KK vs river bet

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

KK vs river bet

Odoslaťod Horsey7 03 Jan 2010 20:16

19/16/2(river 5)/wtsd 38/3b 9/ffcb 0/150 ruk

nepredpokladam ze bude peelovat OOP flop s Ahigh na tak suchom boarde, tiez nepredpokladam call preflop s A6s/56s/67s u neho, nakolko BB bol reg, ktory rad squeezoval a OOP calloval malo spekulativnych ruk, takze multiway hrozil malokedy

bijeme nieco okrem bluffu?

Prima Network $40.00 No Limit Hold'em - 6 players

BB: $71.55
UTG: $24.24
MP: $7.58
Hero (CO): $41.02
BTN: $42.02
SB: $31.33

Pre Flop: ($0.60) Hero is CO with K :heart: K :diamond:
1 fold, MP calls $0.40, Hero raises to $2, 1 fold, SB calls $1.80, 2 folds

Flop: ($4.80) 6 :club: 3 :heart: 6 :spade: (2 players)
SB checks, Hero bets $4.00, SB calls $4

Turn: ($12.80) A :spade: (2 players)
SB checks, Hero checks

River: ($12.80) T :diamond: (2 players)
SB bets $9.60, Hero?
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Re: KK vs river bet

Odoslaťod koumacik 03 Jan 2010 22:26

neviem ci je to spravne,
ale ked sa dostanem do takejto obdobnej situacie a neviem ci call river, mam to presne 50/50, tak si pozriem ako casto tie SD vyhrava,
ak ich vyhrava velice malo, je tam vyssia pravdepodobnost jeho bluffu, este pri jeho vyssej river agg, tak jednoducho ho dorovnam a pozriem si bluff.

pravdepodobne drzal PP, s ktorym je celkom pochopitelny jeho call na flope,
edit > upravil som jeho range na JJ-22,76s,65s,54s, netusim s cim inym by ti mohol dorovnat flop...
kludne s 56s,67s mohol dorovnat pfr s ohladom na implied odds s tym ze dorovna aj MP aj ked moc casto by som to oop nerobil. hm?
edit 2 > tvoja equity na riveri pri tomto rangi je 80percent, takze pravdepodobne call,
najviac by mi tu asi naozaj pomohlo ako casto tie SD vyhrava..
pri river bete predpokladal ze jeho PP je dostatocne silny na to, aby to vyhral, alebo aby si zahodil,
kedze A na turne si checkol a na KK ta nedaval..
edit 3 > stale rozmyslam nad tou rukou a troska som este zuzil jeho range uz iba na QQ-22, s tym, ze naozaj nebude dorovnat 45,56,67s oop..
moj konecny vysledok je ze bude mat QQ-22 kde sa tvoja equity zvysuje na 87 percent, s cim inym by dorovnaval skoro potsize bet na flope?
Ax? ee, mozno A3 a s tym by som nedorovnal ani pfr, pokial by som mal teba normalne staty..

osobne by som to asi dorovnal a cakal ´´semi´´bluff, v duchu tisko dufal v to, ze nechytil trips na flope, popripade 10 na riveri... :x
zaujimava ruka..
ako to dopadlo?
Naposledy upravil koumacik dňa 03 Jan 2010 23:19, celkovo upravené 1 krát.
koumacik

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod TuKE 03 Jan 2010 23:15

Biješ zopár PP, 55/77-99/(JJ-QQ), otázka je, prečo by toto obracal na bluff?
Vyzerá kompetentne a teda asi vie, že všetko čo zahodíš má akýmkoľvek PP pobité a drvivá väčšina, s ktorou zaplatíš bije jeho.
Jedine čo tu vidím for value z PP je JJ/QQ, ale to by zase mohol 3betovať PF, aj keď vysoký 3bet z malej vzorky ešte veľa neznamená.

Inak ak by som hral líniu ako ty, tak mu zaplatím river, pretože ten tvoj check na turne môže vyzerať dosť weak a môže mu dať pocit, že by to eso mohol predsa len reprezentovať + je to reg, tá poznámka za to asi stojí :)
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod koumacik 03 Jan 2010 23:30

otacal by to na bluff presne prave kvoli check turn kedy si ukazal slabost a zacitil prilezitost, hehe
aj ked skorej by som to moc nenazyval bluffom, kedy mohol kludne cakat ze akykolvek PP je lepsi ako tvoja ruka, mozno value bet? :)
btw ked sme mu neverili 56s, 67s a ani s tym Ax by pravdepodobne flop nedorovnal, s cim inym by nas teda bil?
teda pokial nechytil trips z 3jek, alebo 10..
jj, zahral by som to pravdepodobne tak isto, s tym ze call river..
koumacik

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod ferkan 04 Jan 2010 09:59

podla mne tu nebudes skoro nikdy dobry... Flop mohol kludne callovat s Ahigh s tym ze si mysli ze je vpredu.Mohol trafit aj TT :)
V zasade nevidim ruku s ktorou by calloval flop a betoval river ktoru bijes. Ako da sa to zavolat cisto len pre info ci nestvara nejake prapodivne veci a v buducnosti budes moct kludne foldnut ak sa utvrdis ze nie :)
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod Horsey7 04 Jan 2010 10:49

jop, presne to som aj spravil, nemyslel som si ze budem dobry ale pre info co calluje OOP preflop a s cim peelne flop som zavolal..mal akurat nuts, ale do buducna lepsie vediet
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 29 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!