Expekt Poker

Diskusia k herni Expekt Poker

pre expekt

Odoslaťod GusTapka14 04 Feb 2007 22:21

precitaj si Diskusnu temu pokerliga-CZ,SK.PL
Obrázok používateľa
GusTapka14

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

... 5

Odoslaťod EIKON 04 Feb 2007 23:00

tak jsem dneska skončil 5, hrálo se mi docela dobře i když mi dobré 2 hod nechodily žádné dobré karty..... ;)
EIKON

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

... 1

Odoslaťod hypnotical 05 Feb 2007 00:14

omlouvam se ze sem neodepisoval u finaloveho heads up memu protihraci, blbnul mi komp, nechapu... jinak diky za turnaj :)
hypnotical

hypnotical

Odoslaťod vlade 05 Feb 2007 07:50

Gratulujem k 1. miestu.
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Gratulace

Odoslaťod Giro 05 Feb 2007 21:02

Takyse dovoluji připojit ke gratulaci
Giro

Nová herna Expektu - hrůza

Odoslaťod LLook 25 Feb 2007 04:20

Expekt jsem vyzkoušel poprvé tento týden a docela se mi líbil. Stal se na chvíli další hernou, kde si občas rád zahraju.

Teď ale přešli na síť iPoker a tím mě jako zákazníka ztratili. Grafika je nepřehledný děs a běs, který nedovolí pořádně se soustředit na hru, při all-in se neukazují karty a spousta dalších věcí mi tam vadí.

Dosavadní síť byla Tain:Poker a jak jsem tak koukal na stránky jejich klientů (kromě Expektu samé pro mě naprosto neznámé herny), tak ostatní taky nějak přechází na iPoker...
LLook

Založený: Feb 2007

Expekt DOTOHO

Odoslaťod Marek-72 25 Feb 2007 10:26

Ja som na Expekte tiež hrával. Avšak ako prešli na novú herňu tak som si ju stiahol. Prekvapilo ma, že sa do nej neviem prihlásiť pod pôvodným menom a heslom a pri znovuregistrácii mi vypisuje, že už som registrovaný. Skúšal som poslať email na Slovenskú podporu tejto herne nakoľko neviem anglicky a čuduj sa svete 4 DNI NIKOHO ANI NEHLO ABY MI ODPÍSAL. TAKŽE EXPEKT DO TOHO TAKTU SI URČITE ZÍSKATE ĽUDÍ A DVOVERIHODNOSŤ. G R A T U L U J E M !!!
Marek-72

pre: Marek-72 - PROBLEMY S PRIHLASENIM

Odoslaťod expekt 25 Feb 2007 10:35

Zdravim, ospravedlnujeme sa za ten email ale kedze robim slovensky support a tvoj email u mna nie je tak zrejme nastal nejaky iny problem ako neschopnost odpovedat. Vsetky problemy su priebezne riesene a vybavene k spokojnosti. Chcem este dodat ze vsetky problemove stavy nastali len z dovodu ze ludia si neprecitaju jednoduchy navod ako postupovat pri upgrade na novu hernu. Vsetko odklikaju automaticky za sebou a skoncia s novym nickom expektxxxxx. Doporucujem prihlasit sa pod username na Expekte (je to mozne tiez, staci prepnut button v prihlasovacom okne) a pod logom v hornej casti uvidis svoj nick. Od toho bodu samozeme pohnut dalej. Budem cakat na odpoved tu, alebo na poker (zavinac) expekt.com . gl Expekt Support
expekt

pre: LLook Tain vs. iPoker Network - ZMENA EXPEKT

Odoslaťod expekt 25 Feb 2007 10:46

Samozrejme najdu sa aj zakaznici, ktorym nova herna nemusi vyhovovat. Nazor na grafiku nebudeme komentovat, niekomu sa moze pacit a druhemu zase nie. Co sa tyka funkcii vsak mozem povedat, ze nova herna je ovela lepsia, maximalne vylepsena historia a statistika hier, plus mnozstvo dalsich funkcii ako napriklad full screen, ktoru ziadalo mnozstvo hracov. Niektore je ale potrebne si aktivovat v casti OPTIONS, zakladne nastavenie je len so zakladnou sadou funkcii.

Tain a vsetci klienti prechadzaju do siete iPoker taktiez, situacia je totiz taka, ze spolocnosti Tain Poker, Playtech a Tribeca Tables spojili sily a v sieti iPoker budu hrat vsetci ich zakaznici. Vznikla tak najvacsia europska pokrova komunita, v ktorej mozete vdaka Expektu hrat. Urcite ste uz videli to mnozstvo hracov na vsetkych urovniach, kde si mozete vyberat stoly. To jednoducho nenajdete nikde inde. Takze zalezi aj na tom ci hrate aj cash tables - v tom pripade je to vyrazny krok dopredu. gl Expekt support
expekt

pre Marek-72

Odoslaťod vlade 25 Feb 2007 11:38

No, takze nova herna je od Soboty skoreho rana (co bolo vcera) ale ty pises, ze si email poslal uz pred 4 dnami ze mas problem prihlasit sa do novej herne. :-D Zaujimave... :)
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Expekt Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!