6 $ sng na stars,call or fold
Počet príspevkov: 27 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
6 $ sng na stars,call or fold
Zaujimava situacia s videa,bolo to live video,kde jeden coach hral a druhy mu do toho "kecal",v tejto hre sa nezhodli,preto ma to zaujalo.
Blinds 50/100,7 handed,hero is button a ma 99,stack 3k.
UTG hrac so stackom 1k open raisuje na 7 BB,ostava mu 300 behind,fold,fold,najvacsia fish na CO so stackom 1600 reraisuje na 1300.
Na blindoch su tight hraci,SB ma 3k,BB ma 1,5k stack.
Otazky by boli dve:ake range davame superom a ci je to fold or call,pripadne push.
Blinds 50/100,7 handed,hero is button a ma 99,stack 3k.
UTG hrac so stackom 1k open raisuje na 7 BB,ostava mu 300 behind,fold,fold,najvacsia fish na CO so stackom 1600 reraisuje na 1300.
Na blindoch su tight hraci,SB ma 3k,BB ma 1,5k stack.
Otazky by boli dve:ake range davame superom a ci je to fold or call,pripadne push.
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: 6 $ sng na stars,call or fold
no call = push, nevidim v tom rozdiel a nevidim ani dovod hrat 99 v tejto situacii
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
-ja som tiez za easy fold,ale druhy coach argumentuje takto:UTG hraca davame na nizky/stredny par co je pravdepodobne,a hrac na CO je najslabsi hrac na stole a moze mat v podstate hocico,dokonca aj nieco ako KJ alebo Ax a podobne,cize ak ma UTG proti nam 2 outs,tak mame vlastne s fishkou flip s mnozstvom dead money v pote,ak vyhrame mame super stack pred bubble,ak prehrame ostane nam komfortnych 15 BB
-
v tomto spote by ma asi nenapadlo nic ine ako fold,uz len preto ze je to dost marginal, tak radsej foldnem ako by som mal spravit zly ev-tah
btw: preco v range hracovi na utg niesu vysoke pary ?
btw: preco v range hracovi na utg niesu vysoke pary ?
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
Riddlah napísal:btw: preco v range hracovi na utg niesu vysoke pary ?
lebo raisuje na 7xBB
-
palo1973 napísal:hrac na CO je najslabsi hrac na stole a moze mat v podstate hocico,dokonca aj nieco ako KJ alebo Ax a podobne
no a akym sposobom je to najslabsi hrac na stole? mame nejaky read? lebo najslabsi hraci skoro nikdy neraisuju z mojej skusenosti
-
co tam chceme riesit s 99? obe fishky aj ked retardovane ale proti ich range sme 3way v pecku..tu by som asi foldoval JJ, s vynimkou ze UTG je nieco ako 60/30 a CO 3betuje 20%
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
yegon napísal:Riddlah napísal:btw: preco v range hracovi na utg niesu vysoke pary ?
lebo raisuje na 7xBB
sorry za tuto otazku, ale nechapem
prečo ked raisuje 7bb tak ho dame na mala/stredne pary ?
-
Riddlah - Príspevky: 714
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 67 krát/9 krát
-ked raisuje vela,tak nema monster ako QQ plus,lebo z toho by chcel ziskat value,to su vseobecne platne veci,podobne ako ked som sem anposledy hadzal hru z donu,ked niekto overpushne vacsinou je to stredne silna ruka a nie monster
-read bol taky,ze to hral asi 68/30
-konik ine stats ako zakladne nemame,lebo to bola random fish,ktora hrava zrejme 1 stol a nemali sme dost ruk
-read bol taky,ze to hral asi 68/30
-konik ine stats ako zakladne nemame,lebo to bola random fish,ktora hrava zrejme 1 stol a nemali sme dost ruk
-
Počet príspevkov: 27 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 24 hostí.