.
Re: Proky A.K.A. Royal Flush blog
-no ja mam aktualne rb cca 68%,ale robim priblizne 4k rake mesacne,je to individualny deal a oplati sa povedzme od raku aspon 1000/mes
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
dnes bola fajna PPokrova noc Freeroll 0+5€, prizepool 400€, moja najvyssia vyhra v live pokri vobec - v top3 sme si to splitli po stovke
v mid faze po add-one bola dolezita tato moja ruka a rozhodnutie na flope:
Freeroll 0+5€, $100/200 Hold'em Tournament, 7 Players
Proky (MP2): $3,100
Villain (BTN): cca. $3,900
Player1 (BB): asi deep stack
Dealt to Proky:
Pre-flop:
(2 folds), Proky raises to $400, (1 folds), Villain calls $400, (1 folds), Player1 calls $200
Flop: ($1400) (3 Players)
Player1 checks, Proky bets $700, Villain raises to $1,700, Player1 folds, Proky (po dlhom premyslani a otazke "mas DŽEKA?") re-raise $2,000 and is all-in, Villain calls $300
Turn: ($6800) (2 Players)
River: ($6800) (2 Players)
Results:
Proky Showed (a straight to Jack)
Villain Showed (a pair of Nines)
Proky wins $6800
-------------------------------------------------------------------------
Ostatne islo potom samo, na final table som z BTN raisol na 2BB Ah7h, BB velky chipleader re-raise asi na 7BB, ja insta call all-in a BB ukazal AKo, na flope 7 a zobral som velky pot, na bubble som mal asi 51k chips z celkovych 117k v hre, a v top3 sme si to splitli 1. 100€ 2. 100€ a 3. 90€, ked vyplatne pozicie boli 1. 132€ 2. 92€ 3. 65€, cize max. vyhodne pre vsetkych a v poslednej hre naslepo o klubove body za umiestnenie som vyhral s 69o ked som na turne chytil 9...
btw. co s vyhrou? vyhra cini asi moje 3 bankrolly na FTP...
v mid faze po add-one bola dolezita tato moja ruka a rozhodnutie na flope:
Freeroll 0+5€, $100/200 Hold'em Tournament, 7 Players
Dealt to Proky:
Pre-flop:
(2 folds), Proky raises to $400, (1 folds), Villain calls $400, (1 folds), Player1 calls $200
Flop: ($1400) (3 Players)
Player1 checks, Proky bets $700, Villain raises to $1,700, Player1 folds, Proky (po dlhom premyslani a otazke "mas DŽEKA?") re-raise $2,000 and is all-in, Villain calls $300
Turn: ($6800) (2 Players)
River: ($6800) (2 Players)
Results:
Proky Showed (a straight to Jack)
Villain Showed (a pair of Nines)
Proky wins $6800
-------------------------------------------------------------------------
Ostatne islo potom samo, na final table som z BTN raisol na 2BB Ah7h, BB velky chipleader re-raise asi na 7BB, ja insta call all-in a BB ukazal AKo, na flope 7 a zobral som velky pot, na bubble som mal asi 51k chips z celkovych 117k v hre, a v top3 sme si to splitli 1. 100€ 2. 100€ a 3. 90€, ked vyplatne pozicie boli 1. 132€ 2. 92€ 3. 65€, cize max. vyhodne pre vsetkych a v poslednej hre naslepo o klubove body za umiestnenie som vyhral s 69o ked som na turne chytil 9...
btw. co s vyhrou? vyhra cini asi moje 3 bankrolly na FTP...
-
Proky - Príspevky: 575
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/16 krát
dnes som sa rozpraval s dalsim pokristom, ktory si nevie vynachvalit heads-up cash game,
vas nazor na tento format?
-
Proky napísal::o dnes som sa rozpraval s dalsim pokristom, ktory si nevie vynachvalit heads-up cash game,
btw ta 89s handa z turnaja je dost zla imo, jednak mas 15BB stack a mal by si hrat high handy ktore ked trafia par sa stacknes, ked uz ju chces hrat tak ju pushni allin pf ak si myslis ze ludia za tebou budu dostatocne casto foldovat, no a ked sa uz dostanes takto na flop tak to tam pushni z prvej a nebetuj pol potu ked vies ze budes musiet aj tak dorovnat push
a budem sa tvarit ze to "po dlhom premyslani" som nevidel tak to nebudem komentovat
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
btw ta 89s handa z turnaja je dost zla imo,
nie som si isty teraz ci to nebolo o dost viac, asi 25-30BB, zmenilo by to nieco na veci?
sak toto, ze dovtedy som takto hral, napr. AQo, na flope AQx a uz som mal chyteneho a pod., preto hovorim ze ten moj stack pred rukou 89s bol asi o dost vacsi...
