Expekt Poker
To Expekt především
$ 2,000 Points Buy in Sat Expekt ---
Pánové potřebuji poradit, za 200 FPP jsem vyhrál Sit Go satelit. Ale nevím kdy se přesně ten hl. turnaj hraje. V turnaji co je plánovaný na 31.3. na 22:00 se nikde nevidím. Ta moje kvalda startovala 26.3. 16:37:56.
Pánové potřebuji poradit, za 200 FPP jsem vyhrál Sit Go satelit. Ale nevím kdy se přesně ten hl. turnaj hraje. V turnaji co je plánovaný na 31.3. na 22:00 se nikde nevidím. Ta moje kvalda startovala 26.3. 16:37:56.
- Giro
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
včera nešel
včera nešel a kvůli tomu jsem přišel o 300FPP bodů , když jsem hrál nejaký sit and go...Uz jsme byli jenom 3 a najednou se to seklo a zatim mi nevratili FPP body!!!:(
- ralferi
$ 2,000 Points Buy in Sat Expekt
Kdy se tu objeví ten borec z Expektu, protáčet FPP a nic z toho nemít se mi nezamlouvá :(
- Giro
Re: $ 2,000 Points Buy in Sat Expekt
Tak konečně to dali do pořádku. Takže už jsem tam a teď to jen vyhrát :)
- Giro
Haluska karty....
nehapem..ale vcera vo vecernom freerolle mi prisli 2 pokre za sebou....a pootm skoro neporazitelny flush..zaujimave na tom bolo ze sa vyhravalo skoro takpovediac postupne..najprv 2 hry ten predo mnou...po mne ten dalsi bol SITOUT takze som enzistil...a po nom dostal chlapik 2 krat rovnaky par JJ ako aj farby tie iste...takze by ma uazjimalo rozdavanie kariet...BTW prvy poker ma dorovnali 3 pary...AA,QQ,99 a karty celkovo A393K ja som aml ovsemze 33...by ma zaujimalo ci sa taketo daco moze normalne stat...druhy poker som mal an ruke 83 ze reku pome hrat...a co nevdiim FLOP A88 turn 8:D...takze dufam ze vela ludi takto zaujimave vyhrava:D
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
Re: Haluska karty....
hej sem tam sa stane, ze som aj na druhej strane bariery :)) ked mam poker, alebo nuts tak nikdy nevyhram tolko, ako ked ma nejaky takyto stastko vytrepe s pokrom :D
- alydzi
- Poďakoval/li: 3 krát/2 krát
To Expekt
Expekte :) moje manželka skončila s hraním pokeru na expektu před náběhem na novou hernu a teď se nemuže přihlásit do nové. Přihl. heslo a uživatelske jmeno ji na stránkách Expektu normálně funguje, píšu si se suportem ale je to hodně pomalý
- Giro
Re: Haluska karty....
jj, zda sa mi ze v novej herni vyhravaju vzdy looseri so slabymi kartami
s vysokymi kartami sa tam ani neoplati ist do hry
s vysokymi kartami sa tam ani neoplati ist do hry
- rafi
- Poďakoval/li: 6 krát/6 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.