REMov HUSNG blog
Re: REMov nový začiatok
vitaj u nas a
tie statistiky vyzeraju celkom fine len ten graf vyzera nejak divoko
edit mozno trosku vysoky wtsd, s tym ze nasledne vyhravas malo krat na showdovne, asi by si mal trosku obmezdit ruky s ktorymi to tiahnes tak daleko lebo viac ako polovicu krat si horsi
tie statistiky vyzeraju celkom fine len ten graf vyzera nejak divoko
edit mozno trosku vysoky wtsd, s tym ze nasledne vyhravas malo krat na showdovne, asi by si mal trosku obmezdit ruky s ktorymi to tiahnes tak daleko lebo viac ako polovicu krat si horsi
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
Vitaj a nebud zufaly. Bude aj horsie
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
AA KK ešte neznamená,že musíš nutne vyhrať pot..sú to len najslnejšie ruky pred flopom s ktorými si PF v drtivej vačšine popredu..po flope už to tak byť nemusí..
ale za chvilku ti dám graf ako je to u mňa..
ale za chvilku ti dám graf ako je to u mňa..
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
REM napísal:fakt je ten ze nedokazem zahodit silne ruky proti hracom so sialenymy cislami
proti nim hravam tak, ze sa na cisla nedivam a hram len karty = snazim sa chytit proti nim dobru ruku
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
no chvilku to trva mojmu notebooku rozbehat tracker..
tu máš moj graf 120x KK a 120xAA..AA vyzeraju dobre..s KK si permanentne nabieham do AA.. ale nevadi
tu máš moj graf 120x KK a 120xAA..AA vyzeraju dobre..s KK si permanentne nabieham do AA.. ale nevadi
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
REM napísal:..Ešte by ma zaujímalo koľko približne v priemere na tých 8k rúk by malo byť v zisku AA a KK?Ja mám približne +3buyiny ako na AA tak aj na KK (to len tak na okraj sa chcem presvedčiť či som neni smoliar zatial)
toto je uplne irelevantne a v zvlast takej vzorke- a inac by to malo nejaku vypovednu hodnotu len keby to obmedzis na pre flop all in
nakolko ruky su to sice pekne ale vacsina hracov ma tendenciu ich overplayovat po flope hoci board/okolnosti/raisujuci superi na to nie su zrovna fit:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.