poradte z Rakeback

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

poradte z Rakeback

Odoslaťod Herotaro 30 Dec 2009 09:35

zdravim, rozhodoval som sa aky online poker skusit a ako som tak cital forum tak som dospel k nazoru ze asi P****Stars ma najlepsie ohlasi od hracov (co je vidiet aj v tabulke na halvnej stranke) a ked som uz bol rozhodnuty ze si tam idem vytvorit ucet dostal som sa este k jednemu zaujimavemu clanku o rakeback :

Každý pokrový hráč sa už určite stretol so slovom “rake”. Je to poplatok, ktorý vyberá herňa za sprostredkovanie hry. Ako funguje?

Ak hráte s kamarátom doma poker, vsadíte €10, kamarát tiež. V pote je €20. Vyhrali ste a dostanete celých €20. Herne však musia z niečoho žiť, a preto to v herni vyzerá inak. V pote je €20 ale vyhráte o 5% menej, čiže len €19. Poplatok 5% z potu si nechá herňa. Zaplatili ste jej práve €1.

Euro k euru a nazbiera sa vysoká suma. Predstavte si, koľko podobných hier odohráte za mesiac?

Konkurencia medzi herňami je však na sťastie vysoká a niektoré herne prišli s možnosťou rakeback – vracajú hráčom časť zo zaplatených poplatkov naspäť. U mnohých profesionálnych hráčov tvorí rakeback AŽ 50% CELKOVÝCH PRÍJMOV Z POKRU. Hru bez rakebacku si profesionálni hráči teda nemôžu dovoliť. Pre slabších hráčov to znamená, že ak sú po mesiaci hry na nule, rakeback z nich urobí ziskových hráčov a bude tvoriť celých 100% príjmov.

Či ste profi alebo iba rekreačný hráč, ak nehráte s rakeback-om, okrádate svoj pokrový účet o významnú sumu peňazí. Približnú sumu si môžete vypočítať v kalkulačke napravo. Po zobrazení čísiel asi nikto nezaváha a každý sa zaregistruje v niektorej zo zoznamu herní vľavo. Bude to jeden z najziskovejších krokov vo vašej pokrovej kariére!

a co ma prave sklamalo ze P****Stars rakeback nema aspon to teda pisu tej stranke kde bol tento clanok, ak je to inak prosim o vysvetlenie a celkovy pohlad na to ci ist hrat na P****Stars napriek otmu ze rakeback nema kedze sa na tom daju ziskat tiez slusne prachy.. dik moc
Herotaro

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 2 krát/1 krát

Re: poradte z Rakeback

Odoslaťod Riddlah 30 Dec 2009 09:48

na P****Stars mas first deposit bonus, to znamena ze ked si tam vlozis 600 usd tak svoj hrou postupne tych 600usd uvolnujes, pripocitava sa ti po kazdych 10 usd, cize akoby si mal 29% rakeback, po novom roku bude to este lepsie, lebo za sngecka sa bude ziskavat viac bodov(nemusis tam vlozit 600 usd, a mozes sumu za ktoru chces dostat bonus, tam dat aj na tri krat, musis vsak pouzit pri vkladani kod STARS600 alebo tak nejak, pre istotu si skontroluj na webe)

plus dostavas este fpp pointy za ktore si mozes kupit ceny v obchode(alebo ako to niektori hraci robia, tak ze sa registruju v turnajoch, vyhraju nieco a potom od registruju sa a maju peniaze), a ked vela hras tak sa mozes dostat a vyssie urovne a potom ti tie body naskakuju este rychlejsie

ako budes ziskavat body v novom roku tak este budes dostavat dalsi bonus, ked dosiahnes urcitu hranicu bodov

takze urcite odporucam P****Stars aspon na vyzitie toho first deposit bonusu
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Odoslaťod 3flash3 30 Dec 2009 14:07

dovolim si nesuhlasit s vyssie uvedenym nazorom...neodporucam ti vobec P****Stars...first deposit bonus ma asi kazda herna na svete...a to ze dostavas body a mozes si potom kupit tricko ti tvoje mesacne prijmy nenavysi...a kedze vidim ze si este nehral online a xces prvy krat depositnut tak ti odporucam radsej nejaky network...kde budes dostavat rakeback...P****Stars a FT su "drahe" herne...radsej si vyber nejaku inu...popripade sa pozri sem...a vyber si hernu ktora ti bude vyhovovat...regni sa tam cez tu stranku a budes mat rakeback deal...ak vies trosku po anglicky,tak by si s tym nemal mat problem...
Obrázok používateľa
3flash3

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 53 krát/410 krát

Odoslaťod dawidsvk 30 Dec 2009 15:47

ono dost podstatna otazka je co planujes hrat...ci sng-cka alebo cash game.

