Filmy a Serialy

Zberný kôš správ, ktoré nemajú súvis s témami

Re: Filmy a Serialy

Odoslaťod DevilMayCry 15 Dec 2009 19:59

somNula napísal:
a snad ma nesklame avatar, vo stvrtok na to idem, ovsem prve sklamanie (ale odpustim) je slovensky dabing ...

...no podla toho co ocakavas.....ak vizualne orgie tak nebudes sklamany ak nejaku deep story tak si na nespravnom mieste :D
ja ocakavam tie orgie cize nebudem sklamany.....pokial to nechces vidiet s dabingom tak to davaju aj s titulkami ale iba 2D.....3D to maju len s dabingom pretoze spravit titulky do 3D filmu je ovela vacsi problem ako to nadabovat....
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod yegon 15 Dec 2009 19:59

somNula napísal:
yegon napísal:
somNula napísal:2012 - normalne zasnem ze to dokazu aj pustit do kin,

nestacili ti ukazky aby si vedel o com to bude? ja som si stiahol dvdrip a bral som to ako haluznu komediu a z toho pohladu to bolo zabavne

a to ako v ukazkach boli tie total unreal veci, ktore mi znechutili cely film az som sa na tom musel smiat? ak ty povazujes film za haluznu komediu, kde manik odblokuje so synom dake ozubene koliesko v arche, ktora ma 100k ludi (sice tam ich bolo viac ze?), alebo ujo, ktory sedel v lietadle snad 2hy krat preleti ponad 10 padajucich mrakodrapov a este sa aj smeje pri tom aky je dobry a potom by som mohol pokracovat tak sorry... v tom filme mali byt seci mrtvy uz v 20tej minute mozno a ne tam sa trapit 2,5 hodiny.

a priznavam, nevidel som detailne kazdy trailer, siel som na to len z jedneho hladiska, vykreslenie 2012, ktora sa mi aj tak zda trocha prehnana...

no a nepride ti to smiesne? podla mna by sa to ako parodia mohlo uzivit lebo brat vazne sa to rozhodne nedalo

a btw zabudol si ako presiel autom pod padajucim mostom tak ze mu most len mierne oskrel strechu a potom skocil do na cestu padajuceho mrakodrapu presiel cele poschodie a vyskocil na druhej strane znova na cestu

gold imo :lol2:
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod somNula 15 Dec 2009 20:11

yegon napísal:no a nepride ti to smiesne? podla mna by sa to ako parodia mohlo uzivit lebo brat vazne sa to rozhodne nedalo

a btw zabudol si ako presiel autom pod padajucim mostom tak ze mu most len mierne oskrel strechu a potom skocil do na cestu padajuceho mrakodrapu presiel cele poschodie a vyskocil na druhej strane znova na cestu

gold imo :lol2:

nezabudol, na to sa neda zabudnut!!!! :lol2:

PS: YEGON NIEJE BUZNA, chape srandu, zle som ho pochopil, ja som si naivne myslel ze sa mu 2012 naozaj paci a ten film obdivuje...
somNula

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod dzejkej 15 Dec 2009 20:47

yegon napísal:tak ako sorry ale naozaj netuzim pozerat serialy o ludoch rozrezanych na 64 casti s kompletne odsatou krvou :)

cize asi to bude tym ze mne sa nepaci zaner ako taky a na poradi v ramci neho mi uz teda nezalezi vobec

No clovek by od Teba cakal nieco viac ako nazor vytvoreny po par minutach, pffff.

1) nebolo to 64 casti
2) nahodou to bol kus poriadnej prace
3) tychto fajnovosti tam bude coraz menej a posledne 2 serie su na "skarede" sceny miernejsie ako CSI
4) ten vyvoj deja je proste bezkonkurencny
5) spominal som, ze to bol kus poriadnej prace?
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod yegon 15 Dec 2009 20:58

dzejkej napísal:1) nebolo to 64 casti

na pocte casti nezalezi, bolo to nechutne a cele mi to pripadalo chore tak som dalej neskusal, ved naco, dobrych serialov je vela
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod keso26 15 Dec 2009 23:02

..kedy vsetci stihate pozerat tie filmy a serialy ? :) ..a kto je to dexter ?..ja poznam len jedneho a ten mal svoje vlastne laboratorium :lol2: http://www.youtube.com/watch?v=Zbri1MSy ... re=related

edit: my favouritte je ale aj tak http://www.youtube.com/watch?v=27xUWzJ7 ... 90&index=1 :)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod looserSR 16 Dec 2009 00:36

yegon napísal:dexter je to o tom masovom vrahovi/vysetrovatelovi? ak ano tak to som nezvladol dopozerat ani prvy diel :)

tak si spravil najvacsiu chybu svojho serialoveho zivota...
jednoznacne top 3 medzi serialmi
looserSR

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod w4444x 16 Dec 2009 01:43

looserSR napísal:
yegon napísal:dexter je to o tom masovom vrahovi/vysetrovatelovi? ak ano tak to som nezvladol dopozerat ani prvy diel :)

tak si spravil najvacsiu chybu svojho serialoveho zivota...
jednoznacne top 3 medzi serialmi

aaaaaaaaaaa :) andrej vie co je dobre !
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod DevilMayCry 16 Dec 2009 11:24

w4444x napísal:boze yegon ty si cista buzna ... paci sa ti twilight a najlepsi serial vsetkych cias ktory nema konkurencie v tom zanri nie .. wtf :)

pre milovnikov twilightu je tu nieco podobne na ten styl akurat ze pre dospelejsie publikum......vola sa to Thirst (v originale Bakjwi) a je to korejsky film od rezisera filmu Oldboy (snad to niekto poznate :D )....
...yegon xod do toho :good:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod yegon 16 Dec 2009 11:31

a nebudem sa bat? lebo mna tam ani tak neslovilo to ze to bolo o upiroch :)

edit: btw dnes v noci som si pri dohravani posledneho turnaja pozrel znova ten twilight a fakt neviem co sa mi na tom tak paci ale paci sa mi to velmi :)
Obrázok používateľa
yegon

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Odveci

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!