po tom ako som pomaly koncil turnaj, vykazoval stratu, nuz otvoril som si este jeden stol a to bol podla mna krok k ceste osvieteniu.. priatelia na tom stole ste mohli zacar rybarcit ako divi..
najprv som tomu ani nechcel verit, zdalo sa mi to cudne, ale nakoniec som sa presvedcil o opaku.. vsetci hrali uplne vsetko, min. 3 typkovia calling station aj ked na stole bola do oci bijuca flash, straight, proste vsetko, mohli ste do nich tlacit co ste chceli a oni s radostou dorovnavali a bubaky sa sypali.. este pozitivna vec, ze aj ked som chcel na tomto stole byt aspon do rana (zacal som asi tusim pred polnocou, koncil asi niekedy po jednej - mace unaveny som ako prasa teraz v praci), ukoncil som a este sa mi podarilo konecne rozbehat pokertracker.. chyba bolo v tom, ze som mal nahraty stary soft herne, kt. neumoznoval hand history, tak som uninstall, cez pokerportal stiahol soft a uz to islo podla navodu.. este chcem preluskat user guide, ale aspon prvy graf pripajam zo vcerajsej hry.. ako viem, ze nie je to buhvi co, ale je to prvy graf v poker tracker..
nuz tu je :
takze asi tak, som zvedavy ako dnes prezijem a zacinam mat pocit, ze bubaky sa sypu len v noci