Horsey blog
Re: Horsey blog
Mne sa tá fotka tiež páči, je na nej aj teta, aj noha, aj more, aj koník, aj loďka, proste pekná rodinná foto
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
btw ze tam v tej vode sedi konik som pochopil az na treti pohlad ked som sa zamyslel ze preco je keso na fotke z horseyho dovoleny a doslo mi ze to nie je keso
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
ok yegon, vyhral jsi. ale stejne si myslim, ze je to takova ta fotka, ze to vznikne a pak udelas: hele, divej, ja tam mam stin! to jsem tak chtela, aspon jsme tam oba
pockejte, az pojedem s tiltkozou, to teprve uvidite fotky... nenafotime nejaky kalendar?
pockejte, az pojedem s tiltkozou, to teprve uvidite fotky... nenafotime nejaky kalendar?
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
DAFADFKA!@#@#$!%!$KTGSFGAHGJHKAGHKAJK#$^@%!&^&*!^*^~!#$!#$!#
nezavidim, vobec nie ... tircky ty moja frajerka, kedy ma zoberes na taku dovolenku???
a teraz neviditelne PS: to si bol zo zenou na svadobnej ceste? aky bol let? vsetko v poradecku? ja by som tiez rad isiel, ale dusan bezdeda ma nechce zobrat, zevraj niesom moc dobra "kurvicka"pre neho . Snad si sa mal dobre konik
vela stastia v manzelstve opiciak, ja si musim vystacit s holim telom
nezavidim, vobec nie ... tircky ty moja frajerka, kedy ma zoberes na taku dovolenku???
a teraz neviditelne PS: to si bol zo zenou na svadobnej ceste? aky bol let? vsetko v poradecku? ja by som tiez rad isiel, ale dusan bezdeda ma nechce zobrat, zevraj niesom moc dobra "kurvicka"pre neho . Snad si sa mal dobre konik
vela stastia v manzelstve opiciak, ja si musim vystacit s holim telom
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
yegon napísal:btw ze tam v tej vode sedi konik som pochopil az na treti pohlad ked som sa zamyslel ze preco je keso na fotke z horseyho dovoleny a doslo mi ze to nie je keso
to som sa vazne zasmial
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
..mne sa ta fotka tiez paci ..a urcite by mi to prilis nevadilo, ak by som tam sedel miesto konika ja
..inak to pocasie tam vyzera dost podobne ako u nas, ze ?..tak -2 az 0 °C
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
keso26 napísal: ..a urcite by mi to prilis nevadilo, ak by som tam sedel miesto konika ja
To je sice pekne, ale myslim, ze aj konikovi a aj jeho zenuske by to akosi mohlo prekazat . Na to su prilis cerstvi mladomanzelia, aby pani konikova uvitala taku zmenu .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
keso26 napísal:..mne sa ta fotka tiez paci ..a urcite by mi to prilis nevadilo, ak by som tam sedel miesto konika ja
pravdupovediac prechod z +35 do -5 bol krutejsi ako som cakal..este som si nestihol zvyknut brrr, zla zla zima
inac dovolenka nebola na prekvapenie nejak draha..imo SSNL+ hraci by mohli chodit do Dominikanskej&spol. aj 3x do roka keby mali s kym
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Horsey7 napísal:keso26 napísal:..mne sa ta fotka tiez paci ..a urcite by mi to prilis nevadilo, ak by som tam sedel miesto konika ja
pravdupovediac prechod z +35 do -5 bol krutejsi ako som cakal..este som si nestihol zvyknut brrr, zla zla zima
inac dovolenka nebola na prekvapenie nejak draha..imo SSNL+ hraci by mohli chodit do Dominikanskej&spol. aj 3x do roka keby mali s kym
kolko BI ta to stalo?
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
mojich 100 uNL BI
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.