Double or Nothing

Diskusia o online MTT a SNG turnajoch, HU SNG a live turnajoch (WSOP, EPT, ECOOP...).

Re: Double or Nothing

Odoslaťod Komedia 24 Jan 2010 00:04

Martell17 napísal:celkom ma zaujali tieto DoNy konkretne 5.20 turba na P****Stars(hlavne kvoli tomu raku kedze staci na slusny winrate vyhrat 11 z 20tich co si myslim by nemuselo byt az tak hard)..a kedze by tam nemali hrat nejaki extra dobri hraci tak ma to celkom laka..mate s tym niekto skusenosti? Lebo co tak citam by to nemal byt problem pre priemerne inteligentneho hraca co si nastuduje par clankov ako to hrat...ci mam si zlozit ruzove okuliare? :) ..Chcem sa hlavne opytat, ze ci tam v sucasnosti nehra uz velke mnozstvo dobrych regov a ci tam byvaju nejake velke swingy. (samozrejme necakam, ze precitam clanok za 10min a zacnem hrat 10 naraz a zarabat :) ) Thx

znie to velmi lakavo tiez som si myslel co ty :) nastudoval som si zopár DoN stretegy pokukal blogy DoN hráčov, hral som v podstate korektne (aspon som sa snažil tomu čo najviac približiť) :) depositol som na stars okolo 50 dolarov že zapnem 10dolarove dony a uvidim čo z toho ( z hladiska BR nepristupne ale čo už )...otvoril som 3 stoly hral regularne až ked vypadol 6ti hrac som zistil ze som si nenastavil filter a zapol som klasicke SNGčka...tiltol som že som sprostý a nebol som v ITM v ani jednom SNG :lol2: potom som pozapinal 5.2 dol Dony urobil z toho 70 dolarov. na druhy den som prehral 12x 5.2 dol. donov v rade a moj 12BI roll na dony bol fuč :D
take veci sa mi stali že som bol 30 minut v tom že stars je rigged :nienie:
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod Martell17 24 Jan 2010 00:33

takze ked zaspnem "spravne" SNG a budem mat vacsi roll tak by to malo ist si tym chcel povedat? :D
Martell17

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 18 krát/5 krát

Odoslaťod Komedia 24 Jan 2010 01:01

Martell17 napísal:takze ked zaspnem "spravne" SNG a budem mat vacsi roll tak by to malo ist si tym chcel povedat? :D

chcel som tym povedat ze nato musis mat neskutocne pevne nervy a velky BR...a kludne sa ti moze stat ze zapnes 10 DoN naraz a na 8smich z nich budes mat viac ako 4och DoN regov a potom sa to už hraje velmi tažko :o
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod morfeusko 24 Jan 2010 01:13

Komedia napísal:chcel som tym povedat ze nato musis mat neskutocne pevne nervy a velky BR...a kludne sa ti moze stat ze zapnes 10 DoN naraz a na 8smich z nich budes mat viac ako 4och DoN regov a potom sa to už hraje velmi tažko :o

no to je pravda, ale stale je to jednoduchsie ako klasicke SNG. a k tomu BR, zalezi aj od multitablingu...ak budes hrat 3-4 stoly, solidne tak by ti 40BI mohlo stacit.
K tym regom, snad len tolko ze PS nie je jedina herna kde su dony, ja napr. hravam na inetwork, a tam to je na tychto nizkych limitoch do 10$ uplne v pohode, par regov ale nepomerne viac fishiek,ktore platia.
morfeusko

Založený: Máj 2009
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod HypAA 24 Jan 2010 01:57

Urcite ti doporucujem hrat DoNy s max 4% rake..kde ti staci +52% uspesnost aby si bol v pluse cize tie 5.2DoNy na PS su dobra volba.. co som si vsimol tak najhorsi hraci su 2am - 6am CET cez tyzden.. vikendy su specialna kategoria kde som skoro vzdy v minuse :) najtazsi superi su asi 6pm - 1am CET ale vzdy zalezi kam si sadnes...

neviem ci sem mozem davat linky na ine stranky tak to dam do codu a keby to moc vadilo tak to odstranim.. tu je vhodny bankroll management na rozne limity
Kód: Vybrať všetko
http://www.pocketfives.com/poker-forums/7/sng-multitable-sng-mtt-bankroll-management-chart-and-guide-3682562
DoNy zamen za HeadsUP(HU)

gl pri stoloch
Obrázok používateľa
HypAA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/5 krát

Odoslaťod roche01 24 Jan 2010 08:39

na PS je výber DoNov skutočne výborná. Všetko za však má aj svoje proti... Za skvelú ponuku občas ;) zaplatíš tým, že si sadneš k hráčom, ktorí ťa udolajú.
Na druhú stranu je fakt, že DoNy už teraz ponúka veľa herní, ako napr. spomínaný inetwork. Ja osobne okrem PS hrávam DonY napr. na Bodogu, kde je zatiaľ malá ponuka len 7+0,70$ a 14+1,40$, ale prakticky tam nestretneš regulara, len samé :fish: .
Takže dosahovať tam 70%+ úspešnosť nie je až taký problém.
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod palo1973 24 Jan 2010 10:39

roche ako je to na bodogu s multitablingom a kolko takych donov bezi naraz?a su to 6max ci klasicke fr?
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod vlade 24 Jan 2010 11:28

Prave teraz to vyzera takto, inak multitabling nic moc, max 4 stoly, som to zistil minule ked som sa zaregistroval na piaty MTT a neotvorilo mi ho, lebo ze musim najskor zavriet jeden z tych 4 otvorenych :D
Prílohy
bodogdon.gif
bodogdon.gif (46.93 ) Zobrazená 2818 krát
vlade

Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod roche01 24 Jan 2010 11:44

ako vidím, tak sú na bodogu aj vyššie limity DoNov, otázne je, aká je ich obsadenosť, keďže zatiaľ ma môj BR pustí na 14+1,40$.
Ako písal vlade, multitabling nič moc, max 4 stoly, aj to je niekedy viac ako dosť pri ich softe. Ja hrávam max. 2 na bodogu.
štruktúra je pre 10 max, blindy pomalé, nehrá sa to ako turbo.
Obrázok používateľa
roche01

Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod keso26 24 Jan 2010 12:54

tiez som asi pred tromi mesiacmi hral chvilu sng na bodogu, kombinacia tej strasne pomalej struktury a max. styroch stolov je nechutne nudna a nezazivna, to sa nedalo hrat :)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové turnaje

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!