Pre sng turnaje je urcite najlepsou volbou P****Stars (hoci bez rakebacku ale to si vies vykompenzovat roznymi bonusmi) resp. F****Tilt kde je 27% rakeback a je tam dobry traffic. Hovorim to z vlastnej skusenosti kde som chcel hrat sng cka na Lucky ace s 30% rakebackom ale ten traffic tam je hrozny a zbytocne ma to dostavalo do tilltu.

Co sa tyka cash game tak myslim ze s trafficom nie je problem ani na ongame, ipoker resp. paciffic network a urcite ako pre zacinajuceho hraca cash game je vyhodnejsie ist s 30% rakebackom niekde na lucky ace kde je kopec ryb, ktore su pripravene ti odovzdat peniaze ako niekde na stars kde je dost vela regularov.
dawidsvk

Poďakoval/li: 3 krát/1 krát

Odoslaťod palo1973 30 Dec 2009 19:09

-no traffic na sng je dobry na sng aj na i-pokri,a samozrejme existujetam aj slusny rakeback,u mna momentalne cca 68 percent
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod TomMolivan 30 Dec 2009 19:31

P****Stars a FT su "drahe" herne

Drahé? Za každý $10 sng zaplatím o 60c menšie fee, než kdekoľvek inde... mne to príde fajn O_O

Si zober, že odohráš takých za mesiac 1000.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod nelz0n 30 Dec 2009 19:50

3flash3 napísal:...P****Stars a FT su "drahe" herne...

nehnevaj sa, ale P****Stars aj ked nema priamy rakeback tak poskytuje moznost vymienat FPP body za cash (nielen nakupovat tricka :) ), vsetko zavisy od objemu rake-u ktory vyprodukujes a vip statusu ktory tym dosiahnes, supernova elite ma cez FPP obdobu rakebacku asi 63%. Kazdopadne pre nl10 hraca je urcite vyhodnejsie najst iny room, kde ma rakeback vo forme hard cashu.

Full tilt ponuka normalne 27% rakeback, ale rozdiel je v tom, ze oni nerataju rake contributed metodou, ale dealt metodou, co realne znamena ako keby si dostal 30-33% rakeback deal niekde inde. Plus samozrejme zbieras FPP body + iron man atd.

Inak este k tej poznamke, PS a FT ze su "drahe" - pokial viem tak P****Stars aj full tilt beru porovnatelny alebo mensi rake z cashgames a urcite mensi zo sngs. Teda urcite mensi ako pacific poker :)

PS: povodne som sa chcel hlave pozastavit nad nazvom threadu, niesom ziadny slovencinar ale "poradte Z rakeback" je vela aj na mna
Obrázok používateľa
nelz0n

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 13 krát/21 krát

Odoslaťod 3flash3 30 Dec 2009 20:46

ja som nehovoril o nejakych SnG na stars,kde je mensi rake a podobne...ja som hovoril vo vseobecnosti...ten chlapik co xcel poradit, asi neni ziadny regular ale asi skor zacina s pokrom a neviem na co by mu bolo dobre hrat na stars,ci len kvoli vstupnemu bonusu,ktory je vsade??rozmysla asi skor nad tym ako budovat bankroll a nie nad nejakym VIP statusom na stars,ktory dosiahne za dva roky(hovorim obrazne),ze budem mat potom velky rakeback(dufam ze to autor temy nebere ako urazku,kazdy predsa nejako zacinal)....ale to je jedno...uz to tu riesit nejdem,lebo bude len zle a budem pisat prispevky na dve strany a to je zbytocne...ja nemam za potreby niekomu vnucovat svoj nazor,hovorit co je lepsie,preco a podobne...nech si kazdy hra kde xce,kazdy ma svoj nazor na to co je pre neho najlepsie...a v ktorych herniach sa oplati hrat...len som xcel poradit,nabuduce budem radsej ticho...clovek sa stale uci...
Obrázok používateľa
3flash3

Poďakoval/li: 53 krát/410 krát

Odoslaťod TomMolivan 30 Dec 2009 20:53

WTF? :D YEAH, CRY SOME MOAR!!! ^^
Obrázok používateľa
TomMolivan

Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod Riddlah 30 Dec 2009 21:58

imho i poker deal rakeback je asi najlepsi,
ale tak moj prispevok bol k P****Stars, co je podla mna celkom fajn herna

neviem ako inde sa uvolnuju first deposit bonusy, ale myslel som ze na ps sa uvolnuju najrychlejsie ale je dost mozne ze sa mylim
Obrázok používateľa
Riddlah

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 67 krát/9 krát

Ďalšia

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!