.
Re: spax's home - another poker blog / jsem kůl
Po dnesku se mam chut na poker totalne vykaslat. To, co se mi stalo, to jsem nezazil ani pri predchozim downswingu 60bi.
Tenhle downswing neni nejvetsi, ale proste ty sicky, ktere jsem dostal.
standartne 30% soupere znamena 200%. Tzn. KJ do K2, AJ do A3, T8 do T4 atp. to je proste standart, to jak vidim, uz vim, ze jsem prohral.
situace 60:40 dneska byli asi jako 10:90. Tzn. Vsechny AT do Q4, KQ do J2 atp, proste dneska netrefovalo.
flipy proste ani pocitat nebudu. to je fuk, to se nekdy proste stava. Nevim, co jsem komu udelal, ze me musi takhle trestat.
Do pondelka na poker uplne kaslu, nemam na to naladu. Jdu se vyvetrat. Chtel jsem jet hrat sideventy cspt, ale jsem nemocny nejaky a za druhe po dnesku fakt nemam chut. V utery dam session asi a uvidim. Hate this.
Tenhle downswing neni nejvetsi, ale proste ty sicky, ktere jsem dostal.
standartne 30% soupere znamena 200%. Tzn. KJ do K2, AJ do A3, T8 do T4 atp. to je proste standart, to jak vidim, uz vim, ze jsem prohral.
situace 60:40 dneska byli asi jako 10:90. Tzn. Vsechny AT do Q4, KQ do J2 atp, proste dneska netrefovalo.
flipy proste ani pocitat nebudu. to je fuk, to se nekdy proste stava. Nevim, co jsem komu udelal, ze me musi takhle trestat.
Do pondelka na poker uplne kaslu, nemam na to naladu. Jdu se vyvetrat. Chtel jsem jet hrat sideventy cspt, ale jsem nemocny nejaky a za druhe po dnesku fakt nemam chut. V utery dam session asi a uvidim. Hate this.
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
Daj si pauzu, to sice nepomoze, ale aspon neprehras zajtra nic... hlavne ked zacnes hrat dalsiu session daj si pozor na zaciatku nehraj vobec marginalne spoty aby ta to nerozladilo, ked sa dostanes na zlu vlnu tak je to zas v haji...
GL
GL
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
jo, musim vyhlasit asi handu vecera. To uz jsem se jen smal.
BvB, oba asi 11-13bb stacky, sb do me push, ja bb TT easy call. souper Q7.
flop: TQx turn: Q river: 7
BvB, oba asi 11-13bb stacky, sb do me push, ja bb TT easy call. souper Q7.
flop: TQx turn: Q river: 7
-
OH MY GOD.
Mel jsem skvely nonpoker vikend, dneska jsem prijel s tim, ze si zkusim zahrat. Ne, ale opet me nezklamali na tom P****Stars. Achjo. Dalsi session a teda jsem zase znechucen...
Poker Stars $20.00+$0.80 No Limit Hold'em Tournament - t100/t200 Blinds + t20 - 7 players - View hand 424940
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
BTN: t1525 M = 3.47
SB: t4110 M = 9.34
BB: t1260 M = 2.86
UTG: t1325 M = 3.01
UTG+1: t890 M = 2.02
MP: t4375 M = 9.94
Hero (CO): t1515 M = 3.44
Pre Flop: (t440) Hero is CO with A A
2 folds, MP raises to t400, Hero raises to t1495 all in, 3 folds, MP calls t1095
Flop: (t3430) K J Q (2 players - 1 is all in)
Turn: (t3430) 7 (2 players - 1 is all in)
River: (t3430) 5 (2 players - 1 is all in)
Final Pot: t3430
MP shows A T (a straight, Ten to Ace)
Hero shows A A (a pair of Aces)
MP wins t3430
Mel jsem skvely nonpoker vikend, dneska jsem prijel s tim, ze si zkusim zahrat. Ne, ale opet me nezklamali na tom P****Stars. Achjo. Dalsi session a teda jsem zase znechucen...
Poker Stars $20.00+$0.80 No Limit Hold'em Tournament - t100/t200 Blinds + t20 - 7 players - View hand 424940
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
BTN: t1525 M = 3.47
SB: t4110 M = 9.34
BB: t1260 M = 2.86
UTG: t1325 M = 3.01
UTG+1: t890 M = 2.02
MP: t4375 M = 9.94
Hero (CO): t1515 M = 3.44
Pre Flop: (t440) Hero is CO with A A
2 folds, MP raises to t400, Hero raises to t1495 all in, 3 folds, MP calls t1095
Flop: (t3430) K J Q (2 players - 1 is all in)
Turn: (t3430) 7 (2 players - 1 is all in)
River: (t3430) 5 (2 players - 1 is all in)
Final Pot: t3430
MP shows A T (a straight, Ten to Ace)
Hero shows A A (a pair of Aces)
MP wins t3430
-
asi zakladny skill na ktorom by si mal zacat pracovat je nevsimat si beaty
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
EV+ or EV- decision:
dnes budu zkouseny. klasika, 15min priprava, 15min zkouseni.
jsou tri otazky - mam tahak na dve (neumim nic, bez tahaku jsem death).
