Hellowes borci ako sa dari ?
ja s polozatvorenymi ocami v praci spominam na vcerajsok.... v praci si nosim notas, kukam pomedzi robotu yegonove videa a cardrunners a neviem cim to je, konecne navnadeny som sa vecer asi o siedmej dostal ku kompu.. btw vcerajsi zavazok, ze budem hrat iba hodinku a o to viac studovat, som sa snazil dodrzat, teda az na to, ze som hral asi 2,5 hodky
.. ale preluskat som sa snazil nejake videjka + stranky (koky ja uz ani neviem co vsetko citam :-) + ryanfee knizocku + nastartovat pokertracker...
vecer zacal asi jemne katastrofalne, kedy sa mi za pol hodku podarilo prehrat 3 BI +/- (stoly NL 10, 6 pl) - ako niektore vlastnymi chybami a niektore fakt len na bad beat, ale co uz, ako beriem to tak ako yegon v jednom svojom videu ked tusim chytil set po flope, pushuje tusim az na AI, river pride K, neviem kto bol s nim v HU a ukazuje KK a yegon sa smeje ako divy
- tak takto som sa tie bad B snazil brat aj ja + vypol som na chvilu hernu, siel sa najest, predychat ten zachvat smiechu a dat sa znova do toho... v ten vecer mi ale nedalo, zhresil som, porusil som asi na 10 min svoje predsavzatie o BM a siel na stol NL 50, ze skusit troska vyrovnat stratu - nastastie ma vsak po tych 10 min. osvietilo a uz som aj padal prec, s plusom mozno 5 dolcov... skusil som este 2 SND DaN 10 dol - obe sa mi podarilo dotiahnut do uspesneho konca, cize strata po vsetkych sessions nebola az taka zla..
registroval som sa na jeden turnaj este co chodi o 22:00 - 1.000 dol cash guaranteed, BI 2+0,2, celkom slusne som zacal zo cca 480 maniakov som bol dlho v prvej 15., potom to uz zacalo byt blaznive a po prvej prestavke som samozrejme s cim asi, prehral asi 3/4 svojho potu.. ano s AA proti K-Q, typek dostal na flop Q + flash draw a nakoniec vyhral na flash... gentlemantsky sa mi ale ospravedlnil v chate :-) a potom to uz islo dole vodou, ponevac som mal maly stack, blinsy 150/300 a blabla..
takze tolko moje straty, co chvila pokracujem v I HAD A DREAM