.

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: spax's home - another poker blog

Odoslaťod tucniak 24 Dec 2009 13:40

nechapem, preco necbetujes dany board?
ak ta fakt naplna tesit sa zo situaci ktore by dopadli uplne rovnako keby si vymenite karty, tak je to sice super, ale nie som si celkom ist, ci mas uplne ujasnene, na akom principe v pokri zarabame
gl do noveho roka

edit:aby to bolo jasnejsie lebo to znelo zle
Naposledy upravil tucniak dňa 24 Dec 2009 14:16, celkovo upravené 2 krát.
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod emjayko 24 Dec 2009 14:03

tucniak napísal:nechapem, preco necbetujes dany board?
ak ta fakt naplna tesit sa zo situaci ktore by dopadli uplne rovnako keby si vymenite karty, tak je to sice super, ale nechapes, o com je poker
gl do noveho roka

tucniak ty si vzdy na kazdeho taky prisny? :D
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod tucniak 24 Dec 2009 14:13

iba na vianoce, ale nie, no offense :gl:
Obrázok používateľa
tucniak

Odoslaťod spax 24 Dec 2009 14:43

hm. zajimave.

necbetuju proto, protoze co udelam, kdyz me reraisne, to je flop jak stvoreny na to, aby me reraisnul. Z ceho na tom flopu ziskavam value, kdyz stejne nemam handu, se kterou ve SD vyhraju. myslim si, ze check a podivat se zadarmo na turn, ktery mi muze prinest spoustu dalsich outu (nejlepsi turn, jaky mohl prijit) je vpohode. Spis bych resil, ze na tom turnu jsem ho s temi miliony outu mohl jeste reraisnout, ale zas ty minraisy, to muze byt neco, proti cemu uz mam jen 2 outy (str8 flush).

jako samozrejme, ze mas mozna pravdu, ale takhle na to nahlizim ja. jsem jeste velka fish a mam se co ucit, ale rekni mi, kdybys mi tenhle flop cbetnul, tak bych te 100% reraisnul. co bys delal pak?

kazdopadne pekne vanoce i tobe :)
Obrázok používateľa
spax

Založený: Apr 2009
Poďakoval/li: 9 krát/24 krát

Odoslaťod tucniak 24 Dec 2009 16:32

spax napísal:jako samozrejme, ze mas mozna pravdu, ale takhle na to nahlizim ja. jsem jeste velka fish a mam se co ucit, ale rekni mi, kdybys mi tenhle flop cbetnul, tak bych te 100% reraisnul. co bys delal pak?

zabudas na jednu vec, tvoj super nie je ty a nepremysla ako ty
-ak by sme hrali spolu a ja viem,z e ty vies, tak to kludne v nejakom spote cbetnem a na tvoj raise 3betnem-lebo ty to balancovane nemas a mas tam 90 percent casu air s ktorym OOP spravis co?
Obrázok používateľa
tucniak

Odoslaťod dzejkej 24 Dec 2009 16:35

spax napísal:necbetuju proto, protoze co udelam, kdyz me reraisne, to je flop jak stvoreny na to, aby me reraisnul.
...
jako samozrejme, ze mas mozna pravdu, ale takhle na to nahlizim ja. jsem jeste velka fish a mam se co ucit, ale rekni mi, kdybys mi tenhle flop cbetnul, tak bych te 100% reraisnul. co bys delal pak?

No tak mozes snad bojovat spat? Ak super raisuje taketo flopy automaticky, tak mozes 3betnut alebo mozes callnut a na turne pokracovat podla jeho tendencii. On tam reprezentuje este menej ruk ako Ty, pretoze Ty mas v raisovacom range viac silnejsich ruk ako ma on v callovacom. To, ze Ta niekto v HU raisne a Ty nemas hotovu ruku neznamena, ze mas autofoldovat.

Ak tam folduje casto, lebo je to okate, ze nic nema, tak sa cbet oplati. Ak tam raisuje casto, lebo tam nic nemas, tak bojuj spat.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod yegon 24 Dec 2009 16:53

spax napísal:necbetuju proto, protoze co udelam, kdyz me reraisne

:) mas 8high + no draw
co asi tak urobis? asi foldnes a stracas tym nieco? v tom pote mas len par percent equity cize foldom nic nestracas

na druhej strane proti hracovi ktory vela raisuje cbety mozeme kludne checknut flop na ktorom nemame equity s umyslom vzdat - nevidim v tom nejaky problem

tretia vec je ze tvoja ruka je typ handy s ktorou budes moct barrellovat lebo mas backdoory

cize da sa aj tak aj tak nemyslim ze je to board ktory MUSIME cbetovat ale ak super nie je zviera s 30% raise cbet tak kludne mozeme imo
Naposledy upravil yegon dňa 24 Dec 2009 17:42, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod tucniak 24 Dec 2009 17:14

yegon napísal:
spax napísal:necbetuju proto, protoze co udelam, kdyz me reraisne

:) ,as 8high + no draw
co asi tak urobis? asi foldnes a stracas tym nieco? v tom pote mas len par percent equity cize foldom nic nestracas

na druhej strane proti hracovi ktory vela raisuje cbety mozeme kludne checknut flop na ktorom nemame equity s umyslom vzdat - nevidim v tom nejaky problem

tretia vec je ze tvoja ruka je typ handy s ktorou budes moct barrellovat lebo mas backdoory

cize da sa aj tak aj tak nemyslim ze je to board ktory MUSIME cbetovat ale ak super nie je zviera s 30% raise cbet tak kludne mozeme imo

straca ten cbet nie?
ale bavili sme sa o dry board bluffraise happy hracovi-tak to naznacil spax, aj vtedy foldujes?verim ze ee

a spax takze ty si to necbetol na zaklade toho, ze ty na jeho mieste by si cbet 100 percent raisoval?
videl si ho byt c/raisehappy na dry boardoch za ten match alebo nie?
edit preklep
Naposledy upravil tucniak dňa 24 Dec 2009 17:19, celkovo upravené 2 krát.
Obrázok používateľa
tucniak

Odoslaťod dzejkej 24 Dec 2009 17:14

yegon napísal:v tom pote mas len par percent equity cize foldom nic nestracas

A preco by to mal byt fold? Mame poziciu, mame backdoor outy, on reprezentuje uzky value range a siroky bluff range. V pozicii to fakt nefoldujem. Aj ked nas tam raz za cas nachyta, tak sa nam lahsie odovzda, ked tam budemem nieco mat a mozeme hrat nabuduce pekne for thin value v podobnych spotoch.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod yegon 24 Dec 2009 17:45

wtf??? no ako sorry ale kym nemam read ze po check/raise na flope mi check/foldne turn tak urcite nebudem dorovnavat s 8high

ked dorovnam tak len preto ze si myslim ze casto mam best hand cize nieco ako TP a nie tu ked som si isty ze som pozadu aj proti vsetkemu s cim bluffuje

nemyslim ze by som potreboval zrovna tuto handu vo svojej range na dorovnanie flop praisov
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!