Pujdou tri lidi a kazdy si vytahne nejakou. Ted se ptam:
Kdyz pujdu prvni, je 33,33% sance na to, ze si vytahnu otazku, kterou nechci.
Kdyz pujdu druhy, je 50% sance na to, ze si vytahnu otazku, kterou nechci.
Kdyz pujdu treti, je to tusim taky 50% sance, ze dostanu otazku, kterou nechci. (protoze druhy se mnou vlastne flipuje)
Ted ale, kdyz pujdu prvni, bude se mi hur opisovat z tahaku, protoze zkousejici bude jen sedet a cekat, nez se jako prvni pripravim. Kdyz pujdu 2/3, bude v klidu to opsat z tahaku na priprave, jelikoz zkousejici se bude venovat zkousejicimu.
So, EV+ rozhodnuti je jit podle me prvni, ale je tu ale. Co byste si vybrali vy?
deadline na rozhodnuti 12:20.
EDIT: je tady dalsi ale, nejvyhodneji je pro me si primo vybrat jednu otazku (lol) tzn. jit zase urcite druhy. lol, to je pomotane, zkuste kdyztak napsat odpoved na dve moznosti, jestli se nemylim.
dnes budu zkouseny. klasika, 15min priprava, 15min zkouseni.
jsou tri otazky - mam tahak na dve (neumim nic, bez tahaku jsem death).
Pujdou tri lidi a kazdy si vytahne nejakou. Ted se ptam:
Kdyz pujdu prvni, je 33,33% sance na to, ze si vytahnu otazku, kterou nechci.
Kdyz pujdu druhy, je 50% sance na to, ze si vytahnu otazku, kterou nechci.
Kdyz pujdu treti, je to tusim taky 50% sance, ze dostanu otazku, kterou nechci. (protoze druhy se mnou vlastne flipuje)
Ted ale, kdyz pujdu prvni, bude se mi hur opisovat z tahaku, protoze zkousejici bude jen sedet a cekat, nez se jako prvni pripravim. Kdyz pujdu 2/3, bude v klidu to opsat z tahaku na priprave, jelikoz zkousejici se bude venovat zkousejicimu.
So, EV+ rozhodnuti je jit podle me prvni, ale je tu ale. Co byste si vybrali vy?
deadline na rozhodnuti 12:20.
EDIT: je tady dalsi ale, nejvyhodneji je pro me si primo vybrat jednu otazku (lol) tzn. jit zase urcite druhy. lol, to je pomotane, zkuste kdyztak napsat odpoved na dve moznosti, jestli se nemylim.
-
do 12:20 by som si precital matros k tym trom otazkam a mam istotu ze to dam najhorsie za 3
lol uci sa este vobec v skolach alebo sa uz len pisu tahaky?
lol uci sa este vobec v skolach alebo sa uz len pisu tahaky?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Prajem GL ja som dnes mal opravny zapocet a tiez som sa nan neucil vobec lebo sa mi nestelo a radsej som sa spoliehal ze opisem na druhy krat ked sa mi nepodarilo prvy krat a takymto stylom som druhak na vyske, uvidim dokedy a ani som nic neprenasal D
Podla mna prva je najhorsia kedze pravdepodobne ak si aj vyberies spavnu tak bude problem opisat kedze mozno nebude mat profesor ziadnu inu robotu a bude naliehat aby si cim skorej ukoncil pripravu. Ja pri takychto situaciach zohladnujem aj kto idem predomnou ide o to aby ten clovek bol aj mudry a co najdlhie rozpraval aby si mal tym padom co najviac casu.
Pri tvojich otazkach kedze mas len 3 tak by som ale zvolil variant bez opisovania a isiel na drzovku s BOMBOU GLHF
Podla mna prva je najhorsia kedze pravdepodobne ak si aj vyberies spavnu tak bude problem opisat kedze mozno nebude mat profesor ziadnu inu robotu a bude naliehat aby si cim skorej ukoncil pripravu. Ja pri takychto situaciach zohladnujem aj kto idem predomnou ide o to aby ten clovek bol aj mudry a co najdlhie rozpraval aby si mal tym padom co najviac casu.
Pri tvojich otazkach kedze mas len 3 tak by som ale zvolil variant bez opisovania a isiel na drzovku s BOMBOU GLHF
- j0jiii
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
jelikoz tohle nemuzu praktikovat v longrune, tak se asi vykaslu na matiku a pujdu jako 3 s tim, ze kdyz mi zbyde bad question, tak jsem v pytli, kdyz dobrou, tak je dobra sance uspet. a mam zas 66% chance, coz je dobre.
-
tak vcera jsem se rozhodnul, ze zkusim oprasit stoly nl50 cg hu, takhle to dopadlo (je tam i session z dnes)
EDIT: skoda ze po 2,5K hands sla cervena do hnoje
EDIT: skoda ze po 2,5K hands sla cervena do hnoje
Naposledy upravil spax dňa 19 Dec 2009 00:48, celkovo upravené 1 krát.
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.