Martell17 napísal:celkom ma zaujali tieto DoNy konkretne 5.20 turba na P****Stars(hlavne kvoli tomu raku kedze staci na slusny winrate vyhrat 11 z 20tich co si myslim by nemuselo byt az tak hard)..a kedze by tam nemali hrat nejaki extra dobri hraci tak ma to celkom laka..mate s tym niekto skusenosti? Lebo co tak citam by to nemal byt problem pre priemerne inteligentneho hraca co si nastuduje par clankov ako to hrat...ci mam si zlozit ruzove okuliare? ..Chcem sa hlavne opytat, ze ci tam v sucasnosti nehra uz velke mnozstvo dobrych regov a ci tam byvaju nejake velke swingy. (samozrejme necakam, ze precitam clanok za 10min a zacnem hrat 10 naraz a zarabat ) Thx
znie to velmi lakavo tiez som si myslel co ty nastudoval som si zopár DoN stretegy pokukal blogy DoN hráčov, hral som v podstate korektne (aspon som sa snažil tomu čo najviac približiť) depositol som na stars okolo 50 dolarov že zapnem 10dolarove dony a uvidim čo z toho ( z hladiska BR nepristupne ale čo už )...otvoril som 3 stoly hral regularne až ked vypadol 6ti hrac som zistil ze som si nenastavil filter a zapol som klasicke SNGčka...tiltol som že som sprostý a nebol som v ITM v ani jednom SNG potom som pozapinal 5.2 dol Dony urobil z toho 70 dolarov. na druhy den som prehral 12x 5.2 dol. donov v rade a moj 12BI roll na dony bol fuč
take veci sa mi stali že som bol 30 minut v tom že stars je rigged