neviem ci je to spravne,
ale ked sa dostanem do takejto obdobnej situacie a neviem ci call river, mam to presne 50/50, tak si pozriem ako casto tie SD vyhrava,
ak ich vyhrava velice malo, je tam vyssia pravdepodobnost jeho bluffu, este pri jeho vyssej river agg, tak jednoducho ho dorovnam a pozriem si bluff.
pravdepodobne drzal PP, s ktorym je celkom pochopitelny jeho call na flope,
edit > upravil som jeho range na JJ-22,76s,65s,54s, netusim s cim inym by ti mohol dorovnat flop...
kludne s 56s,67s mohol dorovnat pfr s ohladom na implied odds s tym ze dorovna aj MP aj ked moc casto by som to oop nerobil. hm?
edit 2 > tvoja equity na riveri pri tomto rangi je 80percent, takze pravdepodobne call,
najviac by mi tu asi naozaj pomohlo ako casto tie SD vyhrava..
pri river bete predpokladal ze jeho PP je dostatocne silny na to, aby to vyhral, alebo aby si zahodil,
kedze A na turne si checkol a na KK ta nedaval..
edit 3 > stale rozmyslam nad tou rukou a troska som este zuzil jeho range uz iba na QQ-22, s tym, ze naozaj nebude dorovnat 45,56,67s oop..
moj konecny vysledok je ze bude mat QQ-22 kde sa tvoja equity zvysuje na 87 percent, s cim inym by dorovnaval skoro potsize bet na flope?
Ax? ee, mozno A3 a s tym by som nedorovnal ani pfr, pokial by som mal teba normalne staty..
osobne by som to asi dorovnal a cakal ´´semi´´bluff, v duchu tisko dufal v to, ze nechytil trips na flope, popripade 10 na riveri...
zaujimava ruka..
ako to dopadlo?