Skvela ruka! Skutocne zaujimava pre mna. Mame mid pair + nut gutshot na A high rainbow broadway flope v 3bet pote s poziciou. Nemam vela praktickych skusenosti so 6max cash game dynamikou, ale ja by som takmer urcite, stylom 90% checkol turn, lebo:
pot control (sme deep, mame pos)
mame juicy gutshot, two pair draw by som vyrazne diskontoval, trips draw je o nieco lepsia ofc ale isto nie stacking hand
river karta a jeho akcia na riveri je dost dolezita, preto je super, ze mame pos
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
keby prislo nieco na styl 8 a nizsie, checknem behind. Call by bol loose? (grinders?)
moj "pro cashgame" read je> AQ malo pravdepodobne. Mame Q v ruke Q na boarde a este aj A na boarde. AK mozne ale super sa moze bat AQ (v nasej preflop calling range) resp. A10. AJ, A10 mozne (otazka na cash grinderov, je to loose play od BB 3betora semi deep preflop, ak by to re-raisol, alebo to je standard, semi-standard?). Pary: AA je monster, fuckt by to checkol na turne na takomto boarde? KK moze byt scared. QQ malo pravdepodobne. JJ je scared. 10 10 podobne ako AA. 99... je scared. Viem, ze na vyssich limitoch sa casto 3betuje light aj s rukami ako K10 KJ Q10 ("blocker" hands) ale aj suited connectory etc. ale netusim, ake ruky sa hraju na lowstakes v 6max v 3bet potoch :/