Heado reborn bloq
Re: Heado reborn bloq
jj po nl50 sa bluffuje ako o zivot a vyssie uz nikto
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Ironia jak svina, musim hrat cisto a verit fishkam. Ja nikomu nic neverim
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
Nevie niekto nejaku dobru publikaciu kde je popisane betovanie, raisovanie?? ( value bet, thin value bet atd. )
Potom kedy sa oplati cbetovat a kedy nie, nejaky ten popis roznych boardov. Vdaka
Potom kedy sa oplati cbetovat a kedy nie, nejaky ten popis roznych boardov. Vdaka
-
obivano napísal:Nevie niekto nejaku dobru publikaciu kde je popisane betovanie, raisovanie?? ( value bet, thin value bet atd. )
http://forumserver.twoplustwo.com/showp ... ostcount=4
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
zabudol som napisat.... ALE JA SA NEDAM!!!!!
-
Prva session na nl20 celkom fajn, zacal som netradicne 2BI pod EV ale tak co uz. Asi som prisiel na to ze kym sa s tym nezmierim a nebudem sa sustredit cisto na moju hru a budem orientovany len a len na $ tak to somnou bude plieskat.
Tak som si trosku vstupil do svedomia, prehodnotil hru, pozrel ruky ktore som zahral dobre az na jednu kde som citil AA ale jaksi som svoje JJ nezahodil no neva casom sa naucim aj verit svojmu pocitu.
Takze ako kazdy den aj dnes pokracujem so studiom a to presne videami Road to Robusto 4 od tubasteva a potom od impernovi nejake leakfinder. A dnes mi dosli 4 dalsie knihy tak mam co robit . Ak sa dostavi cas aj vecer zahrat tak urcite napisem report.
Btw : inspiroval ma mayday so thanks by repovica
Tak som si trosku vstupil do svedomia, prehodnotil hru, pozrel ruky ktore som zahral dobre az na jednu kde som citil AA ale jaksi som svoje JJ nezahodil no neva casom sa naucim aj verit svojmu pocitu.
Takze ako kazdy den aj dnes pokracujem so studiom a to presne videami Road to Robusto 4 od tubasteva a potom od impernovi nejake leakfinder. A dnes mi dosli 4 dalsie knihy tak mam co robit . Ak sa dostavi cas aj vecer zahrat tak urcite napisem report.
Btw : inspiroval ma mayday so thanks by repovica
-
16.12.2009 nl20 1000ruk
Co sa tyka session hralo sa mi prijemne, 6 stolov na ktore som si zvykol a citim sa dobre.
Ako tak studujem a pozeram spatne ako som hraval nl50, a ked si tam analyzujem ruky ktore som ako zahral tak zistujem ze iked som 2 limity nizsie tak je moja hra omnoho istejsia a v jednotlivych potoch do ktorych sa dostavam sa zacinam citit dobre.
Vyhybam sa marginalnym, takym akym som podliehal denno denne.
Tlacim na ludi 3betmi, teda na tagov casto pre bluff ak maju velky fold to 3bet a na fishky pre value teda s inou range.
Konecne sa mi dari analyzovat range jednotlivych hracov.
Co sa tyka session tak som vyhral 2 spoty kde som bol 70:30 a tak som trosku skoncil nad EV.
Celkovo teda po 1000 rukach +3BI, staty cca 16/13/3 a 3bet okolo 6 ( zmena oproti 22/17/3 / 3).
Cervenu ako tak drzim na nule co ma tesi a zvysil som teda aj W$WSF.
Co sa tyka session hralo sa mi prijemne, 6 stolov na ktore som si zvykol a citim sa dobre.
Ako tak studujem a pozeram spatne ako som hraval nl50, a ked si tam analyzujem ruky ktore som ako zahral tak zistujem ze iked som 2 limity nizsie tak je moja hra omnoho istejsia a v jednotlivych potoch do ktorych sa dostavam sa zacinam citit dobre.
Vyhybam sa marginalnym, takym akym som podliehal denno denne.
Tlacim na ludi 3betmi, teda na tagov casto pre bluff ak maju velky fold to 3bet a na fishky pre value teda s inou range.
Konecne sa mi dari analyzovat range jednotlivych hracov.
Co sa tyka session tak som vyhral 2 spoty kde som bol 70:30 a tak som trosku skoncil nad EV.
Celkovo teda po 1000 rukach +3BI, staty cca 16/13/3 a 3bet okolo 6 ( zmena oproti 22/17/3 / 3).
Cervenu ako tak drzim na nule co ma tesi a zvysil som teda aj W$WSF.
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.