Expekt Poker
dik vlade, re: Marek-72
no pravdu povediac to som si ani nevsimol :) riesim jeden email za druhym uz od vcera len kvoli tomu, ze ludia nie su ochotny precitat si 10 riadkov - cest vynimkam! Je to v poriadku kazdemu radi pomozeme az do vyriesenia problemu na to sme tu, ale tesne pred turnajom to bude riadna fuska, nakolko ocakavam ze niektori si zapnu hernu 3 hodiny pred turnajom a o zmene este ani nevedia...
- expekt
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Musim dat za pravdu
expektu, ja som nic necital, len pokyny na obrazovke a vsetko prebehlo bez problemov aj preinstalovanie aj zmena hesla, problemy vacsinou nastanu tym, ze sme netrpezlivy a chceli by sme vsetko rychlo, rychlo a potom nieco prehliadneme. Mam zapnuty firewal a vobec to neprekaza. Aj celkovy pocit z herne uz mam lepsi, len este tak zlepsit hru, hm, ale zato uz expekt urcite nemoze....
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Problém s připojením do herny
Zdravím, Nejde mi se připojit do nové expekt herny přitom nemám zapnutý žádný firewall apod. ( vlastne ani naistalovaný ). Po načtení stolů mi napíše CANNOT CONNECT TO POKER SERVER. Přičemž u Titan Pokeru můžu v klidu hrát.. poraďte pls co s tím. Děkuji za pomoc
- Kasik
- Založený: Mar 2007
pre expekt
tak problem vyrieseny!!..nastastie menil provider netovu siet a tym sa mi podarilo spustit novy expekt hernu:)...len ma sere ze mam iny nick:(
- duracelbb
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Re: Re: Pomoc
No a kdyz jsem se prosim registroval az pred hodinou prijde mi to heslo na email taky ?? pisou tam ze jen tem kdo se registroval do soboty ???ad se jeste sehnat nekde ??
- zlobrx
TO HESLO??
KEDY DOSTENEM DO EMAILU HESLO NA DNESNY FREEROL ???
MOZE MI TO NIEKTO POVEDAT??
MOZE MI TO NIEKTO POVEDAT??
- 1JEJSO1
Re: TO HESLO??
skus sa pozriet o 2 prispevky nizsie ;)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.