ako dalej LIVE POKER ???
Počet príspevkov: 31 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ako dalej LIVE POKER ???
Moje info od BA je také že hlavne oni tomu pomohli .... , ale ja si myslím že aj stoly na prenájom budú musieť mať zaplatenú licenciu, a ak narážaš na to či sa bude z toho ešte niečo platiť štátu , tak už asi nie...skúsim sa popýtať...
- hotrun
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
hotrun napísal:Moje info od BA je také že hlavne oni tomu pomohli .... , ale ja si myslím že aj stoly na prenájom budú musieť mať zaplatenú licenciu, a ak narážaš na to či sa bude z toho ešte niečo platiť štátu , tak už asi nie...skúsim sa popýtať...
Diky, aj zato ze si mi potvrdil moju teoriu ohladne casina Ale hlavne, ze su na slovensku vselijake federacie a konfederacie pokrove a neviem co, ale nikto nespravi nic. Asi to chce zdruzenie klubov to tu este nebolo.
-
CastlePokerClub - Príspevky: 73
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
napr. podla wikipedie je poker gambling
len na rozdiel od vecsine inych hazardnych hier je na tom mozne byt dlhodobo ziskovy ale hlavne - hraci hraju proti sebe navzajom a nie proti klubu/kasinu. ale stale to spada pod tu definiciu...
Gambling is the wagering of money or something of material value on an event with an uncertain outcome with the primary intent of winning additional money and/or material goods.
len na rozdiel od vecsine inych hazardnych hier je na tom mozne byt dlhodobo ziskovy ale hlavne - hraci hraju proti sebe navzajom a nie proti klubu/kasinu. ale stale to spada pod tu definiciu...
- ropman
- Založený: Júl 2008
Som rád že som ti potvrdil , a som rád že pokukuješ po tej istej myšlienke čo aj my , združenie klubov, ale fakt všetkých min. 80 % to by už fakt malo ako takú silu ale ja si myslím že už je na to pozde...
Áno poker je GAMBLING ale len pre toho kto sa nechce učiť ..... učenie = skill...
prepáč že citujem len túto časť ale je najdôležitejšia.... likvidačná časť zákona podľa mňa je zábespeke ktorú štát stanovil na 1000 € za stôl , nebyť tohto tak sa nám klubu oveľa lepšie dýcha... zábezpeka je v podstate založená na tom aby sa nemohlo stať že klub nebude mať vyplatiť výhry hráčom , ale čo sa reálne nemôže stať lebo na výhry sa hráči skladajú svojimi buy-inymi a ako ty vravíš hrajú len proti sebe nie proti klubu, takže peniaze sú tam vždy , iba ak by s nimi ušiel manager klubu..
Áno poker je GAMBLING ale len pre toho kto sa nechce učiť ..... učenie = skill...
hraci hraju proti sebe navzajom a nie proti klubu/kasinu. ale stale to spada pod tu definiciu...
prepáč že citujem len túto časť ale je najdôležitejšia.... likvidačná časť zákona podľa mňa je zábespeke ktorú štát stanovil na 1000 € za stôl , nebyť tohto tak sa nám klubu oveľa lepšie dýcha... zábezpeka je v podstate založená na tom aby sa nemohlo stať že klub nebude mať vyplatiť výhry hráčom , ale čo sa reálne nemôže stať lebo na výhry sa hráči skladajú svojimi buy-inymi a ako ty vravíš hrajú len proti sebe nie proti klubu, takže peniaze sú tam vždy , iba ak by s nimi ušiel manager klubu..
- hotrun
hotrun napísal:Som rád že som ti potvrdil , a som rád že pokukuješ po tej istej myšlienke čo aj my , združenie klubov, ale fakt všetkých min. 80 % to by už fakt malo ako takú silu ale ja si myslím že už je na to pozde...
Mozno neni neskoro a kluby by si vedeli pomahat, mali by aj neskor vacsie sance.
No ta zabezpeka je uplna ceresnicka na torte
-
CastlePokerClub napísal:... No ta zabezpeka je uplna ceresnicka na torte
ma smysl pouze v pripade, ze se poradaji "garantovane" turnaje ve kterych se to nevybere na Buyin
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
APminer napísal:CastlePokerClub napísal:... No ta zabezpeka je uplna ceresnicka na torte
ma smysl pouze v pripade, ze se poradaji "garantovane" turnaje ve kterych se to nevybere na Buyin
jj to je jasne, ale herne to maju viacmenej osetrene tym, ze davaju garanciu na zaklade niecoho, ze vedia, ze sa naplni a pod.
Osobne som sa s tym este nestretol, ale beriem, ze to je mozne.
-
CastlePokerClub napísal:APminer napísal:CastlePokerClub napísal:... No ta zabezpeka je uplna ceresnicka na torte
jj to je jasne, ale herne to maju viacmenej osetrene tym, ze davaju garanciu na zaklade niecoho, ze vedia, ze sa naplni a pod.
Osobne som sa s tym este nestretol, ale beriem, ze to je mozne.
nie mne to nie je jasné ak tú zábezpeku musíme zložiť na účet ministerstva, ako to pomôže hráčom keď tie peniaze tam aj tak reálne nie sú a ani nebudú????
- hotrun
hotrun napísal:nie mne to nie je jasné ak tú zábezpeku musíme zložiť na účet ministerstva, ako to pomôže hráčom keď tie peniaze tam aj tak reálne nie sú a ani nebudú????
tak na tuto otazku nemaju odpoved ani na ministerstve
- svkice666
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
... is the wagering of money or something of material value on an event with an uncertain outcome with the primary intent of winning additional money and/or material goods.
Ono hlavne ide o to, že do tejto definície spadá ďaleko, ďaleko viac aktivít než len nejaký gambling a poker. V podstate sem zapadajú všetky druhy podnikania, akékoľvek profesionálne športovanie atď. atď.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
Počet príspevkov: 31 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.