zaujimalo ako som to mal dokoncit
no je to dosť meh keď leaduje takýto vo 4way limpovanom pote ale kedže JJ/TT by vzhľadom k pfr raisu v limpovanom pote mať nemal a jediné čo Ťa boje je 44, tak by som takisto raisoval flop s cieľom stacknúť sa, turn by som betoval viac a river std fold imo
-
LOCAT3R napísal:obivano napísal:h5 -mno 3betoval som vzhladom na jeho raise ale asik som mal teda ist akoby raisoval normalne
asi sme sa nerozumeli , ja sa nepýtam prečo si pf 3b ale prečo betuješ tak málo na flopeobivano napísal:h10- pretoze mam TP a cakal som call od neho. to co zahral som u toho hraca este nevidel, vystrasil ma myslim dostatocne
To,že máš TP neznamená,že máš raisovať,ak by Tvoj súper vedel,že si tu schopný raisovať takto air/draw/tp/2p/set tak je rais okej ale bez readov/history mi príde rais/foldovanie TP zbytočným mrhaním potenciálu handyobivano napísal:h11 - nj to je chyba, no ked uz som to zahral ako som zahral tak by ma zaujimalo ako som to mal dokoncit
no je to dosť meh keď leaduje takýto vo 4way limpovanom pote ale kedže JJ/TT by vzhľadom k pfr raisu v limpovanom pote mať nemal a jediné čo Ťa boje je 44, tak by som takisto raisoval flop s cieľom stacknúť sa, turn by som betoval viac a river std fold imo
na to prve, sak som ti odpovedal preco... pretoze raisoval 2bb tak som otvoril na 7bb. Odpovedal som ti presne tak neviem na co ine sa pytas
A k tomu AQ by si mohol napisat ako by si to zahral, pretoze vela videi a aj prezentacie ked pozriem tak mi pride to ako som to zahral v poriadku z dovodu ze AQ si len callnem aby som nevyhnal ruky ktore neporazam, ked chytam TP tak check/raisujem. Vzhladom na to ze je tam fd mi to pride ze trafil set a nechcel mi dat moznost ist na draw, alebo sam tu draw mal.
-
Ja sa nepýtam na hru pred flopom, Tá je mi jasná.Pýtam sa prečo betuješ len 1/2 potu na flope.
AQ-defalutne vs 22/15 ch/c flop a evaluate turn
AQ-defalutne vs 22/15 ch/c flop a evaluate turn
-
3betovany pot tak davam polku potu. Mno ked boli dvaja mozno som mohol kusok viac
-
obivano napísal:3betovany pot tak davam polku potu. Mno ked boli dvaja mozno som mohol kusok viac
proti regovi je 1/2 std v 3bet pote ale proti fishke svoj betsizing balancovat nemusis tj.betujes viac ked hitnes a menej ked nehitnes
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.