Expekt Poker
zmena
cau,chtel bych se zeptat.. prochazel jsem si muj ucet na strankach expektu a vsiml jsem si ze mam blbe nastaveny mesic narozeni.Misto 12 mam 11.. kdyz to zmenin nebudou nejaky problemy?? jo a kdyz sem to chtel zemnit tak mi napsalo ze heslo musi mit +-12 pismen .pricemz ja mam 5-ti mistny uz od registrace a ze adresa nesmi obsahovat ´´ ,co stim?? diky za pomoc
-
mysak - Príspevky: 226
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
pre mysak
Skuste sa prihlasit na expekte na anglickej verzii, skuste zmenit udaje ktore potrebujete a dajte nam prosim vediet ci sa to podarilo. Ak by to neslo pozrieme sa na dalsie moznosti. Formular na CZ verzii dame hned skontrolovat. expekt support
- expekt
- Založený: Jan 2007
pre mysak
Potvrdenie o tom, ze platba uspesne odisla nechodi emailom, ale datum a sumu mozete najst na stavkovom ucte v casti "Vyber" - "Transakcie". Ak je transakcia zapisana tu tak vsetko prebehlo v poriadku a peniaze su na ceste k vam. Prevod trva od 2 do 5 dni podla banky. Na editaciu uctu sa pozriem. expekt
- expekt
pre mysak
pod prezyvkou "mysak" som vas nenasiel v zozname poker nickov - mozete mi dat prosim niektory udaj na expekte? (idealne username pre prihlasenie na stavkovy ucet alebo ID cislo - zobrazi sa po prihlaseni za menom (123456). dakujem expekt
- expekt
Re: pre mysak
j v transakci je to..diky..doufam ze to brzo prijde... ,na expektu nemam ,,mysak,, ale ,,mysakmysak,, ¨herni je ,,mysakkk,,
-
mysak - Príspevky: 226
- Založený: Mar 2007
5000Skk Freeroll pokerportal.sk
Ake je heslo ??:) Musim ho dostat emailom ?:)
- KingAce666
- Založený: Apr 2007
Re: 5000Skk Freeroll pokerportal.sk
Ano, pride ti v nedelu pred turnajom ;-)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: 5000Skk Freeroll pokerportal.sk
;) Super.. inak necakal som taku rychlu odpoved.. :) Dik !
- KingAce666
- Založený: Apr 2007
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.