Tomas25cz napísal:roche01 napísal:Tak toto je najlepšia reklama pokru, akú si môžme v CZ/SK končinách priať!
Gratulujem a držím palce v Monte Carle
Tak nevím,proč by to měla být reklama pro vás,když vyhrál čech.. ??? Každopádně gratulace krajanovi a důkaz,že i jdyž v CR leccos skřípe,pořád máme na čem stavět,narozdíl od Slováků... Ty jednou postoupily na MS ve fotbale a už se nám posmívali... Přijde mi,že nám (aspon co vidím kolem sebe) jsou Slováci ukradený,ale pokud je Slováci něco vyhrajou a češi ne,hned toho máte plný noviny :-))) To jen píšu upřímně mí postřehy a jak to vidim.Je mi 25 let.
lol to je zabavne - uz len fakt ze si si vytvoril konto aby si taketo nieco mohol napisat potvrdzuje ze ide o uprimne postrehy
je mi srdecne ukradnute kto je akej narodnosti - stve ma len ked ludia narodnost pouzivaju ako zamienku aby si mohli ukojit svoje mindraky a rozstvavacke chutky. Pripada mi to ako ked sa pobiju fanusikovia 2 futbalovych klubov, ktori fandia svojim klubom lebo .... su z ich mesta (co je mimochodom velmi dolezita vec - dolezitejsia nez napriklad kvalita hry muzstva a stoji za trochu nasilia). Vo futbale to este beriem ze ok to je akoze zabava (pre niektorych) ale ked sa s rovnakou "logikou" zacnu ludia stavat k narodnostiam a vysledkom nie su bitky par fanusikov ale vojny tak mi to uz take zabavne nepride