,
tak to teda nie! s MP nebudem pushovat takuto pofidernu handu, ktora ma dobru sancu na post-flop hru...
tazko povedat, ked dostanu any two broadway tak to callnu imho...
no a ked sa uz dostanes takto na flop tak to tam pushni z prvej a nebetuj pol potu
nevedel som, chcel som pot zobrat na flope, tzv. semi-bluff, preto som sa tak dlho rozhodoval...
to je sice pekne ze sa budes takto tvarit, ale ja by som ten turnaj vcera nevyhral keby som tuto ruku nehral..., myslim ze turnajovi hraci, ktory chcu ist na FT musia uhrat aspon jednu takuto ruku, kde im to "dojde"
jednak mas 15BB stack
nie som si isty teraz ci to nebolo o dost viac, asi 25-30BB, zmenilo by to nieco na veci?
a mal by si hrat high handy ktore ked trafia par sa stacknes
sak toto, ze dovtedy som takto hral, napr. AQo, na flope AQx a uz som mal chyteneho a pod., preto hovorim ze ten moj stack pred rukou 89s bol asi o dost vacsi...
,
ked uz ju chces hrat tak ju pushni allin pf
tak to teda nie! s MP nebudem pushovat takuto pofidernu handu, ktora ma dobru sancu na post-flop hru...
ak si myslis ze ludia za tebou budu dostatocne casto foldovat
tazko povedat, ked dostanu any two broadway tak to callnu imho...
no a ked sa uz dostanes takto na flop tak to tam pushni z prvej a nebetuj pol potu
ked vies ze budes musiet aj tak dorovnat push
nevedel som, chcel som pot zobrat na flope, tzv. semi-bluff, preto som sa tak dlho rozhodoval...
a budem sa tvarit ze to "po dlhom premyslani" som nevidel tak to nebudem komentovat
to je sice pekne ze sa budes takto tvarit, ale ja by som ten turnaj vcera nevyhral keby som tuto ruku nehral..., myslim ze turnajovi hraci, ktory chcu ist na FT musia uhrat aspon jednu takuto ruku, kde im to "dojde"
-
Seva Proky...
ja nie som expert aby som sa vyjadroval k hre...len nejak mi tam nieco nesedi v celom, aby som si spravil obraz...
povodny post
a tu potom toto...
..o co mi ide...ked si dal raise na 400 a BB mal call 200 z toho mi vychadza blinds 100/200 a pri tvojom stacku 3100 mas potom tych 15 BB nie 30...tak potom neviem...
a moj skromny amatersky advanced fish nazor...ked uz, tak by som dal asi viac pred flopom...a na tomto flope ak si to chcel stealnut asi uz by som dal plnu..predsalen tam mohla hrozit flush draw a ten sa po bete 700 od teba urcite nepusti...
ja nie som expert aby som sa vyjadroval k hre...len nejak mi tam nieco nesedi v celom, aby som si spravil obraz...
povodny post
Dealt to Proky: Obrázok Obrázok
Pre-flop:
a tu potom toto...
jednak mas 15BB stack
..o co mi ide...ked si dal raise na 400 a BB mal call 200 z toho mi vychadza blinds 100/200 a pri tvojom stacku 3100 mas potom tych 15 BB nie 30...tak potom neviem...
a moj skromny amatersky advanced fish nazor...ked uz, tak by som dal asi viac pred flopom...a na tomto flope ak si to chcel stealnut asi uz by som dal plnu..predsalen tam mohla hrozit flush draw a ten sa po bete 700 od teba urcite nepusti...
- B0st0n
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 4 krát/2 krát
Proky napísal:a budem sa tvarit ze to "po dlhom premyslani" som nevidel tak to nebudem komentovat
vidis to yegon mal by si ho zo sebou zobrat na bahamy mas sa toho este vela co ucit...
-
emjayko - Príspevky: 886
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/52 krát
emjayko napísal:Proky napísal:a budem sa tvarit ze to "po dlhom premyslani" som nevidel tak to nebudem komentovat
vidis to yegon mal by si ho zo sebou zobrat na bahamy mas sa toho este vela co ucit...
neee, yegon, dufam ze to neberes osobne, mas moj respekt uz okjedy som tu samozrejme a dakujem ti za kazdy jeden post, odpoved, koment na moju adresu, este raz velke
DAKUJEM
-
B0st0n napísal:Seva Proky...
povodny postProky (MP2): $3,100
Dealt to Proky: Obrázok Obrázok
Pre-flop:
a tu potom toto...jednak mas 15BB stack
cau HattricKAR
uz si neviem spomenut na tie starting stacky dokelu, ale viem ze som daval raise 2BB PF, CBET HALF POT a re-raise all in uz na flope...
-
no tak to si potom zrejme asi nemal 30 BB...a to uz by som asi minraise s 89s nerobil..ale to som ja..ja hram len obrazky na shorte
inak gratulujem k peknemu uspechu 100vec potesi.....
btw, aky bol tvoj plan s tym minraisom dalej? bo ak by bol ten s 99 aspon trochu svojpravny tak ti asi posle re-raise uz pred flopom...
- B0st0n
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 4 krát/2 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.