naaaaajs

Drobec37 napísal:hmm taky graf by sim useba tiež rád videl. Určite vyhrávaš preto že si sa v pokri posunul v pred a trocha štastia potrebuje každy. Takže GL na NL30 to ti závidím.
dzejkej napísal:Ejha, z bylinozravej fishky sa stal nebezpecny dravec!
Velmi pekna praca a som rad, ze si sa tu zastavil, zacal na sebe seriozne makat a vysledky sa dostavuju. Len nech Ti to vydrzi.
kelo1111 napísal:Diky, druhu polovicu debembra som napozeral viac videi ako za cely cas dovtedy, co zrejme pomohlo lebo sa mi upravili aj staty z 20/11 na v priemere 17/15, takze konecne nemam problem s nizkym pfr. Len asi by bolo este potrebne mierne zvysil vpip.
dzejkej napísal:kelo1111 napísal:Diky, druhu polovicu debembra som napozeral viac videi ako za cely cas dovtedy, co zrejme pomohlo lebo sa mi upravili aj staty z 20/11 na v priemere 17/15, takze konecne nemam problem s nizkym pfr. Len asi by bolo este potrebne mierne zvysil vpip.
No teraz riesit staty nemusis, ries hru. Tie cisla totiz vyzeraju zdravo a treba sa zamerat na zlepsovanie hry. Viac loose hra (napr. 25/21, atd) pride so skusenostami a vhodnou dynamikou stola a netreba to vytahovat nasilu
.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.