chlpo: diky za povzbudive slova
gl aj tebe
Drobec37 napísal:Mayday napísal: po takomto heateri ocakavam downswing a nechcem ho chytit na nl200...ajaj tie rozhodnutia...
sa mi nepozdáva tato tvoja myšlienaka očakávaš downswing to asi nieje dobrý postoj aj ked to chapem. Mám pocit že to potom bude ovplivnovat aj tvoju hru na Nl200 že sa nebudeš stackovat proti hračom ktorým by si to na NL100 spravil a bolo to profitové pretože možno, len možno by si im dával lepšiu range ako naozaj majú. neber to vzlom to je len moj fishy nazor.
A inač výsledky fakt perfektné držím palce aj na NL200
vsimol som si, ze moje postoje k mnohym veciam su neortodoxne, ba priam zvlastne. netyka sa to len pokru, tak som si zvykol na reakcie so zdvihnutym obocim
ci je toto dobry postoj? neviem, o tom mozeme diskutovat. neocakavam downswing sposobom "kedy to uz pride", nikto si asi downswing nepraje
hravam poker uz nejaku dobu a vsimol som si: po heateroch zvyknu prichadzat downswingy, tak ako sa striedaju v zivote kreativne a destruktivne sily. Mozem si z toho odvodit univerzalny zakon? mozno.
co som si vsimol na sebe, ze mam (zda sa mi) relativne netradicnu formu tiltu: paranoja. z rozpravania hracov sa mi zda, ze mnohi, ked podlahnu demonu tiltu, dostavaju sa do stavu "monkey-tilt", kedy spewuju peniaze a snazia sa dohnat straty. U mna je opacna tendencia. ked nejde karta a dostavam sa prec z rovnovahy A game, mam tendenciu superom viac verit, ze maju to, o com sa ma snazia presvedcit, ze maju. potom viac foldujem, ako by som mal a nehram agresivne. asi to je leak, tak ako vsetko, co nie je A game.
na druhej strane, bola by skoda nevyuzit heater prechodom na vyssi limit, nie?
moja strategia teda bude zhruba nasledovna: tableselection na vyssom limite, pripadny uplny prechod na vyssi limit so stanovenym stop lossom v podobe BR managementu. ak klesnem pod stanovenu hranicu, stahujem sa naspat na nl100, limit na ktory mam safe roll a citim sa tam dobre a mozem hrat bez stresu a tlaku. a casom dalsi pokus. aj na nl100 som nepresiel na prvy shot ale na mozno treti, stvrty, piaty, nepamatam sa.
vo svojej podstate sa tu jedna len o moj nitty pristup, ktory som pochytil kdesi zo sveta sachu: "bud pripraveny na najhorsie a dufaj v najlepsie"