Vyvoj Mien
Re: Vyvoj Mien
Jj, tiež som si všimol Najrpv som bol prekvapený, keď mi mojich 420€ (som myslel, že mám ešte dobrých 20$ rezervu) nestačilo na full 600$ deposit (593 mi dalo) na VC Poker (už asi pol roka rátam dolár = 20SK), no na druhú stranu ma zase potešilo, keď som vybral z 250$ z BetnGo a dostal prakticky 260$ a ak to pôjde takto ďalej, tak sa už neviem dočkať, ako budem vyberať mojich $1000+ späť z VC.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
15 000,00 USD = 10 509,35 EUR= 451 890,00 SKK
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
No trosku som to kukal tiez pretoze momentalne mam v herni eura a MB v dolacoch a jeto nevyhodne ale stala sa to mojov chybov a takto stale menit peniaze neni vyhodne. I ked u mna sa to nejedna o velke prachy... ale tak musim prejist na dolarovy ucet
Tento rok ma dolar posilnit o 10% ktovie neda sa to presne predpovedat.
Ale minule som cital dost zaujimavy mozno smiesny nie som daky expert alebo co ale zdalo sa mi to mega lol prehnane ale ktovie mozno ma pravdu mozno je to blud....
http://dolezite.sk/Tak_a_teraz_o_dolari__62.html
Tento rok ma dolar posilnit o 10% ktovie neda sa to presne predpovedat.
Ale minule som cital dost zaujimavy mozno smiesny nie som daky expert alebo co ale zdalo sa mi to mega lol prehnane ale ktovie mozno ma pravdu mozno je to blud....
http://dolezite.sk/Tak_a_teraz_o_dolari__62.html
- j0jiii
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
jj, teraz mi je tak trochu mdlo ked pozeram na tie cashouty ktore som spravil v novembri, stacilo trosku pockat a ...
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
trikoza napísal:jj, teraz mi je tak trochu mdlo ked pozeram na tie cashouty ktore som spravil v novembri, stacilo trosku pockat a ...
Chces povedat, ze hrac Tvojich stakes nema USD denominated ucet v banke? Ja som lowstakes wannabe a neviem si vynachvalit moju USD visu
*hint* unicredit
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
___Mortylen___ napísal:Chces povedat, ze hrac Tvojich stakes nema USD denominated ucet v banke? Ja som lowstakes wannabe a neviem si vynachvalit moju USD visu
*hint* unicredit
mozes presnejsie vysvetlit vo co gou a co su vyhody?
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
dobre je, ze me to vubec nemrzi, naopak me to tesi.
pred chvili jsem mel za 1$ zhruba 17,3KC, ted mam za 1$ 18,43KC. tzn na 1000$ mi to udela rozdil 1130KC (= cca 60$ +) :-)
pred chvili jsem mel za 1$ zhruba 17,3KC, ted mam za 1$ 18,43KC. tzn na 1000$ mi to udela rozdil 1130KC (= cca 60$ +) :-)
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
trikoza napísal:___Mortylen___ napísal:Chces povedat, ze hrac Tvojich stakes nema USD denominated ucet v banke? Ja som lowstakes wannabe a neviem si vynachvalit moju USD visu
*hint* unicredit
mozes presnejsie vysvetlit vo co gou a co su vyhody?
Pokial mas LA konto nastavene ako EUR (pokial si neziadal o zmenu tak ano) tak Ti zuctovacie centrum LA namiesto $ posle EUR (vsak co by Slovak s USD robil, ze jo) prepocitane ich malo transparentym kurzom a strhnu si ich malo transparentne poplatky. Potom Ti pride Tvoj cashout na MB alebo do banky uz ako EUR.
Elegantnejsie riesenie mi pride otvorit si v banke bezny ucet v USD (najlepsie aj s platobnou kartou) a pouzivat ten. Potom ked si vyberiem $1234 tak mi na ucet pride $1234 (a banka by si nemala strhnut ABSOLUTNE nic, rovnako ako pokrove stranky, neplati pre LA!). Pokial robis aj USD depozity = golden. Pokial nakupujes z USD internetovych stranok = golden. Pokial si platis couching v USD = golden etc. Dalej mozes mat bankroll vo svojej banke v USD a nie na pokrovych strankach, kde budes mat len minimum plus nejaku rezervu pre badrun a pokial zacnes roll bustovat, das reload bez VALUE SPREADU lebo mas USD ucet a posielas USD. Cize povedzme, ze mas 50BI na NL400 ako roll, to mame $20 000 (!). Hravas 6/8 stolov tzn naraz mas na stole tak $3200. Pri zohladneni reloadu mozes mat v herni $7500 a zvysok sa Ti moze bezpecne urocit v banke pri minimalnom riziku utoku hackerov.
Co robis teraz je, ze z USD spravis EUR a ked potrebujes kupit nieco v USD zase musis kupit za EUR USD a tym zaplatis dva nemale value spready. Pokial zijes iba z EUR, tak vyznam devizoveho uctu vyrazne klesa, ale>
Co taka sranda stoji:
Ja mam Young 26 USD od Unicredit. Platim 0,25$ (!) mesacne za vedenie uctu, 0,50$ za odoslanu platbu (resp. platbu VISA) a prijate platby su free. VISA stoji do 30E na rok, ja som mal signup zlavu 50% ale VISA nutne nepotrebujes. Cize je tato sranda v podstate zadarmo Pripocitajme si moznost BEZPLATNYCH konverzii v ramci Unicredit banky v kurze deviza = GOLDEN!
-
mortylen: to, co pises zni very good. ted jen otazka, s tou usd visa kartou muzes pak normalne prijit do bankomatu a vytahnout si Eura (ze se ti zkonvertuje nejakym kurzem?) tzn. ze by pak nepotreboval ani mb a stacil by mu jen tento ucet.
s timto me napada, jestli neznate neco jako moneybookers, ale s tim, ze mi daji i kreditni kartu a muzu kdykoliv vybirat v bankomatu z uctu. Tzn. ze bych teoreticky mohl mit penize z pokeru k dispozici kdykoli (cashout na internetovou penezenku 3s a pak to jit jen vybrat)
s timto me napada, jestli neznate neco jako moneybookers, ale s tim, ze mi daji i kreditni kartu a muzu kdykoliv vybirat v bankomatu z uctu. Tzn. ze bych teoreticky mohl mit penize z pokeru k dispozici kdykoli (cashout na internetovou penezenku 3s a pak to jit jen vybrat)
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
spax napísal:mortylen: to, co pises zni very good. ted jen otazka, s tou usd visa kartou muzes pak normalne prijit do bankomatu a vytahnout si Eura (ze se ti zkonvertuje nejakym kurzem?) tzn. ze by pak nepotreboval ani mb a stacil by mu jen tento ucet.
Ano, len to nie je az tak vyhodne ako bezne EUR karty. Ale stale vyhodnejsie ako to riesit inym sposobom. Presne poplatky neviem, ale urcite sa to da, banka pouzije kurz VALUTY NAKUP pre ten den a zapocita si nejaky mensi poplatok.
A myslim, ze moneybookers mali taketo nieco v plane, ci nie?
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.