3b pot KQ vs LAG deep

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

3b pot KQ vs LAG deep

Odoslaťod Horsey7 29 Dec 2009 23:45

30/20/5/3b 17/cb 60/70 ruk

videl som ho c/r flop so setom na 2tone 3way kde nasledne checkol brick turn a shovol river

Prima Network $40.00 No Limit Hold'em - 6 players

SB: $98.84
BB: $72.32
UTG: $42.05
MP: $40.86
CO: $11.12
Hero (BTN): $74.69

Pre Flop: ($0.60) Hero is BTN with Q :spade: K :diamond:
3 folds, Hero raises to $1.20, 1 fold, BB raises to $4.40, Hero calls $3.20

Flop: ($9.00) A :spade: Q :heart: T :diamond: (2 players)
BB bets $6.40, Hero calls $6.40

Turn: ($21.80) 2 :heart: (2 players)
BB checks, Hero?

a) check a check brick river

b) check a fold na river bet

c) bet/fold

d/ bet/call - s akym range tam bude crai for value, tj. co checkraisne vs betne?
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Re: 3b pot KQ vs LAG deep

Odoslaťod yegon 29 Dec 2009 23:57

b
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod w4444x 30 Dec 2009 01:00

Bet/fold
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod yegon 30 Dec 2009 01:24

w4444x napísal:Bet/fold

tahame value z coho?
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod ___Mortylen___ 30 Dec 2009 11:57

Skvela ruka! Skutocne zaujimava pre mna. Mame mid pair + nut gutshot na A high rainbow broadway flope v 3bet pote s poziciou. Nemam vela praktickych skusenosti so 6max cash game dynamikou, ale ja by som takmer urcite, stylom 90% checkol turn, lebo:
pot control (sme deep, mame pos)
mame juicy gutshot, two pair draw by som vyrazne diskontoval, trips draw je o nieco lepsia ofc ale isto nie stacking hand
river karta a jeho akcia na riveri je dost dolezita, preto je super, ze mame pos :)
keby prislo nieco na styl 8 a nizsie, checknem behind. Call by bol loose? (grinders?)

moj "pro cashgame" read je> AQ malo pravdepodobne. Mame Q v ruke Q na boarde a este aj A na boarde. AK mozne ale super sa moze bat AQ (v nasej preflop calling range) resp. A10. AJ, A10 mozne (otazka na cash grinderov, je to loose play od BB 3betora semi deep preflop, ak by to re-raisol, alebo to je standard, semi-standard?). Pary: AA je monster, fuckt by to checkol na turne na takomto boarde? KK moze byt scared. QQ malo pravdepodobne. JJ je scared. 10 10 podobne ako AA. 99... je scared. Viem, ze na vyssich limitoch sa casto 3betuje light aj s rukami ako K10 KJ Q10 ("blocker" hands) ale aj suited connectory etc. ale netusim, ake ruky sa hraju na lowstakes v 6max v 3bet potoch :/
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod Horsey7 30 Dec 2009 12:17

dnes som este rozmyslal nad tym, ze checkom na turne vlastne hovorime, ze mame prinajlepsom AJ a on vie, ze nas mastnym river betom z neho pravdepodobne vytlaci aj s horsou rukou

ak betneme turn a on callne tak na river shove nam pravdepodobne foldne jednoparove Ax, ak ma zas AQ a lepsie tak pravdepodobne checkraisne/pushne turn..je to samozrejme high variance scenar pre nas takto deep

tiez ma zaujal nazor na call 3bet vs 4bet v tejto situacii 180bb deep..vas nazor?

yegon napísal:b

mozno by aj ostatnych zaujimal reasoning za tymto :)
Obrázok používateľa
Horsey7

Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod w4444x 30 Dec 2009 12:20

yegon napísal:

tahame value z coho?

preco by si musel tahat value z niecoho ? Viac menej tam betujes for protection a aby si ten pot skoncil na turne .
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod dzejkej 30 Dec 2009 12:30

w4444x napísal:
yegon napísal:tahame value z coho?

preco by si musel tahat value z niecoho ? Viac menej tam betujes for protection a aby si ten pot skoncil na turne .

Protection nie je primarny dovod na bet (balugawhale - Easy Game :-D ). Value tam netahas z nicoho, nevybluffujes toho vela (tak mozno KK a nejake male Axs, ktore sa rozhodol 3betnut - len to pri 0 readoch a malej vzorke nevieme). Chranit ruku si potrebujes pred cim? TJ, KT a backdoor FD (ktory ak by bol nejaky combo, tak vacsinou imo betne) a tie ruky nemaju velku equity proti nam.
Obrázok používateľa
dzejkej

Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod yegon 30 Dec 2009 12:48

len pre upresnenie, moje b nebolo bet ale moznost b. teda check a fold na river bet

je to 3betnuty pot naozaj nevidim ziadnu ruku z ktorej mozeme vytiahnut value (snad KhTh ale nie vzdy ho checkne) a tiez nevidim vela lepsich ruk ktore super foldne. Ak by takymto sposobom hral KK tak asi tazko s cielom foldnut turn, museli by sme vypalit aj river a to je jedina handa ktoru mozeme vybluffovat pricom je nepravdepodobna jednak kvoli lajne a po druhe kvoli tomu ze mame K na ruke

co sa tyka ochrany tak sa nemame velmi pred cim chranit s vynimkou JJ gutshotu a KhTh ktore je ale dost dobre mozne ze bude barrellovat - toto je ale minimum jeho range

co sa tyka hry na riveri Horsey tak sa neobavam toho ze nas vybluffuje, vacsina ludi bude bluffovat na turne (oprava - vacsina ludi nebude uz dalej bluffovat a ti co budu tak vacsinou na turne) a z minulosti o nom vieme ze tymto sposobom hrava aj monster handy takze jeho range pre bet na riveri bude ovela silnejsia nez u vacsiny hracov ktori pri bet-check-bet line budu mat na ruke vacsinou nieco jednoparove co pot controllovali na turne (nieco ako A8o)

dnes som este rozmyslal nad tym, ze checkom na turne vlastne hovorime, ze mame prinajlepsom AJ a on vie, ze nas mastnym river betom z neho pravdepodobne vytlaci aj s horsou rukou

ak betneme turn a on callne tak na river shove nam pravdepodobne foldne jednoparove Ax, ak ma zas AQ a lepsie tak pravdepodobne checkraisne/pushne turn..je to samozrejme high variance scenar pre nas takto deep

toto je brutalny optimizmus z oboch pohladov, zabudni na to ze by tu niekto foldoval AJ
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod dzejkej 30 Dec 2009 12:58

Hej, suhlasim s yegonom.

Inak, mne sa moc nepaci call preflop s KQo. Je to ruka, ktorou prakticky bluffcatchujeme proti neznamemu (ak callujeme 2 streety, uz nas boli brucho :-) ), netriafa poriadnu eqity a nema ani SD value na peelovanie cbetu alebo na snahu checkdownovat. Pride mi, ze v tom spote je hromada inych ruk, s ktorymi je ten call lepsi a toto by som radsej foldoval alebo pripadne 4betoval (s card removal efektom), na co ale zase toho moc o superovi nevieme.
Obrázok používateľa
dzejkej

Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Ďalšia

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 29 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!