Sunwu napísal:kym vy vymyslate čelindže kadejake, ja som uz od oktobra - novembra dal dole 12 kg
lebo ty mas pevnu volu a my nie
Sunwu napísal:kym vy vymyslate čelindže kadejake, ja som uz od oktobra - novembra dal dole 12 kg
TuKE napísal:yegon napísal:ak ma niekto pocit ze sa mi to nemoze podarit (co je pravdepodobne velmi blizko pravde) prijmem action aj od ludi nezucastnenych v challenge
Ty lišiak jeden, takto neznalých oberať o peniaze . Ja by som v tomto vsadil na teba proti komukoľvek, lebo pokiaľ sa nezraníš alebo sa ti niečo vážne nestane, teda budeš môcť cvičiť, tak sa ti to nemôžem nepodariť
Inak ja začínam od 1.2. tiež. Odvážiť sa skočím 31. 1. do najbližšieho mäsiarstva, lebo váha doma odmieta spoluprácu s mojou hmotnosťou
yegon napísal:johnmirow napísal: ......
keby si nepotreboval motivaciu tak mas davno 90kg nesaskuj
dame do hry po 300USD a komu sa nepodari schudnut tych 20kg zaplati tomu druhemu
realne asi je ze si obaja zaplatime po 300 a tym padom skoncime break even ale clovek nikdy nevie
yegon napísal:Ok cize oficialne vazenie zveri bude 4.2.2010 (pripadne navrhnite termin) v black cafe, prinesiem vahu ktora by mohla zvladnut aj tukeho
zapiste sa zatial nech mame zoznam ludi ktori sa planuju oficialne zucastnit (penazne zapojenie nie je nutne ale vitane)
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.