Expekt Poker
pre expekt
precitaj si Diskusnu temu pokerliga-CZ,SK.PL
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
... 1
omlouvam se ze sem neodepisoval u finaloveho heads up memu protihraci, blbnul mi komp, nechapu... jinak diky za turnaj :)
- hypnotical
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
hypnotical
Gratulujem k 1. miestu.
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Nová herna Expektu - hrůza
Expekt jsem vyzkoušel poprvé tento týden a docela se mi líbil. Stal se na chvíli další hernou, kde si občas rád zahraju.
Teď ale přešli na síť iPoker a tím mě jako zákazníka ztratili. Grafika je nepřehledný děs a běs, který nedovolí pořádně se soustředit na hru, při all-in se neukazují karty a spousta dalších věcí mi tam vadí.
Dosavadní síť byla Tain:Poker a jak jsem tak koukal na stránky jejich klientů (kromě Expektu samé pro mě naprosto neznámé herny), tak ostatní taky nějak přechází na iPoker...
Teď ale přešli na síť iPoker a tím mě jako zákazníka ztratili. Grafika je nepřehledný děs a běs, který nedovolí pořádně se soustředit na hru, při all-in se neukazují karty a spousta dalších věcí mi tam vadí.
Dosavadní síť byla Tain:Poker a jak jsem tak koukal na stránky jejich klientů (kromě Expektu samé pro mě naprosto neznámé herny), tak ostatní taky nějak přechází na iPoker...
- LLook
- Založený: Feb 2007
Expekt DOTOHO
Ja som na Expekte tiež hrával. Avšak ako prešli na novú herňu tak som si ju stiahol. Prekvapilo ma, že sa do nej neviem prihlásiť pod pôvodným menom a heslom a pri znovuregistrácii mi vypisuje, že už som registrovaný. Skúšal som poslať email na Slovenskú podporu tejto herne nakoľko neviem anglicky a čuduj sa svete 4 DNI NIKOHO ANI NEHLO ABY MI ODPÍSAL. TAKŽE EXPEKT DO TOHO TAKTU SI URČITE ZÍSKATE ĽUDÍ A DVOVERIHODNOSŤ. G R A T U L U J E M !!!
- Marek-72
pre: Marek-72 - PROBLEMY S PRIHLASENIM
Zdravim, ospravedlnujeme sa za ten email ale kedze robim slovensky support a tvoj email u mna nie je tak zrejme nastal nejaky iny problem ako neschopnost odpovedat. Vsetky problemy su priebezne riesene a vybavene k spokojnosti. Chcem este dodat ze vsetky problemove stavy nastali len z dovodu ze ludia si neprecitaju jednoduchy navod ako postupovat pri upgrade na novu hernu. Vsetko odklikaju automaticky za sebou a skoncia s novym nickom expektxxxxx. Doporucujem prihlasit sa pod username na Expekte (je to mozne tiez, staci prepnut button v prihlasovacom okne) a pod logom v hornej casti uvidis svoj nick. Od toho bodu samozeme pohnut dalej. Budem cakat na odpoved tu, alebo na poker (zavinac) expekt.com . gl Expekt Support
- expekt
pre: LLook Tain vs. iPoker Network - ZMENA EXPEKT
Samozrejme najdu sa aj zakaznici, ktorym nova herna nemusi vyhovovat. Nazor na grafiku nebudeme komentovat, niekomu sa moze pacit a druhemu zase nie. Co sa tyka funkcii vsak mozem povedat, ze nova herna je ovela lepsia, maximalne vylepsena historia a statistika hier, plus mnozstvo dalsich funkcii ako napriklad full screen, ktoru ziadalo mnozstvo hracov. Niektore je ale potrebne si aktivovat v casti OPTIONS, zakladne nastavenie je len so zakladnou sadou funkcii.
Tain a vsetci klienti prechadzaju do siete iPoker taktiez, situacia je totiz taka, ze spolocnosti Tain Poker, Playtech a Tribeca Tables spojili sily a v sieti iPoker budu hrat vsetci ich zakaznici. Vznikla tak najvacsia europska pokrova komunita, v ktorej mozete vdaka Expektu hrat. Urcite ste uz videli to mnozstvo hracov na vsetkych urovniach, kde si mozete vyberat stoly. To jednoducho nenajdete nikde inde. Takze zalezi aj na tom ci hrate aj cash tables - v tom pripade je to vyrazny krok dopredu. gl Expekt support
Tain a vsetci klienti prechadzaju do siete iPoker taktiez, situacia je totiz taka, ze spolocnosti Tain Poker, Playtech a Tribeca Tables spojili sily a v sieti iPoker budu hrat vsetci ich zakaznici. Vznikla tak najvacsia europska pokrova komunita, v ktorej mozete vdaka Expektu hrat. Urcite ste uz videli to mnozstvo hracov na vsetkych urovniach, kde si mozete vyberat stoly. To jednoducho nenajdete nikde inde. Takze zalezi aj na tom ci hrate aj cash tables - v tom pripade je to vyrazny krok dopredu. gl Expekt support
- expekt
pre Marek-72
No, takze nova herna je od Soboty skoreho rana (co bolo vcera) ale ty pises, ze si email poslal uz pred 4 dnami ze mas problem prihlasit sa do novej herne. :-D Zaujimave... :)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.