ako dalej LIVE POKER ???

Diskusia o živom pokri v kluboch, kasínach, krčmách, doma

Re: ako dalej LIVE POKER ???

Odoslaťod hotrun 29 Dec 2009 12:36

Moje info od BA je také že hlavne oni tomu pomohli .... :evil: , ale ja si myslím že aj stoly na prenájom budú musieť mať zaplatenú licenciu, a ak narážaš na to či sa bude z toho ešte niečo platiť štátu , tak už asi nie...skúsim sa popýtať... :good:
hotrun

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod CastlePokerClub 29 Dec 2009 13:25

hotrun napísal:Moje info od BA je také že hlavne oni tomu pomohli .... :evil: , ale ja si myslím že aj stoly na prenájom budú musieť mať zaplatenú licenciu, a ak narážaš na to či sa bude z toho ešte niečo platiť štátu , tak už asi nie...skúsim sa popýtať... :good:

Diky, aj zato ze si mi potvrdil moju teoriu ohladne casina :D Ale hlavne, ze su na slovensku vselijake federacie a konfederacie pokrove a neviem co, ale nikto nespravi nic. Asi to chce zdruzenie klubov to tu este nebolo.
Obrázok používateľa
CastlePokerClub

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod ropman 29 Dec 2009 13:47

napr. podla wikipedie je poker gambling

Gambling is the wagering of money or something of material value on an event with an uncertain outcome with the primary intent of winning additional money and/or material goods.

len na rozdiel od vecsine inych hazardnych hier je na tom mozne byt dlhodobo ziskovy ale hlavne - hraci hraju proti sebe navzajom a nie proti klubu/kasinu. ale stale to spada pod tu definiciu...
ropman

Založený: Júl 2008

Odoslaťod hotrun 29 Dec 2009 14:06

Som rád že som ti potvrdil , a som rád že pokukuješ po tej istej myšlienke čo aj my , združenie klubov, ale fakt všetkých min. 80 % to by už fakt malo ako takú silu ale ja si myslím že už je na to pozde... 8-)
Áno poker je GAMBLING ale len pre toho kto sa nechce učiť ..... učenie = skill...

hraci hraju proti sebe navzajom a nie proti klubu/kasinu. ale stale to spada pod tu definiciu...

prepáč že citujem len túto časť ale je najdôležitejšia.... likvidačná časť zákona podľa mňa je zábespeke ktorú štát stanovil na 1000 € za stôl , nebyť tohto tak sa nám klubu oveľa lepšie dýcha... zábezpeka je v podstate založená na tom aby sa nemohlo stať že klub nebude mať vyplatiť výhry hráčom , ale čo sa reálne nemôže stať lebo na výhry sa hráči skladajú svojimi buy-inymi a ako ty vravíš hrajú len proti sebe nie proti klubu, takže peniaze sú tam vždy , iba ak by s nimi ušiel manager klubu.. :lol2:
hotrun

Odoslaťod CastlePokerClub 29 Dec 2009 14:15

hotrun napísal:Som rád že som ti potvrdil , a som rád že pokukuješ po tej istej myšlienke čo aj my , združenie klubov, ale fakt všetkých min. 80 % to by už fakt malo ako takú silu ale ja si myslím že už je na to pozde... 8-)
Áno poker je GAMBLING ale len pre toho kto sa nechce učiť ..... učenie = skill...

Mozno neni neskoro a kluby by si vedeli pomahat, mali by aj neskor vacsie sance.

prepáč že citujem len túto časť ale je najdôležitejšia.... likvidačná časť zákona podľa mňa je zábespeke ktorú štát stanovil na 1000 € za stôl , nebyť tohto tak sa nám klubu oveľa lepšie dýcha... zábezpeka je v podstate založená na tom aby sa nemohlo stať že klub nebude mať vyplatiť výhry hráčom , ale čo sa reálne nemôže stať lebo na výhry sa hráči skladajú svojimi buy-inymi a ako ty vravíš hrajú len proti sebe nie proti klubu, takže peniaze sú tam vždy , iba ak by s nimi ušiel manager klubu.. :lol2:

No ta zabezpeka je uplna ceresnicka na torte
Obrázok používateľa
CastlePokerClub

Odoslaťod APminer 29 Dec 2009 15:04

CastlePokerClub napísal:... No ta zabezpeka je uplna ceresnicka na torte

ma smysl pouze v pripade, ze se poradaji "garantovane" turnaje ve kterych se to nevybere na Buyin
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod CastlePokerClub 29 Dec 2009 15:09

APminer napísal:

ma smysl pouze v pripade, ze se poradaji "garantovane" turnaje ve kterych se to nevybere na Buyin

jj to je jasne, ale herne to maju viacmenej osetrene tym, ze davaju garanciu na zaklade niecoho, ze vedia, ze sa naplni a pod.
Osobne som sa s tym este nestretol, ale beriem, ze to je mozne.
Obrázok používateľa
CastlePokerClub

Odoslaťod hotrun 29 Dec 2009 20:40

CastlePokerClub napísal:
APminer napísal:

jj to je jasne, ale herne to maju viacmenej osetrene tym, ze davaju garanciu na zaklade niecoho, ze vedia, ze sa naplni a pod.
Osobne som sa s tym este nestretol, ale beriem, ze to je mozne.

nie mne to nie je jasné ak tú zábezpeku musíme zložiť na účet ministerstva, ako to pomôže hráčom keď tie peniaze tam aj tak reálne nie sú a ani nebudú????
hotrun

Odoslaťod svkice666 29 Dec 2009 22:24

hotrun napísal:nie mne to nie je jasné ak tú zábezpeku musíme zložiť na účet ministerstva, ako to pomôže hráčom keď tie peniaze tam aj tak reálne nie sú a ani nebudú????

tak na tuto otazku nemaju odpoved ani na ministerstve 8-)
svkice666

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod TomMolivan 30 Dec 2009 00:13

... is the wagering of money or something of material value on an event with an uncertain outcome with the primary intent of winning additional money and/or material goods.

Ono hlavne ide o to, že do tejto definície spadá ďaleko, ďaleko viac aktivít než len nejaký gambling a poker. V podstate sem zapadajú všetky druhy podnikania, akékoľvek profesionálne športovanie atď. atď.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Kluby a kasína

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!